Best of Homár

Best of Homár

Michael Fassbender hőszivattyút kapott ajándékba a Hermina Bautól

2017. április 06. - atpijkamo

Terézágyú [09:24:04] Ez nem olvasói levél, hanem saját találat, Hilda? :)

enrico palazzo [09:25:58] Zuglóban évekig reklámozta magát egy szerviz Schumacher képpel, illetve hasonmással. De a reklámokban felbukkanó kamu szakemberek is megérnek egy misét.

Terézágyú [09:27:09] Én már a múltkor is akartam mondani, hogy nekem a profilkép is gyanús... azon is egy szinész van :)

milyen nőazilyen [09:32:58] Pffff, nekem Elyas M'Barek jobban begyün :D

Pink Petsch [09:34:12] Ezek nem lehetnek ennyire idióta barmok! De most tényleg! Mert az, hogy egy Schumival reklámozott egy szerviz, csak megmosolyogtató (és egyben biztos támpont arra, hogy oda kocsit nem viszünk), hiszen a leghülyébb ember sem gondolta azt, hogy Schumi ott gályázott, különben sem autószerelő ugye. No de, egy ismert szinész képével reklámozni, mintha az vásárló illetve a házuk lakója lenne! Ezek tényleg idióták!

Pink Petsch [09:35:53] @Terézágyú: A profilkép egy sima stockfotó. Kérdés, hogy fizettek-e a használatáért, vagy csak simán ellopták.

milyen nőazilyen [09:38:50] @Pink Petsch: Főleg, hogy egy ideje szobanövényben nyomja

Pink Petsch [09:41:29] @milyen nőazilyen: Na igen, szegény feje. De gondolom, ez még azelőtt volt.

milyen nőazilyen [09:58:00] @Pink Petsch: jah, ha itt gályázott volna nem mehetett volna svejcba síelni, jobban járt volna szegény feje

Kimoderálva: Manyecs [10:03:14] hé, ez a szerelőm!! :D :O még a frizkója is hasonlít.csak barna. mega szeme is , és mindjárt ketttő is van belőle!! Ez a H.Bau mindenhol hirdet mostanában...:(


Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One [10:04:26] A kasszás Erzsit meg esténként színházban látni.
Csaló, hazug, aljas cébéá...

Terézágyú [10:10:35] @Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One:

a cébéá gondolom fizetett annak a kasszáserzsinek, aki önként vállalta a munkát...
vajon a herminabau is fizetett ennek a fasz bendernek?

Kimoderálva: Manyecs [10:17:07] @Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One: én nemtom engem a hideg ráz attól a reklámtól..kicsit túltolták..

CID.. [10:26:46] Hát Hildám, számomra egyáltalán nem vonzó ez a jóembör, az már másodlagos, azt sem tudom ki ez :D

Az meg nyilvánvaló, ezekkel a hülye és átlátszó faszbúkos reklámokkal nem tudnak vevőt találni, max. felhívják magukra a figyelmet, de leginkább látogatottságot generálnak. Egyébként jogos :D

CID.. [10:28:31] @Manyecs: nehogy megfázz, mert nyomathatod a Fluimucilt :D

Cycmen [10:30:15] sokan felismerik Michael Fassbendert, napjaink egyik legtehetségesebb és legvonzóbb filmszínészét.

Én csak mesehősöket ismerek fel, a bölcsis lányom nem enged mást nézni!

Kimoderálva: droppolt kismamma szép [10:31:39] Itt szerintem a forma és esztétikum, meg a témába való beilleszthetőség áll a középpontban, mi hülyének kell már ahhoz lenni, hogy valaki a konkrét színészszemély perxonalitását vágyja és higgye a reklám mögé? Nemtom, de ez egy érdektelen poszt, ha tényleg csak ennyi.

Ja: az elmúlt napok posztjait szeretném megköszönni. Változatos, érdekes, sok komment, MÁS POSZTKÉP, lehet ezt így is csinálni. Gondolom csillagok véletlen együttállása húzódik a dolog megett, s nem volt szándékos. Akkor pedig a fényszögeknek köszönöm, Hilda ha tudatos valamiben is, hát a NEMegysíkú és agyfelkúróan repetatív elemek szerepeltetésében nem az.

Azért jó volt kicsit jól lenni.


Cycmen [10:31:59] @CID..:Hát Hildám, számomra egyáltalán nem vonzó ez a jóembör,

Ha látnád a hőszivattyúját akkor sem?

Carradine a gardróbszekrényben [10:32:30] Rohadjak meg papírzsákban, de én megcsinálnám a kasszás Erzsit! Nekem valahogy bejönnek azok a csajok, akiken van mit fogni. Feldobnám a hentespultra, oszt adjad neki! (Esetleg az aktus után kimérném a vevőknek féláron, mint töltött hús.)

Kimoderálva: droppolt kismamma szép [10:36:46] @Cycmen: ja kérlek, ha már az elejétől kezdve nőnek neveled!:D
@CID..: néhai magyartanárnőm jut eszembe a jelenposzti Hildácskáról. Mikor a romantikus regényekhez értünk a tananyagban.... He? Ilyen nincs is a nemzeti basetantervben! Mindegy, ő beleszőtte.. Látni kellett vón azt a határtalansági korlátlanságot, melyélvezettel bevezette a szappanos operák alapkellékeit és statikus sztoriboardját. Hildácska is éppoly örömét leli most ebben, kicsit szerepelt, kicsit sok emberhez eljut, kicsit kurvára nem méltó erre a posztra, "mindegy", hogyaszondja a jópasit kicsit megszerepeltetjük, ki-, s beleéljük magunkat, amit a nyomorultul digitálisveremben tengődővergődő posztolók még alá is húznak azval, hogy beszdumálnak rolla. Erről szól ez, haesetleg. Valakinem. Látnáenter. A Hold túlsó, mohás ÉS HIDEG oldalára járuljon a Hilda, nem, nem kell visszanézni (amúgy se tudna, onnan nem lácik a Feld, hehee).


Kimoderálva: droppolt kismamma szép [10:38:45] @Carradine a gardróbszekrényben: "ez az igazán friss, az előbb még ott winnyogott a pulton!":D

Cycmen [10:41:21] @Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One:A kasszás Erzsit meg esténként színházban látni.

Na kezdődik a sznob "színházbajárok" duma! :D

Cycmen [10:43:24] @droppolt kismamma szép: : néhai magyartanárnőm jut eszembe

Na kezdődik az "én jártam ám iskolába" duma is!

Terézágyú [10:47:15] Én mondjuk sosem láttam ezt a kasszáserzsireklámot, mert nem nézek magyar tévét...

Na kezdődik az "én sose nézek tévétet" duma is...

Kimoderálva: droppolt kismamma szép [10:56:40] @Cycmen: vele nem szerettük egymást. Így nem is kúrtam meg. Igaz, nem is igényelte volna, de ami nem baj, mert én amúgy sem tettem volna meg. Meg nem is lett vóna rá igény. Egyik fél részérül sem. Ezen felül fel sem merült. Mindig teljes alakon emlegette a nevemet, ami nem meglepő, hiszen nem kúrtunk, így nem is kerültünk becézésipajtási viszonyzatba, ám AHOGY mondta azt a teljes alakot. Mehet ő is a Held tool oldalára. Kazetta megvan? Beszéljél a kazettáról! Áoldal, Béoldal, nagyon jó!

Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One [11:01:30] @Cycmen: nem, én punk vagyok, a Barba Negrában hamarabb megtalálsz, mint a Vígben...

KaTe [11:03:48] Ez a Hermina Bau már nagyon uncsi. Aki olvas homárt, már a legutóbbi alkalommal is eldönthette, hogy melyik az a cég, amelyiknek soha a büdös életbe nem fogja igénybe venni a szolgáltatásait . Amúgy meg nem a Hermina Baut, hanem Fassbender bácsit kellene megkérdezni, hogy mit gondol arról, hogy a képével reklámozza magát egy cég, illetve így próbál ezzel extra profitra szert tenni.

Kimoderálva: droppolt kismamma szép [11:04:50] @Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One: bocs, tetkós punk! (hadd tudjam már jobban :D )

Kimoderálva: droppolt kismamma szép [11:06:41] @KaTe: a szxi szereplővel eszközölt reklámozás okozta bevételnövekedést szextraprofitnak nevezűk.

CID.. [11:06:46] @Cycmen: Akkor esetleg, sosem értettem meg a hőszivattyúk alkalmazásának hatékonyságat, társasházi környezetben.
Viszont a fószer barátnője, az érdekelne:D

KaTe [11:08:38] Amúgy az ingyen garázs, konyha, falfűtés, napelem, meg hőszivattyú kombonál én se találnék jobb ajánlatot! (felmerül bennem a kérdés, hogy ezeket a bejegyzéseket valami robot írja?)

Kimoderálva: Manyecs [12:07:50] F.sz tudja ezzel a fószerral inkább fűrészelni lehetne mintsem fűteni. ja.

Kimoderálva: droppolt kismamma szép [12:08:32] @KaTe: a robot is, a közigényhez van igazítva a szövegezés, és ettől katasztrófa.

Kimoderálva: Cycmen [12:16:49] @CID..:Viszont a fószer barátnője, az érdekelne:D

internetfigyelo.wordpress.com/2016/03/02/elleptek-londont-a-romaniai-cigany-koldusok/#jp-carousel-41108


Cycmen [12:26:05] @Manyecs:F.sz tudja ezzel a fószerral inkább fűrészelni lehetne mintsem fűteni. ja.

Biztos nvan neki egy 190E 1.8 Avantgarde Rosso azzal fűrészelés után hazavinne! :D

Kimoderálva: Manyecs [12:27:14] @Cycmen: há vannak még akik dolgoznak jah....

Kimoderálva: Cycmen [12:32:19] @Manyecs: mér te dolgozol?

én mercit szerelek, csak most várom az alkatrészt


Kimoderálva: Manyecs [12:34:12] @Cycmen: a nagycsöcsű Mercédeszt azt már előtted többen megszerelték, szólnék:D

Kimoderálva: Cycmen [12:48:00] @Manyecs: Má nagyon bennevagyok, most szólsz?! :D Azt láttam hogy be van járatva!

norbert79 [12:53:40] A cég gyakorlatilag minden képét lopta... Rámennek napi szinten a netre, s nyúlnak amit érnek. Kedvenc helyük amúgy a Pinterest (ami önmagában egy fos szenny, mert ott elég nehéz magát a jogi helyzetét is egy egy képnek kitalálni, ráadásul contact lehetőség nulla, illetve pofádba nyom baromságokat). Példa: www.facebook.com/herminabau/photos/a.111005402296512.14660.110994818964237/1461342710596101/?type=3 - Ez például innen van: therecipecritic.com/2016/06/creamy-parmesan-garlic-mushroom-chicken - Megjegyeztem nekik, nem meglepő módon törölve lett a hozzászólásom. Cserébe kaptak egy bejelentést lopásért...

Kimoderálva: Manyecs [13:04:11] @Cycmen: akkor marad a kipufogó, bár ez ügyben Szubtotál vagy ki..kolleginát köll kérdezni.

Kimoderálva: CID.. [13:41:09] @Cycmen: Mondom a fószer barátnőjére, nem a te menyecskédre!

ideális hangyászsün [13:53:37] @Pink Petsch: Schumi végzettségét tekintve autószerelő :)

Reactor [13:57:12] Fantasztikus, engem totál meggyőzött. Igaz, attól egy kicsit még jobban ellágyulnék, ha azt látnám, hogy Britney Spears magma erőművet kapott ajándékba. Már rohannék is a Hermina Bau-hoz költekezni.

(pfffffft, ennél jobb marketingfogásuk komolyan nem volt? Kisóvodás dedós módszer...)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN [14:11:02] Chargeback. Evidens.

Terézágyú [14:21:15] @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Na tessék, látod nélküled nem tudunk kitalálni semmi okosat...

Cycmen [14:27:05] @Manyecs: Szoprinya ha lyól emléxek.

Cycmen [14:36:39] Ha Lakodalmas Lalyos lenne a képen, akkor meg ingyen áramot adnának!

Kimoderálva: Bendeguz 1001 [14:38:53] @Manyecs: Szubtotal... azert el kell ismerni mas szarat takaritod valahol ket fonok leszopasa kozben de legalabb az excelbol ismersz egy fogalmat. Nagy gratula.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN [14:48:06] @Terézágyú: "Ez nem olvasói levél, hanem saját találat"

Már múltkor is egy éves levelet tett ki. Nem jön több homár panasz. Magyarország tökéletes lett. A szomszéd országokból mind ide özönlenek a fogyasztók.

Terézágyú [14:54:46] @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Magyarország tökéletes lett."

No, azért vannak még hibák, elvtársak. Nem sok, viszont kevés. De az éberségünk nem lankadhat.

Kimoderálva: Manyecs [14:55:44] @Bendeguz 1001: ...és anyukád is üdvözöl innen, azt üzeni veddbekicsifiam!! :DDD a gyógyszerekre gondolt vagy másra?? Te kis jacuzzi-bajnok te írtad a poszt.. látom olvasol is, letelt a szabadságvesztés? de jóóóóóó :DD

Kimoderálva: Manyecs [15:00:31] @Bendeguz 1001: köszi amúgy, sub egy orvosi kifejezés orvosira jártam egy évet de ne töröggyé vele, gondolom otthon ezt láttad hogy másképp nem érvénye sülhecc..:D idióta..
@Cycmen: :DDD Tényleg!!


Kimoderálva: Cycmen [15:06:21] @Manyecs: Osszad Bébi! :))))))))))))))))

Kimoderálva: Manyecs [15:15:09] @Cycmen: ebből a sok sittes g..iből akiket összehord itt a net tényleg elegem van... :D

Kimoderálva: Bendeguz 1001 [15:22:37] @Manyecs: orvosira maximum kotrasra jartal mert beleszed szorult a szomszedod kutyajanak a fasza.
Nem csoda, hogy ennyi esszel nem sokra vitted.


Kimoderálva: Bendeguz 1001 [15:24:40] @Cycmen: Bebi.. fene a gusztusod neked, nem csoda, hogy egymasra talaltatok.

Kimoderálva: Cycmen [15:29:28] @Bendeguz 1001: Neked üzent a Jáki, úgyhogy pofa alap!
Nézegetem a munkásságodat, 50% hülyeség 50% tahóság! Ennyi!


Kimoderálva: CID.. [15:29:50] Hát ez gyönyörű, engem bezzeg Hilda egy hétre kitiltott egy laza anyád picsááért...

Terézágyú [15:30:44] Van új poszt.
Tékomos.

Kimoderálva: Bendeguz 1001 [15:33:40] @Cycmen: Na mert te aztan jobb mutatokkal buszkelkedsz. 100% szemet ennyi. Jottok ide egymast leszopni. Fasznak nem huztok el egy sajat blogra ahol tudjatok egymast isteniteni?

Kimoderálva: Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 [16:24:48] @Carradine a gardróbszekrényben: nincs baj az ízléseddel, sőt. Egy nőn legyen mit fogni, de ahogy az a nő kinéz ... vaze, ha a fotóját rátennék a dobozos tejre, a gyerkőcök rászoknának a sörre :D

para_noir [16:28:31] Erről eszembe jut az, hogy egyszer egy kolleganőm, aki nem okos, megkért, hogy segítsek neki egy kamu fb profilt csinálni, amivel tesztelheti a pasiját, hogy hűséges-e. Mivel a csávó zsánere a csinos szőke volt, ezért beütöttem a gugliba, hogy young blond girl, hogy legyen az álprofilnak jó kis profilképe, ott állt mellettem a kolleganő, rámutat az elsőre, aszondja ez pont jó, mondom nem oké, ez a Tiger Woods nője, mutatja a másikat, akkor ez legyen, mondom ez se oké, ez meg a Britney Spears, jött a harmadik, á-á, ez meg a Kesha. Aztán végül találtunk egy megfelelőt. Na valahogy így keletkezhetett ez a fotó is hermináéknál.

Kimoderálva: Cycmen [16:39:29] @Bendeguz 1001: Erre most mit válaszoljak? Úgysem fognád fel.

fénycsepp [16:40:51] Mar a projekt neve is azt sugallja, hogy Herminamezon van, a happy jelző csak ironikus lehet, ld. az épület elhelyezését.

dablondy [17:57:49] A szomorú az, hogy egy cég úgy érzi, még a hivatalos honlapján nyugodtan használhat lopott képeket:
www.herminabau.hu/default/telek oldalon találhatunk például innen:

losangeleshomes.eu/celebrity-homes/the-50-most-stunning-celebrity-los-angeles-homes/
15. Tobey Maguire (Hollywood Hills)

Arcade Macho [19:45:06] ez az a banda, ami a vasutvonal mellett a vasuti szagkifejezeseket is lefotosoppolta a terkeprol
na meg az a ceg aminek a VEVOIT zuglo a faszara huzta azzal a felkialtassal hogy garazs nelkul nincsen lakhatasi
ehhez kepest pozitivum hogy a mostaniak kapnak legalabb garazst :)

Balint133 [21:11:43] @dablondy: Lehet lecsereltek a /telek odlalukon a kepet, mert a masik oldalon a 15. nem hasonlit a mostanira. Mindenesetre mindegy az uj kep is lopott:
cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2015/11/modern-hollywood-hills-mansion-600x338.jpg

Kis huncutul belenagyitottak, hogy ne latszodjon a vizjel meg a muanyag novenyek ugyanis ez csak egy design koncepcio :D

Szanalmas, ezektol van aki megvesz barmit is? A FB oldaluk egy kamu az odaluk egy kamu minden kepre rakeresel megtalalod valami kulfoldi oldalon...

VT 135 [22:25:32] Mondjuk annyira nem vágom, h miért éri meg embereknek vagyonokat fizetni újépítésű lakóparkos lakásokért, ahol 5m-ről bámulhatják a másik lakó szemben lévő ablakát, lakását, mindenét. Igazi falanszter-feeling. Ennél még a panellakótelepek is kellemesebb kilátást nyújtanak, minőségben meg kb. megegyezik a kettő (papírfalak, stb.). Bár lehetséges, h a felújított panelek már le is hagyják minőségben ezeket. Jó, tudom, a sznobizmust nem írja felül a logika...

városjáró [00:19:14] Jelentsétek már fel valahol ezeket a szemeteket! Nem lehetnek annyira beágyízottak, hogy ne lehessen elkaszálni őket. A büdös életbe már!

dablondy [06:19:17] @Balint133 még mindig ott van. 3 képet váltogat az oldal, a második az :)

dablondy [06:19:17] @Balint133 még mindig ott van. 3 képet váltogat az oldal, a második az :)

norbert79 [09:04:34] @városjáró: Azt lehet tenni, hogy felkeresed az eredeti képek tulajdonosait neten, s jelzed nekik, hogy itt szerzői jogsértés áll fenn. Ha kap majd az FB több ilyen jelentést az oldalukra, esélyes, hogy felszámolják. A weblapjuk esetében is ez a teendő, csak az érintett jogtulajdonosnak érdemes megadni a weblap-szolgáltató e-mail címét, majd oda mehet a DMCA Takedown notice...

városjáró [11:10:17] Ha tudnék olyan jól angolul, ahogy sajnos nem, bizisten meglépném.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr712408339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása