Best of Homár

Best of Homár

Az megvan, hogy a bekamerázott étterem tulajdonosa leordítja a fejedet?

1. rész

2015. október 19. - atpijkamo

norbert79 [14:46:35] Simán lehet töröltetni a kamerás felvételt ha nincs feltüntetve, hogy "kamerával megfigyelt terület"...

AtiSnatch [14:48:27] Azért van kint a portré, hogy elmenjen az étvágyatok és el tudják adni a maradékot a következő balekoknak. Ugorgyunk.

AtiSnatch [14:49:52] Egyébként hőkamerae volt? Vagy megnéztéke volna, hogy a pujáknak kéküle a szája és remege a kezüke?

Rejtélyes [14:54:41] Ha egy negativ "elmeny" harom honapja ott figyel egy weboldalon, amit most konnyen megtalaltal, akkor lehet, hogy meg kellett volna nezni mielott odamesz? :)

Most voltam Milanoban, top100-as (6000-res lista) etterembe mentem TripAdvisorrol kikeresve. Olcso, finom tesztaetelek. Csak egy problema volt: majdnem nem tudtam megenni mindent, annyit adtak :)

lcsaszar [15:05:56] Tudom ajánlani a Mi a Kő éttermet Köveskálon. A kedvünkért kinyitottak, barátságosak voltak. A posztolónak pechje volt a választással. "10 rend" ételt rendelt, mégsem volt rend?


atpijkamo [15:13:59] Oviról annyit, hogy filmezték, ahogy bement ilyen útszéli kisboltba, kedélyeskedett, hogyvagyunk, hogyvagyunk. A boltos meg mondta, hogy szarul, mert nem neyrt a trafikmutyin, és így veszteséges lesz, be kell zárni. Ovi persze nem jött zavarba, a valóság nem érinti konkrétan az álomvilágát.

Ja, ezembejutott:
- Hogyvagyunk, hogyvagyunk? - vicceskedett Rákosi.
- Jól vagyunk - vicceltek az emberek.

Manyecska [15:19:53] itt a Mekben nagyon kedvrsek.puszi!

Seggturkász Agyturkász [15:35:17] A faszért nem adta át valaki a helyét a melegebb végen a fázós csajnak?

metal [15:38:07] Ezt a részét a panasznak nem értem:
"de a hab a tortán (legalábbis nekünk, akik nem tartjuk magunkat az úgynevezett NER részének), hogy a vendéglőben, fő helyen, mint egyfajta oltár, Orbán Viktor portréja (20 évvel ezelőttről, 20 kilóval könnyebben, gondolom, az szerintük megnyerőbb) és Orbán Viktor személyes levele a tulajdonoshoz, hogy ez milyen egy tök jó hely. Hát nem!"

Ez biztos látszott a rendeléskor, és az esti érkezéskor is. Akinek nem tetszik, nem megy oda. Az minden vendéglősnek szíve joga, hogy kinek a képét teszi ki, majd a vendégek a fogyasztásukkal szavaznak róla.
A többi meg, ha így történt, akkor gáz, de van egy olyan érzésem, hogy ebben a történetben kicsit maga felé van kerekítve a történet.

atpijkamo [15:38:53] @lcsaszar: "10 rend ételt"

Keveri az ételt a ruhával. Biztos asziszi, a rend a rendelés rövidítése.

AtiSnatch [15:39:25] @metal: Felém?

szekertabor [15:39:30] Biztos a Zorbántól olyan rossz ez az étterem.

ColT [15:42:40] "Erre ez a válasz érkezett, hogy „a hőmérséklet megfelelő” "
Nem a hűtő mérete? Vagy ez egy másik post? :D

"ÉS ITT MÉG SOHA SENKINEK NEM VOLT ILYEN PROBLÉMÁJA."
Akinek meg igen, az már nem él? :D
Akadékoskodott a vendég, de attól még egy vendéglátós ne ordítson, főleg ha tízen fogyasztanak...

Kitalátor (másként) gondolkodó [15:45:33] Posztert rázta a hideg Orbán Viktortól?
@norbert79: Ha kint van, akkor is törölni kell, jogszabályban meghatározott időn belül. Mondjuk ha IP-kamera, és élőben ad, pl. a honlapjukon, akkor – tábla ide vagy oda – bárki tudja rögzíteni, amint a pincér lenyúlja a vendég kokainját, vagy a T. Vendég köpködi/csókolgatja OV képét, esetleg beleszarik az akváriumba...
Otthon kell főzni meg enni, oszt' kész, akkor nem lesznek váratlan meglepetések!

HoMagdi [15:45:48] ... hát, beléptem az "ittjártam.hu" oldalra - de nem találtam értékelést ....

www.ittjartam.hu/szentbekkalla/szallasok/oreghegy-fogado-szentbekkalla/

Kitalátor (másként) gondolkodó [15:47:27] @Seggturkász Agyturkász: Mert mind bunkó volt. Vagy tetszett nekik, hogy a bimbója kicsöcsörödik a blúzából.

lcsaszar [15:49:19] Biztosan mindenkinek volt már olyan érzése, hogy kilóg arról a helyről, ahova véletlenül tévedt. Legyen az áruház, színház, étterem, autószalon, bármi. Egyszerűen azt érzed, hogy nem úgy vagy öltözve, hogy nincs elég pénz a zsebedben, vagy csak hogy ide "más" közönség jár. Most utólag belemagyarázásnak tűnik, de nekem ilyen érzésem volt Szentbékkállán, amikor nyáron ott jártam. Pedig nem is voltam a nevezett étteremben. Érdekes módon a környező többi településen (Köveskál, Mindszentkálla, Kővágóörs, Kékkút) ezt nem éreztem.

juhuuu [15:49:31] @HoMagdi:
www.ittjartam.hu/szentbekkalla/ettermek/oreghegy-fogado-szentbekkalla-etterme/

HoMagdi [16:02:52] @juhuuu:
Köszi - ezek szerint nem elég alaposan kerestem.

igazságos. [16:05:47] Ajjaj

Kimoderálva: igazságos. [16:07] @ColT: mikor 10 cigus betér az éttermedbe és ingyen akar zabálni te ordítanál!?

Nem logikus ez a sztori itt valami még kimaradt


Rosszindulatú Vászka [16:09:36] Mér nem hagyták ott a picsába az egészet? Nem kell nyuszinak lenni, nem tetszik, lehet elmenni máshová.

igazságos. [16:10:21] Orbán Viktrt lehet szidni, mondjatok nála alkalmasabb miniszterelnököt

Ugye h senki se bírna ezzel a maffiaországgal

lcsaszar [16:26:36] A kedvükben akartak járni a füstölővel. Nem is kellett rendelni, kitalálták a gondolatukat, és eléjük tettek plusz egy üveg sört. Én meg szét szoktam ordibálni a számat, hogy "pincér! pincér!!!" de a fülük botját sem mozdítják. Hiába, van, akinek semmi nem tetszik.

Ny.Misi [16:28:02] Helyes a kamera egészen addig amíg a vendégnek nem akarja mutogatni az előző vendégekről készült felvételt.

The Good Boy ! [16:28:06] azért az nekem sokat elárul, hogy ezen a helyen augusztusban volt 5 értékelés, mind az 5 db. 5 csillagos, és mindegyik értékelőnek ez az egyetlen értékelése, és mind elégedett volt mindennel. valahogy a korábbi 4 db. 1* értékelést fel kellett húzni (igazság az, hogy ott is 3 csak egyszer értékelt, de az elfogadhatóbb, ha valaki azért regisztrál, mert sérelem érte -mivel elvileg ez a ritkább- mint aki azért regisztrál, hogy világgá kürtölje, hogy milyen jót evett)
Én egy ideje csak úgy lépek be egy étterembe (ha olyan a hely ahol még nem jártam, nincs tapasztalatom), hogy előtte megnézem az ittjartam.hu, vagy a tripadvisor oldalán, vagy csak egyszerűen a google-n a véleményeket. Azóta nem volt olyan hely, ahonnan keserű szájízzel távoztam volna. Ami gyengébb értékeléseim vannak ezeken a helyeken, az mind olyan, amiről nem volt értékelés, és vagy nem volt a közelben más hely, vagy a konkurenciának gyenge értékelései voltak és ezért tértem be oda.

Szóval én ide be nem tenném a lábamat.

mól [16:29:31] Szerintem kár volt előző nap megrendelni az ételeket.

ColT [16:29:41] @igazságos.: Még az ingyen zabálás előtt ordított.
Várj, te az éttermes vagy, vagy a postoló? Már hogy így tudod, hogy milyen nemzetiségiek voltak.

Leonard Zelig [16:45:15] @HoMagdi: www.ittjartam.hu/szentbekkalla/ettermek/oreghegy-fogado-szentbekkalla-etterme/

Kitalátor (másként) gondolkodó [16:48:50] @Ny.Misi: V.ö. paraszt bácsi a szexcenterben. Bár az élőben ment.
@ColT: "Le style c'est l'homme!"

xJelena [16:49:36] kár ezért a helyért, kb 10 éve zseniálisan jó volt még.

ColT [16:52:06] @Kitalátor (másként) gondolkodó: Já

ColT [16:53:18] @igazságos.: Különben hol volt szó ingyen kajálásról?
Ja, nálad. Értem.

Kimoderálva: Leonard Zelig [17:00] @igazságos.: Nem cigányok, zsidók voltak, hülyegyerek.

sugargiraffusplumps. [17:06:55] @igazságos.: hát itt vónék mingyár én, például. vagy bármelyik kutyám is, ha én éppen nem érnék rá idióta pofát vágni meg vigyorogni és agyatlanságokat csinálni.

sugargiraffusplumps. [17:12:01] @atpijkamo: meg fox lepődni, de akár sort is lehet ám enni.

Xezs [17:14:56] "10 rend ételt" - úgy látom az eheti modorossági verseny első versenyzője már meg is van

füstölőért pénzt adni meg szimplán balfaszság, semmi értelme

a tulaj meg egy múlt századból ittragadt őstulok

Xezs [17:17:57] amúgy meg ilyen elbaszott nevű településre biztos nem mennék addig amíg nem csinálnak valami normális településnevet

Szentbékkálla bazmeg, mi ez? Valami döglött békát szentté avattak?

Kecses [17:18:16] homar.blog.hu/2007/08/28/rossz_ebedhez_beszol_a_pincer_is

Sokat nem változtak.

sugargiraffusplumps. [17:18:19] kiadja a párt rendeletbe, hogy minden közintézmény falára egy rákosi-portrét kell kitenni.
az iskolaigazgató toporog a fal mellett, kezében a kiküldött rákosi-képpel:
-ejj, csak tudnám hova akasszalak!

Rosszindulatú Vászka [17:28:12] @sugargiraffusplumps.: hát ez jó volt.

hobbitroll [17:43:50] @sugargiraffusplumps.: te nagyonhüJe :)

Kimoderálva: Merlot [17:45] Elgondolkodtató, hogy ebben a vendég-kiutáló krimóban kiakasztott Orsós kép kapcsán két kommentelő is azonnal Rákosi viccet hozott.
Vaj'h, ugyan miért?
Mert ez a kis Napóleon ugyanolyan negatív figura lesz már a történelem könyvek lapjain, mint a kopasz?


Babette anyó húsdarálója [17:49:16] @szekertabor:

A seggnyalójától. Fontosabb az vezéri oltár, mint a hely minősége.

sugargiraffusplumps. [17:51:02] @Merlot: ha rákosi nem szimpi analógia akkor leninnel is el lehet mondani vagy kádár apánkkal is :D

Babette anyó húsdarálója [17:53:54] @igazságos.:

A főnök a legnagyobb maffiavezér. Bárki jó helyette. Igen, a szocik is, az ő bűnük egy 20 millás Nokia doboz amiről kiderült, hogy fideSShazugság, míg a vezér haverjai milliárdos bevételekkel nem tudnak elszámolni.

Xezs [17:58:22] S ahogy a Szent megprópálja megemelni a nagy követ, békakálla a nadrágjába. Így lett a falu neve Szentbékakálla, majd később rövidítették Szentbékkállára.

Leonard Zelig [18:00:12] @Xezs: Én asszittem, hogy a Szent jobbék volt itt, csak elkállódott.

Fungumars [18:00:56] Az abszolút Fideszes vendéglő. Megmagyarázzák, hogy van fűtés miközben megfagysz! :'D Úgy érzem dejavum lesz év végén..

Sárvári Eszter [18:04:44] Szentbékkálla.igen nagyon "elbaszott" falunév... Mielött leszólod nézz utána..Erröl a dologról pedig annyit.hogy egyik félt sem fogok védeni..de tudom hogy nem a megbeszélt időpontra értek oda a vendégek..amugy meg egy 200 lelkes faluban inkább örülnék hogy van étterem és befognám a pofámat..A hőmérséklet nem elég?! Megoldás : PULCSI. Ja és Orbán Viktor? Miért is keverjük bele?! Most akkor politizálnak vagy a vendéglátó helyet próbálják lehúzni?! Ennyi idős fejjel nem ez lenne a legnagyobb problémám.hogy ilyeneket irogassak.

sugargiraffusplumps. [18:07:14] @hobbitroll: igyexik az ember.

Leonard Zelig [18:07:41] @Sárvári Eszter: Én meg tudom, hogy
1. te kinek a rokona vagy és
2. azt is, hogy max. tíz percet késtek.

Leonard Zelig [18:09:42] @Sárvári Eszter: A "én meg befognám a pofámat" pedig kompatibilis a rokonod viselkedésével, bocs, csak most olvastam el.

Pan Modry [18:11:42] En mar a legelejen megmondom ilyen helyzetben hogy mi a problema es ha nem orvosoljak akkor elmegyek es kesz ( fizetni ilyenkor nem fizetek mert nincs miert)
Ha a kaja szar, pincerek bunkok stb... akkor kifizetem a szla felet, nevjegykartyat meg ott hagyom hogyha esetleg utana jogi uton akarnanak elegtetelt tenni.

Etel, kiszolgalas tekinteteben vannak bizonyos minimum standardek, ha azok nem teljesulnek, akkor ket falat utan kajalast be lehet fejezni es elmenni. ( persze nem teljes arat, vagy semmit fizetni)

Bar hala a yelpnek es a foursquare-nek mar reg kellett ilyen drasztikusan viselkednem. A tripadvisor meg sztem nem annyira megbizhato.

sugargiraffusplumps. [18:14:48] @Sárvári Eszter: no, fater nem ér rá megvédeni a mundér becsületét? csak nem a műanyag forgót tisztogatja éppen?
olvasd el amit az éttermetekről írnak és értsd is meg. tulajdonképpen ti vagytok az okai annak, amiért a magyar vendéglátás a béka segge alá süllyedt és egy mcdonaldsba is hamarabb ennék mint az ilyesféle ún. "éttermekben".
a viktoroltár pedig ciki. a ferioltár is az lenne, még mielőtt.....

Kimoderálva: Rosszindulatú Vászka [18:15] @Leonard Zelig: kiskorú harcicával nem póverkedünk.

www.facebook.com/eszter.sarvari?fref=ts


Dikusz [18:17:54] @atpijkamo:
én ezt a viccet Talán székely bácsival) úgy ismerem
Megkérdezik az tőle: hogy van Pista bácsi?
-Jól.
-Kicsit bővebben.
-Nem jól.

@lcsaszar: hirtelen arra gondoltam, az Országos Kék túra útvonalán jártál. Jó pár évvel ezelőtt jártunk arra, nem voltak túl barátságosak akkor sem. Nem szerették a bakancsos turistákat.
@Xezs: ez a nap hozzászólása:)))))). Azért kérlek máskor vezesd fel a hozzászólásodat, bár az ezt megelőzőből már lehetett valamit sejteni. A bal felső fogkoronám ki van lazulva. Majdnem ráköptem a monitorra. Sokba fog kerülni a megcsináltatása, nem nagyon telik még monitorra is:).

Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [18:22] @Rosszindulatú Vászka: kiskorú harcica maga jön házhoz a pofonért, amúgymeg már simán sunázható korban van.

atpijkamo [18:24:51] @igazságos.: Bárki. Mondjuk egy főttkrumpli.

Kimoderálva: ColT [18:25] SPAM
kilatasgaleria.blog.hu/2015/10/18/osz_2015_777

@sugargiraffusplumps.: EDEEEEE


Rosszindulatú Vászka [18:25:56] @sugargiraffusplumps.: nem tehet róla, hogy mentálnihilista.

Sárvári Eszter [18:26:11] :D

sugargiraffusplumps. [18:26:45] @ColT: ede legalább bezárta a boltot miután önkritikát gyakorolt, de ezek már évek óta rendületlenül keserítik a véndögjeik életét.

Voznyák Pista [18:28:24] Már első nap is kinn lógott Vitya képe gondolom, mia f.szért rendeltek ott vacsorát ?

Rosszindulatú Vászka [18:29:17] @sugargiraffusplumps.: gondolom nem lelt olyan klassz üvegasztalt. Csak azért.

Voznyák Pista [18:29:38] Megmondom, hogy fikázhassanak.

sugargiraffusplumps. [18:37:55] @Rosszindulatú Vászka: hát de. internetre fussa, guglira meg könyvtárbelépőre már nem fussa?

amúgymeg erre csak annyit mondanék, hogy annyapitschája, de nem mondom.

Rosszindulatú Vászka [18:39:22] @sugargiraffusplumps.: tulságosan sokat élt vidéken.

sugargiraffusplumps. [18:41:33] @Rosszindulatú Vászka: vagy már visszafejlődött, ezt nem lehessen tudni.
de valószínűbb, hogy egyáltalán ki se fejlődött. pióca kéne rá vagy ördögűzés.

Rosszindulatú Vászka [18:42:22] @sugargiraffusplumps.: sztem nem vízibetegség.

sugargiraffusplumps. [18:43:52] @Rosszindulatú Vászka: lágyulás lehet inkább vagy pediglen sorvadás.

CID [18:44:08] Hát poszterkém, erős gyomrod lehet, ha ocsmány viktor képe lóg a falon, te meg beülsz enni...

sugargiraffusplumps. [18:46:28] @CID: biztos bulimiás. így hamarabb gyön fel a matéria meg az ujját se köll letuszkolnia a gigáján.

Xezs [18:47:29] @Sárvári Eszter: "A hőmérséklet nem elég?! Megoldás : PULCSI" Na látod, az ilyen felfogás miatt marad ez a hely egy 200 fős koszfészek.

Xezs [18:49:28] @Pan Modry: A Yelpről a south park legfrissebb része jut eszembe. Vigyázz nehogy fikás kaját kapj :)

Kimoderálva: Vadászok Őrangyala [18:50] Kurvákat be lehetett vinni az étterembe? Foschpunepa volt a reteráton? Ingyenes kupont attake?

Kecses [18:50:37] @Sárvári Eszter: Igazad van, egy 200 lelkes faluban én is örülnék, hogy van, aki betéved az éttermembe, be is fognám a pofámat, nem veszekednék a vendégekkel, hátha legközelebb is arra járnak.

Atelibevertkurvaanyád [18:55:59] Egymást oltjátok egy cikk miatt? Nem vagytok emberek..:)

sugargiraffusplumps. [19:00:07] @Vadászok Őrangyala: hmm. leírnám de akkor ki leszek baszarintva innen :D

Kimoderálva: Xezs [19:00] Figyejjmá Eszti, ha lesz békakállós verseny én istenbiza benézek a faluba, még az Orbán képnek is keziccsókolok ha ottan az a szokás.

Kimoderálva: Vadászok Őrangyala [19:00] @sugargiraffusplumps.:
ne bántsd, fiatal, kell neki a pénz.


Kimoderálva: Vadászok Őrangyala [19:01] @sugargiraffusplumps.:
fogalmazz khmm... cizelláltan :D


Aureliano Buendía [19:01:51] 22,5 fok abszolút nem hideg, aki fázós, miért nem ül át az asztal másik végébe?

Én azért meghallgatnám a másik oldalt is. Bár, ha valóban ordibált, az nem megbocsájtható akkor sem, ha a vendégei retardált faszok.

Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [19:03] @Xezs: marha :D :D oltári nagyot szarhatsz rá.

@Vadászok Őrangyala: mostmár tudom miért gondolja, hogy az adózás szopás!


Aureliano Buendía [19:04:11] @atpijkamo: szerintem meg nagyon múltba révedő, népieskedő akart lenni. A modorosnak valami nosztalgiával házasított verziója.

CID [19:04:57] @sugargiraffusplumps.: hiába no, a kristálytiszta női logika.

sugargiraffusplumps. [19:05:44] @Vadászok Őrangyala: cizelláltan, mi? nem olyan családbul származok én.

Aureliano Buendía [19:07:40] @Rosszindulatú Vászka: a rend kedvéért...

Rosszindulatú Vászka [19:11:34] @Aureliano Buendía: mint utóbb megtudtam, az a helység legjobb vendéglője :P

Aureliano Buendía [19:14:24] @Rosszindulatú Vászka: szegény ember vízzel főz, meg a kicsit is meg kell becsülni. Meg az ABC amúgy is zárva volt, úgyhogy egy jó parizeres zsömlét sem tudtak összedobni.

Vajon, ha Gyurcsány képe lóg a falon, jobban esett volna a falat?

gabors [19:14:40] @sugargiraffusplumps.: figyelnek mar nagyon !!! TEK lehet mar uton is van

Vadászok Őrangyala [19:14:51] @Rosszindulatú Vászka: akkor milyen a legrosszabb? :o

ZON [19:15:26] @CID: Én nézném minden nap.

A tejesdoboZON.

Kimoderálva: ColT [19:15] @sugargiraffusplumps.: Vagy fater nem tud gépelni.

ColT [19:17:11] @sugargiraffusplumps.: Mit gyakorolt? :D
Szerintem sak elege lett a macerából, zavarta a vitorlázásban :D

CID [19:19:22] @Aureliano Buendía: Nem hiszem. Viszont, ha orbán lógna a falon, szerintem mindenki leszarná a 22, 5 fokot, ki ezért, ki azért.

Rosszindulatú Vászka [19:38:38] @Vadászok Őrangyala: nem figyelsz. Az ugyanaz.

Vadászok Őrangyala [19:39:53] @Rosszindulatú Vászka:
Nem lehet. Az logikai bakbukfenc volna.

sugargiraffusplumps. [19:50:45] @CID: miért, nem logikus? :D

Kimoderálva: Carradine a gardróbszekrényben [20:03] De most komolyan, mi lenne, ha hatan-heten, pár edzett homár-fan, lemennénk Szentbékkálára és fapofával rommá oltanánk a tulajt néhány elmés, de jogos beszólással? Aztán ha erősködik, levezetésképp összetörnénk a berendezést?

Van kedvetek? Leszervezzem?


Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [20:13] @Carradine a gardróbszekrényben:

a berendezést összetörni nagyon nem elegáns dolog, úriember nem csinál ilyesmit.

úgy kell intézni, hogy a kedves tulajdonos saját maga kapjon olyan szintű dührohamot, hogy eská csapkodja a saját székjeit a földhöz :D


Kimoderálva: Vadászok Őrangyala [20:20] @sugargiraffusplumps.:
Ne kívánd embertársad halálát. Érjed el, hogy ő maga akarja.


Kimoderálva: gabors [20:21] @Carradine a gardróbszekrényben:

otletnek nem rossz de innentol "Aztán ha erosködik, levezetésképp összetörnénk a berendezést?" garazdasag es ezt csak rejtett eroforrasoknak (cig@nyok) nezik el joballamban... (es ne feleljtsuk el OV log a falon tutti NER-es es ha meg a migrancsos felmerest is visszakuldte a tulaj lesznek neki is ismerosei)


de let e ... [20:22:18] @Sárvári Eszter:
Fordítva ülsz a lovon . Egy étterem a vendégekből él , így az étteremben a vendég diktál ( ésszerű határok közt persze ) . A személyzet ill. a tulaj meg a kedvükben jár , hogy fogyasszanak , esetleg visszajöjjenek , másoknak is ajánlják a helyet . Manapság kb. két perc utána nézni egy helynek , hogy mások mit írtak róla és egyre többen ez alapján döntenek bemennek e oda . Az meg , hogy egy kétszáz fős faluban étterem van lényegtelen , hiszen kis hazánkban max. húsz perc autóval találni egy másikat . Vendégként csak azt üzenem a tulajdonosnak , hogy egy bunkó pincér miatt sem fogok többet betérni egy étterembe , nemhogy önmagáról megfeledkezett tulaj miatt . Menjen csak csődbe a hely .

Kimoderálva: Xezs [20:22] @Carradine a gardróbszekrényben: Az durva, de én szívesen békakállok a tulaj fogadójába. Még lehet nekem is adja Esztör kezét meg fele királyságát.

Kimoderálva: Aureliano Buendía [20:25] ez az Esztike dughatóe?:)

Kimoderálva: Vadászok Őrangyala [20:27] @Aureliano Buendía:
Nézzed meg fészbukkon. Nem nagy matek ;)


Kimoderálva: AtiSnatch [20:44] @Sárvári Eszter: neked tényleg volt annyi eszed, hogy saját névvel beregisztrálsz a blog.hura, csak azért, hogy kommentelhess ebbe a pöcegödörbe? Ismered Barbara férjér, a nafasszút? Na mennyé szépen mosogatni.

fogadó [20:45:34] Jobb lenne ha nem fenyegetnék a fogadó szétverését! Mert rendőrségi feljeléntés lesz a vége! Fenyegetés büncselekmény és egyébb ràgalmazàs. Kedves urak!

Vadászok Őrangyala [20:47:12] Nahh, itt van fater is :D

Vadászok Őrangyala [20:48:43] @AtiSnatch:
Ponn ott dolgozik. Barbara presszó :D

AtiSnatch [20:48:47] @fogadó: öntudatra ébredtél, mint a szkájnet? valaki kaccsolja ki a Commodore64-et.

Kimoderálva: Gyorgy Nagy [20:49] A tulaj otthon kamerázzon amikor a feleségét össze vissza kurják.A f^el falu r`ohög rajta.Bolykotálni ennek a köcsögnek az ^ettermét!

AtiSnatch [20:49:59] @Vadászok Őrangyala: erre próbáltam célozni, hogy egy kicsit elhamarkodott volt a regisztrációja. de tanult a hibájából és most beregisztrált fogadó néven :D

Vadászok Őrangyala [20:50:16] Francba, megint fel leszünk jelentve. Pedig nem is írtunk a vendégkönyvbe.

fogadó [20:50:18] Holnap a Tapolcai rendőrkapitànysàgon bejelentést teszünk a tékozlo homàr kommetelői ellen. Persze vélemény nyilvànitàs az okés ..de fenyegetés ràgalmazàs büncselekmény.

Aureliano Buendía [20:51:23] @Vadászok Őrangyala: de nekem nincs fészem:)

Xezs [20:51:29] @Aureliano Buendía: csak ha te kakállod a legnagyobbat

Vadászok Őrangyala [20:51:58] @fogadó:
Lehet tudni, pontosan mikor? Szeretném odaküldeni a sajtó képviselőit.

Vadászok Őrangyala [20:53:05] @Aureliano Buendía:
Találd fel magad ;)

sugargiraffusplumps. [20:53:54] @Vadászok Őrangyala: indokoltan nyerítenem szabad? :D

PongLenis [20:54:30] @de let e ...: Igazad van. Egy bizonyos pontig. Az étterem ugyanis a NORMÁLIS vendégekből él. Most a konkrét poszttól elvonatkoztatva, kár, hogy a bunkó paraszt vendégeket nem lehet értékelni valami oldalon, vagy szégyenfalat csinálni. Az emberek egy része ugyanis teljesen kifordul magából ha ő kerül felülre és kiszolgálják egy étteremben, vagy kivesz egy szobát egy szállodában. Játsszák az eszüket, ugráltatják a pincért, alpári módon beszélnek, a leghülyébb kifogásokkal visszaküldik a kaját, csakhogy kapjanak levonást a számlából, mire a pincér kiviszi a kaját benyögik, hogy ők nem is ezt rendelték, képtelenek elolvasni az étlapot (visszaküldi a marhája a john dory-t mert nem tudta, hogy az hal) nem ismerik az ételeket (visszaküldi a marhája a medium rare steaket azzal, hogy nyers a közepe) és úgy általában úgy viselkednek, mintha a hely aznap csak az ő kedvükért nyitott volna ki, és az összes pincér meg szakács azért van ott, hogy neki őfelségének ugráljon. Szóval a vendég az első ja, de az ilyen vendég nem is baj, ha nem jön többet, mert csak kiidegeli és feltartja a személyzetet és több kárt okoz mint pénzt ott hagy.

Kimoderálva: Xezs [20:54] A fenébe, Esztör kezét már elnyerte egy ecsetfejű. Vajon mennyit kakállott érte?

fogadó [20:54:58] Tévedés én a tulaj vagyok! Gusztustalan és primitiv amit itt irkàlnak. Majd meglàtjuk ha rendőrség is meg kérdezi hogy miért kell egy éttermet szét törni és föl gyujtani.

PongLenis [20:55:55] @Gyorgy Nagy: @fogadó: @Sárvári Eszter: Ez az, megjöttek a helyiek!!! Hozom a pattogatott kukoricát, hosszú és szórakoztató esténk lesz!

Kimoderálva: Xezs [20:56] ajjaj, a fater bepálinkázott

Tapolcai RK [20:56:54] @fogadó: na, lesz egy jó napunk :D

sugargiraffusplumps. [20:56:58] @AtiSnatch: hilda gondosan kimoderálta a fészbukkadatlapját, pedig tudhatná, hogy a hüjéket nem lehet megvédeni saját maguktól :)

@fogadó: sárvári úr! volna egy üzleti ajánlatom: most akciós nálam a webshopba az aranyszállal hímzett viktoros fuszekli, 100 darab renedlése felett kedvezményt is adok! keressen meg emailben, küldök pontos ajánlatpot meg fotókat!

PongLenis [20:57:14] @fogadó: Há' ménem' tekerted fel a fűtést, te? Há' eztet' ke' csinálni te, eztet'?

Vadászok Őrangyala [20:58:22] @sugargiraffusplumps.: nem tudom. Én megtettem már, lehet, nyerítésért is fel leszek jelentve :D

Aureliano Buendía [20:59:47] @Vadászok Őrangyala: megyünk a böribe

sugargiraffusplumps. [21:00:27] @Vadászok Őrangyala: szerintem a balatoni vízbe lehet valami, mert mindig ezekkel van a baj. tán arzénos....

Aureliano Buendía [21:00:53] @fogadó: ettől most a művelt úri közönség jól össze is fosta a bokáját

Vadászok Őrangyala [21:02:09] @Aureliano Buendía: majd rendelünk menázsit az Öreg-Hegy Fogadóból. Ha nem lesz jó kaja, írunk róla homárposztot.

@sugargiraffusplumps.: más lehet a hiba. Inni nem isznak belőle...

sugargiraffusplumps. [21:02:41] @Aureliano Buendía: ne piszkáld nagyon mert holnap belepisál mérgében a marhahúslevesbe is.

Kimoderálva: AtiSnatch [21:02] @Vadászok Őrangyala: kedves fogadó szerintem mást iszik. most is.

Aureliano Buendía [21:02:59] @fogadó: és tessék mondani, hogy volt az eset valójában? Volt üvöltözés?

Aureliano Buendía [21:04:06] @Xezs: adhatott volna nekünk is belőle. A baj az, hogy szívgyógyszerre iszik. :)

@Vadászok Őrangyala: rend legyen ott, a kurvaéletbe

fogadó [21:04:32] Majd meglàtjuk ! De itt valaki az étterem szétverését és felgyujtàsàt buzditotta. Ipc alapjàn mindenki megtalàlhato.

Aureliano Buendía [21:05:27] Falu végén kúrt a kocsma.

Vadászok Őrangyala [21:05:39] @sugargiraffusplumps.:
A hejébe én felajánlanák a homár kommentelőknek egy ingyen ebédet, hogy szent legyen a békkálla, de nem gondolnám, hogy ijen jó üzletember volna

@Aureliano Buendía:
Hejes !Audit túr et alterra párt!

Aureliano Buendía [21:06:28] @fogadó: én UPC alapján keresném az Ön helyében

addig is, mindenkinek egy kör pálinkát

Vadászok Őrangyala [21:06:46] @fogadó:
Nekem váltóhukk! áramú ipcem van!hukk!

Kimoderálva: PongLenis [21:07] @fogadó: Én már meg is találtalak téged! Azt a sok pornót meg a helyedben letörölném sürgősen a C-meghajtóról! Ahogy nézem némelyik szereplő kiskorú! Csakszólok.

sugargiraffusplumps. [21:09:58] @fogadó: ne beszéljünk már félre! kell a fuszekli vagy sem? csak azért kérdem, mert a pöcsösök meg a bázakerettyei rogán rajongói klubbosok is is rendelni akarnak belőlle nagy tételbe , de magának mindenképpen tartalékolni akarok valamennyit. nyilatkozzék hát!

fogadó [21:10:15] Jó éjszakàt urak! Nem kivànok itt vitàzni főleg hogy azt sem tudjàk mi az igazsàg. Csak olvastak egy posztot. És màr rögtön mocskos szemét a fogadó meg mindenki. Ez a kultura. Nem nem volt üvöltözés főleg nem vendéggel. 22 éve üzemelünk.

sugargiraffusplumps. [21:13:02] @Vadászok Őrangyala: hamarabb legelném le a füvet a tikól tetejirül, minthogy az ő ingyen ebédjét beburkoljam.

Vadászok Őrangyala [21:13:28] A vendégek is fel lettek jelentve?

AtiSnatch [21:14:32] @fogadó: itt homáron úgy szok működni, hogy a vitában érintettetek leírják a saját verziójukat, mink meg eldönccsük, hogy kinek hiszünk.

Vadászok Őrangyala [21:14:58] @fogadó: holnap feljelentem rágalmazásért! Egyetlen kommentemben sem állítottam, hogy akár a fogadó, akár mindenki mocskos szemét lenne!

sugargiraffusplumps. [21:15:23] @fogadó: ezen könnyen segíthetünk, meg kell nézni a vidijófelvételt amit készíteni teccett a vendéglőjében!

amúgy van viktoros műanyag forgóm is eladó, de csak pult alól mert nem győzzük a gyártást. érdekli? írjon nekem, nevemre rákatt és üzenetküldés.

Kimoderálva: AtiSnatch [21:15] @Vadászok Őrangyala: miér, ők se dugták meg manyit?

Kimoderálva: Vadászok Őrangyala [21:16] @AtiSnatch:
leírhattyák, de igazából leszarjuk :D


Kimoderálva: AtiSnatch [21:16] @sugargiraffusplumps.: ááá, arra mán felvette a BarátoKöztöt :D

Kimoderálva: Vadászok Őrangyala [21:17] Jóelfáradtam, rég releváltam ennyit.

AtiSnatch [21:21:29] @fogadó: a vendégeivel ordítozásba keveredő szentbékkálai fogadóst idén tavasszal jogerősen elítélték egy olyan esetért, amikor trágár szóváltásba, majd - a bírósági jegyzőkönyvek szerint - verekedésbe kevedett saját vendégeivel, akik közül egy nőt például tálcával leütött.

homar.blog.hu/2007/11/07/igazi_krimi_a_homaron_hogy_nezel_ki_te_n

:D

Xezs [21:22:13] @Aureliano Buendía: neki ez a beszédhangereje na, hát nem lehet minden olyan mint városba'!

Rosszindulatú Vászka [21:22:14] Érdekes a fogadó helyesírása. Így azért nehéz komolyan venni, illetve kételkedni a szemére vetett modortalanságok elkövetésének fennforgásában.

Xezs [21:23:19] @fogadó: tessen mán mondani báttya, mi az az ipc?

Kimoderálva: gabors [21:25] @fogadó: a "het idiotaja" cimre hajaz ??????

sugargiraffusplumps. [21:26:16] @AtiSnatch: "az nem is úgy vót, hanem legyezni akartam a vendégt akinek melege volt 22 fokban és véletlenül szájjal szalatt a tálcába az elővigyázatlan vendég.

asztakurvaistenit, 22 éve üvöltözünk a vendéggel, majcsak hozzászoknak már egyszer!"

Rosszindulatú Vászka [21:27:16] @AtiSnatch: nyehehe :D

Kimoderálva: Xezs [21:27] @AtiSnatch: bazmeg ez egy lepratelep, jól éreztem én

AtiSnatch [21:29:36] monnyuk ha ennyire fidesznyik, akkor holnapra beszántyák a homárt, mink meg az oroszsztyepén kergetjük az ipcéket.

Kimoderálva: Rosszindulatú Vászka [21:30] "A történet két évvel korábbról indul, a későbbi sértettek, akkor még csak enni-inni vágyó turisták voltak, akik már a korábban megbeszéltek szerint betértek a mindszentkállai fogadóba, ahol, szerintük igencsak hiányos volt a kínálat. Ezt szóvá is tették, amire a felszolgáló ezt elpanaszolta a tulajdonosnak, Sárvárinak, aki ezután, személyesen lépett a tettek mezejére. Innen azonban idézzük az esetről készült, egyik bírósági jegyzőkönyvből.

"S.Cs. ekkor már emelkedett hangnemben felszólította a társaságot, hogy amennyiben nem tetszik valami az étteremben, úgy távozzanak. A vendégeket felháborította S.Cs. indulatos viselkedése, ezért kérték a panaszkönyvet. S.Cs. erre azt válaszolta a vendégeknek, hogy panaszkönyv nincs, a panaszkönyv én vagyok.

FE. ekkor megelégelte a vitatkozást és férjének F.Gy-nek azt mondta, hogy fizesse ki az eddigi fogyasztást és hagyják el a fogadót, ő maga, pedig el is indult már a kijárat felé. A társaság valamely tagja még - pontosan megállapítani nem lehetett - azt is kérdezte S.Cs-tól, hogy "mi vagy te itt, az atyaúristen?", mire S.Cs. annyit válaszolt, hogy "igen, az vagyok". P.P. I. r. vádlott ekkor még annyit jegyzett meg, hogy "mi van öreg, rosszul aludtál az éjjel?". Egyszóval a vádlottak és a társaságukban levő személyek, valamint S.Cs. között szóváltás alakult ki, amelynek során S.Cs. többször "büdös pestieknek" nevezte a vádlottakat és a társaságot. Ezt követően S.Cs. visszaindult a fogadó éttermi része fele, de távozásában még visszaszólt J.J. II. r. vádlottnak, hogy "egyébként is hogy nézel ki, te nagypicsájú, büdös, pesti kurva". [Kiemelés tőlem. - B.B.] Erre J.J. II. r. vádlott ugyancsak indulatától vezérelve azt mondta S.Cs. pótmagánvádlónak, hogy "mit pofázol, te kis buzi".

Erre a sértésre azonban S.Cs. pótmagánvádló visszafordult az asztalhoz és az addigra már a kezében levő műanyagtálcával J.J. II. r. vádlottat a bal mellkas-felén megütötte úgy, hogy az ütés a bal mellkasfal elülső felszínén az emlő felett csecsemőtenyérnyi zúzódásos sérülést, valamint a bal felkar hajlító felszínén ugyancsak csecsemőtenyérnyi zúzódásos sérülést eredményezett.

Ezt követően P.P. I. r. vádlott látva, hogy élettársát bántalmazták, felállt a helyéről és egy alkalommal ököllel S.Cs. állon vágta. S.Cs. megtántorodott és P.P. kabátjába kapaszkodott meg, amely miatt mindketten a földre estek. Eddigre már az étteremből kijött O.B. is. A földről S.Cs. állt fel előbb és O.B-al együtt a nála levő tálcával ütlegelni kezdték P.P. I. r. vádlottat, illetve több ízben meg is rúgták." Eddig az idézet."


sugargiraffusplumps. [21:30:40] @AtiSnatch: pedig nem is izélgettük a posztolót!

gabors [21:31:49] vegre van valami !!! mar regen volt ennyi komment hetkoznap...

@fogadó: "Nem nem volt üvöltözés főleg nem vendéggel. 22 éve üzemelünk. "

ezekszerint esz nem kell mindehez .

sugargiraffusplumps. [21:32:10] @Rosszindulatú Vászka: emlő felett csecsemőtenyérnyi. ezeknek valami bajuk lehet amúgyis......

Rosszindulatú Vászka [21:32:16] @AtiSnatch: mehettek Recskre a kőbányába :D

Kimoderálva: Vadászok Őrangyala [21:33] Tartozgatunk, tartozgatunk? :D

A végrehajtás adatai
33/1.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2006. július 18.
A végrehajtás ügyszáma: 1900-1 VH-871/2006
A végrehajtást elrendelő bíróság jelzőszáma: 1900
A végrehajtást elrendelő bíróság megnevezése: Veszprém Megyei Bíróság
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2006. június 20.
A változás időpontja: 2006/07/18
Bejegyzés kelte: 2006/09/15 Közzétéve: 2006/10/12
Hatályos: 2006/07/18 ...
33/2.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2006. július 18.
A végrehajtás ügyszáma: 1900-1VH-966/06
A végrehajtást elrendelő bíróság jelzőszáma: 1900
A végrehajtást elrendelő bíróság megnevezése: Veszprém Megyei Bíróság
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2006. június 20.
A változás időpontja: 2006/07/18
Bejegyzés kelte: 2006/09/15 Közzétéve: 2006/10/12
Hatályos: 2006/07/18 ...
33/3.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2003. április 9.
A végrehajtás ügyszáma: 2809128891
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Veszprém Megyei Adóigazgatósága Végrehajtási Osztály 2.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2013. március 22.


igazságos. [21:33:46] @AtiSnatch: mi jöhet még Or án medál és Orbán oltár

Értem én h rajongás de annak is van határa

AtiSnatch [21:33:48] @Rosszindulatú Vászka: idézgecc a vádiratból, gondolod te kimaracc? :D

@sugargiraffusplumps.: a posztolót már elásták :D

sugargiraffusplumps. [21:34:04] @Rosszindulatú Vászka: mehettek? szerinted te megúszod? hohó, az egész homár megy a lajcsi mellé!

Kecses [21:34:39] @AtiSnatch: Ez azért nem semmi! Szép kis tulaj.

igazságos. [21:35:20] @Vadászok Őrangyala: még jó h NAV és azóta is működik a jelek szerint

Nem értem mi az h kevés a kínálat ez van és kész ha nem teccik menjé máshova ott biztos több a álaszték

Rosszindulatú Vászka [21:36:12] @sugargiraffusplumps.: én nem terveztem halmazati bűncselekményként összeesküvésben való részvételt és bűnszövetkezetben elkövetett garázdaság gondolatbűn bűncselekményét :D

Aureliano Buendía [21:36:25] @fogadó: akkor tessék szépen leírni, hogy történt.

Javaslom továbbá a válasz gomb használatát.

igazságos. [21:36:26] @sugargiraffusplumps.: a lajcsit is csak azután sittelték le h a főrendőrnek mutogatta a sejhaját

fogadó [21:36:58] Olyan dolgokat rakjon ki ami igaz! Ne 10 éves hazugsàgokat. Mert könnyen birosàg elé viszem. Nem vicc .

Xezs [21:37:10] @gabors: 22 éve még épp hogy túl voltunk a rendszerváltáson, sokmindenkinek lett ott vállalkozása hirtelen a semmiből :) csak úgy lett, ki érti ezt?

sugargiraffusplumps. [21:37:29] mi kéremszépen, soha nem üvöltözünk a vendéggel. mi humanitárius okokból inkább azonnal agyonverjük őket, az tiszta munka és a húson is spórolunk így, kéremszépen.

Kimoderálva: AtiSnatch [21:37] @Rosszindulatú Vászka: mit mondott tisztelt bíróúr? ötév?

Kimoderálva: Vadászok Őrangyala [21:38] @Aureliano Buendía: szerinted le tud írni egymás után három, négy betűnél hosszabb mondatot?

Folytatjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr568519964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása