Best of Homár

Best of Homár

Milyen kár, hogy nem Rogán Antal kézbesíti a NatGeot

2. rész

2016. január 02. - atpijkamo

Kimoderálva: Aureliano Buendía [20:07:31] és ebben a posztban már a második 100. bejegyzésem:)

Kimoderálva: Hildamiattszarahomár [20:27:20] @atpijkamo71: Innen szép nyerni :D

lcsaszar [20:59:58] Amióta NatGeo-nak becézik a National Geographic magazint, azóta nem olvasom.

lcsaszar [21:06:37] Ajjaj, most olvastam csak el a témaindítót. Van egy olyan érzésem, hogy ez a cím ki lesz moderálva.

Kimoderálva: atpijkamo74 [21:28:27] @sugargiraffusplumps.: "választ kaptam tőled:"

Szerintem simán csak a blogmoci szar. Keveret a kickeket, mint sokszor.


Kimoderálva: atpijkamo75 [21:41:47] @Aureliano Buendía: @sugargiraffusplumps.: :))

Az olyan nyárra lenne kétezer körül. De nem hiszem, hogy addig jutunk. Az a buta nő majd belefejlesztet valamit a blogmociba ellenem, és váltanom kell más módszerre.

@Hildamiattszarahomár: "Innen szép nyerni"

Nem, innen nem lehet nyerni. Meg nem is kell. Ilyen a Homár, egy buta nővel fertőzött. Gabriseszter is elmúlt, majd elmúlik ő is pár év alatt, addig meg ilyen lesz az életminőség erre. Csak sok jó kommentelőt elüldöz még addig.

Figyusz, harmicvalahány évig éltem a kádárrencer alatt. Úgy volt, hogy sose lesz vége. Külföldre lehetett évenklnt menni, csak pénzt nem adtak hozzá. Dolgoztam külföldön, volt elég valutám, tulajdonképpen így kibírható volt. Beletörődtünk. Aztán huss, egyik pillanatról a másikra elmúlt.

Volt kontraszelekció, mint most, csak akkor a párttagok és holdudvaruk gazdagodott, most meg a párttagok és holdudvaruk gazdagodik. Akkor is előre tudható volt a választások eredménye, mostis az. Akkor is lehetett valamennyit a rendszer ellen beszélni, most is lehet. Szóval nem kellemesen, de túléltünk, amiatt nem lett az ember öngyilkos.


Kimoderálva: Rosszindulatú Vászka [22:02:01] Bannteszt.

Kimoderálva: atpijkamo76 [23:27:55] @Rosszindulatú Vászka: "Bannteszt."

Most próbáld!


Kimoderálva: atpijkamo77 [23:28:58] Ezt végképp nem értem, miért kellett törölni. Talán a felkijáltójelet hiányolta a végén??? A GVTI nemszakértők pont ugyanezt írták minden posztjukban. Barom Hilda, ezt nem tudod megvédeni.

"atpijkamo51 [11:09:07] Kedves Péter, ha továbbra se kapod meg az újságot, és az előfizetési díjat se akarják visszaadni, kárigényed érvényesítése érdekében forduljál Békéltető Testülethez, mely ingyenes, és meghallgatásain az adott megyében székhellyel rendelkező vállalkozások a 2015. szeptember 11. után indult eljárásokon kötelesek személyesen megjelenni."

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr638776592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása