Best of Homár

Best of Homár

Pattogj tovább te nyomorult senkiházi féreg!!!! Ezt is posztold ki!!!!

2016. június 03. - atpijkamo

Kimoderálva: hawkeye [16:23:11] Dorka tipikus HSZP...

apa80 [16:27:17] Dorka valóban nem jó fej.. De annyira, hogy ezeket a leveleket úgy írogatta volna, hogy közben semmilyen választ nem kapott? Csak úgy 20 percenként eszébe jutott, hogy írok még egy levelet ennek a "nyomorult senkiházi féregnek"? Vagy Ingrid szintén nem jó fej, és hasonló stílusban válaszolgatott sértettségében Dorkának, csak azt "elfelejtette" bemásolni a levelezésbe, most meg a Homáron panaszkodik, hátha lejárathatja a következő eseményt? Vajon honnan vette Dorka, hogy Ingrid fényképekkel traktálta a többi embert, hátha más is felháborodik? És egyébként is, mit keres itt egyáltalán ez a baromság?

KaTe [16:28:26] Van olyan férfi, aki a facebookos bejegyzés, illetve a levélváltás elolvasása után képes bármit is hozzászólni ehhez az egészhez?

Nők...

Attila F [16:29:22] A legjobb az utolsó levél. Érezte, hogy az Igazán Hatásos, Drámai Lezárás elmaradt, ezért muszáj volt még valami frappánsat küldenie. Ez lett a "nyald ki", a végső csapás.

Kimoderálva: gabors [16:31:14] ketto pina

Kimoderálva: The Crazy One harmadik regisztrációja [16:38:23] Dorka nevezetű szomszédom volt. Olyan szépen ember nem beszélt: aszonta: "bezzeg, mikor rojtosra kúrtad a seggemet, akkor jó volt mi, te fasszopó ?"
Te vagy az?


Gálnyikov [16:40:25] @KaTe: nincs... Sőt, épp azon vagyok, hogy összekaparjam a szürkeállományom... :)

AtiSnatch [16:43:07] @apa80: ez nekem is gyanús. Bár a nagyfaszú feleségéről, Barbaráról el tudok képzelni hasonlót :D

További magyar hang [16:44:18] Mindkét oldal fullban nyomja a kretént! Csodálatos hétvégi poszt!

youtu.be/Ia37w1RtAik?t=2m17s

KaTe [16:51:37] @apa80: Ilyen ügyekbe kívülállónak nem szabad belekeverdnie, mert egyrészt sose deríted ki, hogy kinek is van igaza, másrészt csak rosszul jöhetsz ki a dologból. Rosszabb esetben mindenért te leszel a hibás, esetleg még ott helyben el is ásnak. Ilyenkor nagyon fontos, hogy ne veszítd el a hidegvéred és tartózkodj, finoman háríts, illetve valamilyen mondvacsinált okkal (pl: elfogyott a tej, leugrok a sarki boltba, pár óra és jövök) minél hamarabb kilépj a helyzetből!

atpijkamo106 [16:53:08] Miért nem lehetett egy normális levlet indítani az elején.? Akkor nincs ez a cicaharc, egymás bemártása, faszbúk bejegyzések...

"Kedves ingrid!

Bár ez a kiírásban nem szerepel, kivételesen az A szektorban is van lehetőség állványt felállítani, ha asztal árat fizetsz érte.

Legyen szép napod!

Dorka"

Manyecs [17:23:31] @gabors: megamen hol van?:p már épp kezdtem örülni hogy ez a beteg állat nem nyomja fullba teli káromkodásokkal a homártot erre tessék.. Gyönyörű poszt, grat mindkét félnek, inkább nem írom le...:D..

Kimoderálva: Manyecs [17:28:46] @atpijkamo106: Papí, menstruációs holdfázis van, te ezt nem értheted/mennyire jó a mellem most../ érted?? :D:D

Kimoderálva: atpijkamo106 [17:31:51] @Manyecs: "mennyire jó a mellem most"

:)) A faszomnál nem lehet keményebb.

Manyííí? A kutyáról meséjj inkább! Új tengerihörcsögöt vettél már?


atpijkamo106 [17:35:30] Ingridnek ide kéne jönnie a Homárra akklimatizálódni. Pár nap kiképzés után nem jönne olyan gyengeségekkel, mint hogy nyaldki.

Firestarter.18 [17:47:51] De jo, hogy nem vagyok no...

Kimoderálva: gabors [17:48:00] @Manyecs: "megamen hol van?"

o mindenre ezt irja ...

most meg gondoltom eppen relevancs :-)

(ez mar karomkodasnak szamit ??? akkor bocs)


gabors [17:50:40] amugy adot befizttek-e ??

szamlat/nyugtat/afassan vagy anelkul adnak ilyen "vasarokon" ??

Kimoderálva: kamushamus [18:02:54] A két, vagy három, esetleg négy b@szatlan tyúk. :D :D

Kandras [18:57:06] Eszem ágában nincs Dorkát védeni, nem ismerek senkit a résztvevők közül, nem is tudom, mi ez a vásár, csak annyi, hogy szerintem ez:
"B) Nem mutogattunk senkinek semmilyen fotót, semmi szükség nem volt rá, hiszen mindenki látta az állványokat."

Egyszerűen hazugság. Elképzelni nem bírom, hogy ilyet miért szopkodott volna ki Dorka a semmiből és írta volna meg privátban az egyetlen olyan embernek, aki tökéletesen tudja, hogy hazugság. Egyszerűen ennek nincs semmi értelme. Mint Csuvi az Endoron.

Szerintem ez történhetett:
1. Dorka eleve egy hisztérika
2. Dorkának Ingriddel sok a közös ismerőse
3. Dorka nem kedveli Ingridet és a sleppjét és fordítva, sőt, ki nem állhatja, valószínűleg többször is vitatkoztak már, ez az első levélváltásból egyértelmű, Dorka egyből lekezelően reagált
4. Ingrid látta, hogy Dorkának és a barátnőjének van állványa
5. Ingridet ez felb*szta, elkezdte elmondani más közös ismerősöknek, hogy Dorka mekkora gané, hogy neki nem lehet állványa
6. Ingrid fotón is terjesztette a hírt, mutogatta, esetleg közös ismerősöknek elküldte interneten
7. Ingrid megírta "nem kötözködésképpen" a kötözködő levelét Dorkának
8. Dorkát hisztérikaként ez a levél kiborította, első osztás
9. Dorkához visszajutott, hogy Ingrid fikázza a háta mögött
10. Dorkának ezen a ponton elgurult a gyógyszere

Tipikus aljas szemét cicaharc, ahol az egyik fél intelligens de rosszindulatú és szarkavaró, a másik pedig buta és hisztérika. Sok a női kollégám, naponta többször látok ilyesmit még ha nem is ennyire elfajulva. Amikor egymással látszólag kedvesek, de egymás háta mögött minden hulladéknka elhordják a másikat és néha kiborul a bili. Aztán másnap már megint kedvesek, de a lelke mélyén még jobban utálja az egyik a másikat (és fordítva), mint előtte.

Kimoderálva: Kitalátor (másként) gondolkodó [19:03:09] @Firestarter.18: No mi vagy akkor?

Ádám [19:05:02] Csak akkor olvasnám el, HA fizetnének érte! Rajtam is túltesznek ???:):DDD

Kitalátor (másként) gondolkodó [19:05:31] Ahelyett, hogy duettet énekelnének. Mondjuk a Bunkócskát.

Kimoderálva: Firestarter.18 [19:15:22] @Kitalátor (másként) gondolkodó: Még nem döntöttem el, ne akarj keretek közé szorítani.

tejfölbiztosítás [19:18:28] Mondjuk pont nem ezért járok erre a blogra... De mindegy.

Kimoderálva: Kitalátor (másként) gondolkodó [19:32:27] @Firestarter.18: No nem baj, majd eldöntöd, ha felnősz! Azt olvastam, mostanában kutyának lenni a divat.

Kitalátor (másként) gondolkodó [19:35:11] @Ádám: Lehet, hogy a te két rányid, csak nem tudnak egymásról, és mégis érzik ellenszenvet?

WiZZu [19:55:24] A cím láttán először arra gondoltam, hogy valamelyik berágott homár kommentelő posztolt az oldalon :D

Kimoderálva: Ádám [19:57:29] @Kitalátor (másként) gondolkodó: náci! ennek fuss neki újra v. tolmácsot kérek.

Kimoderálva: gabors [20:04:57] @Kandras: tobb karakter nem volt ???

MajorAnna [20:14:16] Ingrid és Dorka nem ismerik egymást. Most először voltunk ilyen vásáron. Emailben foglaltuk le az asztalokat. Sosem találkoztunk Dorkàval. Ingrid jó fej és nem reagált az emailekre, ami láthatólag felcseszte Dorka agyát. Nem, nem mutogattunk senkinek fotót. Neki küldtünk fotót az állványról. Igen, beszélgettünk más eladókkal a vásárról, az állvány valamint wc hiányáról. Azt el tudom képzelni, hogy az egyik eladó, akivel beszélgettünk, a barátnője/ismerőse volt és az mondta Dorkának, hogy mi "panaszkodtunk". De ha panaszkodtunk volna, akkor sem elfogadható ez a stílus.

atpijkamo107 [20:16:05] @gabors: "tobb karakter nem volt?"

A gyerekem imád a weben szörfözni. Tegnap véletlenül megláttam, hogy milyen jelszót ír be: "Batman-Superman-Robin-Joker-Macskanő-Vasember". Kérdeztem, hogy miért ilyen hosszú jelszót választott. Erre azt felelte, hogy legalább hat karakternek kellett lennie.

atpijkamo107 [20:19:54] @Ádám: "tolmácsot kérek."

Akasztják a hóhért? Hozzád, Manyihoz és Zérókomponistához kell nekem néha tolmács. De legalábbis elgondolkoztattok. Lehetnétel tekinetttel az idősebbekre, rosdásak már az agyi fogaskerekeim.

Kipper [20:22:59] @atpijkamo107: like :)))

Kimoderálva: neet [20:29:15] @atpijkamo107: :)) sírok. Enyém utolsó ded meg ott tart a tisztasági vetélkedőn, de ezt csak neked írom, meg max Manyecsnak, mert ti bírjátok az ilyen sztorikat, hogy éjfélkor szól, ha pisilnie kell. Még csak 3 szót használ rendeltetésszerűen, ebből egyik erre vonatkozik. Nincs az olimpián olyan szám, h hajnalban a kiságyhoz félig csukott szemmel futó? Mert ha iparkodom, elcsípem még mielőtt letolná a pelust (miután kivetkőzött magából) Tuti kasználnék pár aranyat.

neet [20:30:49] @atpijkamo107: amúgy honnan tudod, h a 45 csillag (igen, megszámoltam) az ezt fedi?

gabors [20:31:20] @atpijkamo107: "Batman-Superman-Robin-Joker-Macskanő-Vasembe"

Na ez eleg hosszu de legtobb helyen nem fogdnak el mert nincs benne egyetlen szamjegy !!! szar egy hely ahova ilyen pocsek jelszoval is be lehet loginolni :-)

neet [20:35:02] @gabors: ha még úgy írná, hogy 1Batman 2 Superman...n Vasember...

gabors [20:35:18] @WiZZu: "A cím láttán először arra gondoltam,"

miert mi a cim ... engem csak az erdekel hogy hetvegi-e mar vagy sem :-)

neet [20:36:31] Vajon az angol kölykök hányszor írják be a 1potato2potatoes3potatoes4 jelszavat...?

Firestarter.18 [20:37:08] @atpijkamo107: Plíz ne süllyedj le a Showder Klub szintjére, hogy egy ősrégi viccet saját sztoriként adsz elő.

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Nem is rossz, végre senki nem nézne hülyének amikor nyilvános helyen csóválom a farkamat, mint múltkor a teszkóban.

Firestarter.18 [20:38:50] @MajorAnna: Te most a poszter lennél? Vagy mi ez a balladai homályba burkolt megmagyarázkodás?

atpijkamo107 [20:44:29] @Firestarter.18: :)) Tudvalevő, hogy a gyerekeim felnőttek, nem kukolok át a vállukon, micsinálnak.

Kimoderálva: Kitalátor (másként) gondolkodó [20:45:41] @Firestarter.18: simán szarhatnál szanaszét, lehugyozhatnál bármit és bárkit, és ha olyan kedvem lenne, nem kellene máséra fanyalodni, nyalogathatnád a saját pöcsödet is...

atpijkamo107 [20:45:47] @neet: Potatoe. Dan Quayle volt az angoltanárom.

MajorAnna [20:47:36] @Firestarter.18: hárman béreltünk asztalt. Ingrid, egy barátnőnk és én. Hol itt a balladai homály?

atpijkamo107 [20:48:13] @Firestarter.18: "@MajorAnna: Te most a poszter lennél?"

Nyilván a poszter barinője*.

* Az ilyen okosságokat a faszbúkon tanulom a mai csitriktől.

atpijkamo107 [20:49:50] @neet: :))

Kimoderálva: tejfölbiztosítás [20:50:47] @MajorAnna: elfelejtettel bemutatkozni, fafej. Most akkor a te csiklodra gondoljak vagy Dorkaera?

atpijkamo107 [20:54:59] @neet: :)) Tényleg megszámoltad! Teljesen paff vagyok!

This extension shows the contents of password fields in cleartext (instead of the asterisks), to make that process a bit easier.
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/unhide-passwords/

Vindózra is van ilyen. Ha újrahúzod az oprendszert, célszerű ELŐTTE kimásolgatni a jelszavakat. Firefoxra olyan kiegészítő os van, hogy az összeset fájlba írja:
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/password-exporter/
This extension allows you to export your saved passwords and disabled login hosts using XML or CSV files that can be imported later.

atpijkamo107 [20:56:39] @MajorAnna: Köszi a visszajelzést! Világos volt.

És ne hallgass az ilyen @tejfölbiztosítás: fafejekre! :))

atpijkamo107 [20:58:38] @Kitalátor (másként) gondolkodó: "@Firestarter.18: simán szarhatnál szanaszét"

Én jól szórakozom rajtat... veletek.

Szerintem lány.
9:1

MajorAnna [21:08:29] @atpijkamo107: köszönöm

atpijkamo107 [21:10:31] @tejfölbiztosítás: Figyusz fafej! Megint pucér vagy. Hol a zavatarod?

atpijkamo107 [21:16:25] Megjöttem!
És csak annyit írok: Nyaljátok ki! :D

Kimoderálva: enpera [21:23:31] Sunáznám a fosóját

Firestarter.18 [21:31:11] @Kitalátor (másként) gondolkodó: "és ha olyan kedvem lenne"
Freudi elszólás? :))

@MajorAnna: Mondjuk ott, hogy ezt nem írtad le?

@atpijkamo107: "Szerintem lány." Kíváncsi vagyok miből következtettél erre. De 9:1 oddsért még én is teszek rá egy ezrest, hátha :)

gabors [21:40:16] @Dóra Kes: "Megjöttem!
És csak annyit írok: Nyaljátok ki! :D "

az asztalon vagy az alvanyon ?

mert nem mindegy...

regieknek pedig nyilvan a ravaton :-)

gabors [21:41:52] @gabors: regieknek pedig nyilvan a ravatalon :-)

Manyecs [21:46:29] Kulturha rovatunkat olvashatjak. lKiba hosszu hetvegenk lesz. A nyul voltam. Ja, nem.

atpijkamo107 [21:46:50] @Firestarter.18: "miből következtettél erre"

Pff... Megérzés. De kész vagyok álláspontomat revidül... revidaál... revidiá... revideálni.

wazzu [23:26:09] Nem viselkedtek szépen. Büntetésből az árusokat és a szervező hölgyet 15db szigorú számadású nyomtatványok ellenőrzőlapjának helyes kitöltésére, valamint szóbeli feladatként a szállítólevél és számla szerepe, tartalmi, és formai követelményei kérdésre való válaszadást rendelek el. Ezek mellett felhívom figyelmüket, hogy állványok, valamint hajóvonták találkozása tilos.

Kimoderálva: wazzu [23:27:25] Ja! És sz*pjat*k le! :-)

scuynat [00:00:05] Ez mér van ezen a blogon?

Reactor [01:58:31] Huh,erről a Dorkáról a "Nyomás utána!" című film egyik jelenete ugrott be...elmebeteg vaddisznó nőt 6 zsernyák alig bírja lefogni, és üvölt, ahogy a torkán kifér: "Engedjetek el, rohadt stricik, adjatok hálát hogy úrinő vagyok..."
Véletlenül nem ő volt Dorka mentora kislány korában? Homár Hilda remekül eltalálta a címkét: ez biza pronyóság, de még mekkora. Ha Ingrid ezek után hasonló stílusban írt vissza neki, lelke rajta. Gondolom hamar lejött neki, hogy ez a Dorka nevű perszóna nem képes civilizált emberi nyelven kommunikálni. Amilyen az adjonisten...

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Lehet számot is kérni? Én az áj súd bí szó láki, lááááááááááákilákiláki-t kérném!

gabors [02:11:34] @scuynat: " Ez mér van ezen a blogon? "

ehhez semmi kozod ... ha tovabb firtatod Hilda kibasz :-)

Yooha [05:31:43] Mi az állvány ebben az esetben? Vagy az nem is lényeges?

atpijkamo107 [05:58:25] @Yooha: tonerhaz.hu/Ruhaallvany-mobil-6db-vallfaval-ALBA-ezust

triumphator [05:58:58] @Reactor:
annak az opusznak nem az a refrénje, hanem: Ájsudbí szó láki, szopjon le váláki. Na.

Kimoderálva: igi001 [07:10:23] Ajjaj

A POSZTER A LEVAKARHATATLAN LÚZER TÍPUS, aki az istennek se akarja belátni hogy kopjon már le.

A többit már nem is mondom, miért mer úgyse akarja tudomásul venni, pedig tudja nagyon jól, hogy ő micsoda.

nem szeretnék egy ilyen emberrel együtt élni, mint az ő fajtája, mert ha szakítanál vele, elválnál egyszerűen nem venne róla tudomást, üldözne, nyakadra tapadna, mint egy polip és nem engedne ki a karmai közül akkor sem, ha netán megkapná, amit akarna sőt az csak rontana a helyzeten

itt sem érti, első szóra hogy kopjon le, mit jelent, és hogy miért egyenlőbbek a mások nála

nem is mondom el neki, hadd töprengjen de ő nem cigány, azok nem ilyenek mint ő van különbség

nem csodálom ilyen ember csak azt érzi hogy mindenkinek elszakad a cérna körülötte és ő tök ártatlan bárányka meg igaza van és punktum


igi001 [07:33:35] A POSZTER A LEVAKARHATATLAN LÚZER, VESZTES, PIRANHA TÍPUS, AKI NEM IS ÉRTI, MIÉRT.

Ha egyszer is összeakadsz vele, sosem szabadulsz tőle.

neet [07:40:32] @igi001: te se tudsz aludni?

amindenes.blog.hu [07:53:26] i.imgur.com/3DcqiqV.png

Reszelő Aladár [07:56:22] Az alulbaszottság tovább szedi áldozatait.

Kimoderálva: igi001 [08:02:44] @neet: mostanság pirkadatkor kelek, háromnegyed négykor, fél négykor, mivel sötétben igen aktívan tanulgatok. Az álmaimban kemény dolgokon kell átmennem, viszont most hosszabbak a nappalok ugye és rövidebbek az éjszakák, csak annyit tudok aludni, amíg éjszaka van.

Kimoderálva: beszoptuk [08:10:13] Kedves Dorka!
A kinyalásban benne vagyok, de légyszíves küldj képet magadról, hogy lássam az akciófelületet.


new_boy_on_the_block [08:35:34] Hány család ment tönkre és hány férfit bélyegeztek meg félrekú!+ fa!+nak mert ilyen degenerált nője/felesége volt és 10 év után megunta az egészet. Dorka beteg..

Manyecs [08:56:22] van egy ilyen szam: Gedeon bacsi a nok allvanya....

Leptis Magnaq [09:10:25] Ne posztolj ki ilyeneket, mert kirohognek! Naponta többször előfordul ilyesmi mindenkivel.

Kimoderálva: igi001 [09:12:32] Azért abban igaza van hogy a VÁLASZOLÓ IS EGY AGYATLAN TAJPARASZT PICSA.

bringás bosszantó [09:24:12] A bolhapiac mióta garázsvásár? Garázsvásáron asztalt bérelni? Az emlékeim szerint egy darab tulaj cuccait árulja, mit keres ott más.
dorka és hisztispicsa keveri a fogalmakat. Is.

Kimoderálva: Manyecs [09:28:10] @igi001: nekem meg egy ora mulva versenyem lesz de nem birok felkelni alig aluttam hogy fogok tiz km.t futni? p

Capt. Hindsight [10:08:48] Az állványon vitázás csak ürügy.
Valószínűleg egy méretes slong birtokviszonya a pörlekedés tárgya.

halaloszto [10:08:52] @apa80: én ismerek ilyen dorkákat. frankón tízpercenként írják a leveleket miközben nem kaptak semmi választ. felbasszák magukat, és írnak egy ízeset. el is küldik azonnal. aztán rájönnek hogy kihagytak valamit, és írnak mégegyet. aztán mással foglalkoznak, de újra eszükbe jut valami, ezért írnak megint egyet. nem kommunikálnak, hanem önkifejeznek.

Vajk

galaxiscsirke [10:10:11] Ezért nem nők a katonák... 1000x brutálisabbak és gátlástalanabbak, mint a fickók, ha harcolásról van szó...

runaway2010 [10:43:59] ööö... az említett gardróbvásár szervezője (a csaj) végig olyan stílusban kommunikált a leendő és a már megnyert placcozókkal, hogy azon tűnődtem, hagyom a francba a befizetett összeget, mert a tanyán a szopós malacokkal nem beszélnek így. és elnézést a malacoktól a hasonlatért.

Drago Brutic1 [10:47:19] Dorka a mediterrános temperamentum (Fellini) Ingrid az északi visszafogottság (Bergmann). A konfliktus csak az emocionális különbségekből fakadt.

Kimoderálva: bringás bosszantó [11:40:47] "" az esemény Facebookja szerint... "-i oldalra belépve az oldal alsó harmadát azonnal elfoglalja valami fos belépési felszólítás, kitiltani nem lehet. Pár másodperc múlva több mint a fél oldalra ugrik fel ugyanez a fos, kilépni nem lehet, max. lecsukni az előző méretre.

Igazodom dorka és hisztispicsa stílusához:

Miért nem mentek el a redvás kurva anyátokba ezekkel az erőszakos ótvar szarokkal. Amit elértek vele az az, hogy az ide tévedők nagy része azonnal kotor tovább és a büdös életben nem jön többé.
Miért nem tudja az egyszerű, tahó agyatok felfogni azt, hogy vannak olyanok akiket belépés nélkül is érdekelne a retkes firkálmányotok?


Kimoderálva: Taxomükke (UK) [11:46:23] Heves vérmérsékletű?
Egy ostoba hisztis picsa.
És akkor még finom voltam és nőiessssss.


Kimoderálva: Alick [12:39:22] @Taxomükke (UK): Egy kielégületlen picsa nyomja az uralkodósdit a saját szemétdombján. :)

errrrrrrrrr [12:41:20] wahahaha. ket hp harca a semmiert. remelem a bevetelbol mindketto hasznalt vibratort vett es azota lemeritett mar par elemet. zavaros tortenet h finom legyek

McKinney [13:01:00] a kérdés csak az, hogy dorka hátán az ingridet vagy fordítva? Persze az asztalon, mert hát ugye állvány az nincs...

agytörzsy prof [13:16:45] Egy hülyével vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Felborogatja a bábukat, teleszarja a táblát, aztán örömében körbeugrál, hogy ő nyert. A kedves "heves vérmérsékletű" primitív alpári visszataszító mocskos szájú barlanglakó hölgyemény kétséget kizáróan pszichiátriai eset, nem lenne szabad emberek közé engedni. Aki őt pont ezért szereti az róla is sokat elárul. Végtelenül egyszerű emberek hasonlóan egyszerű problémákkal, amikből képesek lennének világháborút is kirobbantani. Mindenesetre szórakoztató olvasmány volt :)

otgorbebogre [14:31:54] Most nem azert ha megvette volna a szomszed helyet is nem lehetett volna alvanyos helyet biztositani , alvany a szomszed helyen??? legalabb az egesz vita elmaradt volna.

gabcigirl [14:47:05] A következő történt: very primitive ostoba hobbi-vállalkozó + a szintben hozzá tökéletesen passzoló nője tapló viselkedése....

Akik megszokták, hogy rendre frissen produkált kaka-darabként viselkednek a környezetükkel. Kivéve Ingriddel, aki nem hagyta a suttyóságot és visszaszólt. És most van csodálkozás ezerrel...

Ez a páros annyira bunkó, hogy a ffi monogrammja nem véletlenül egy 3 betűs, magyar város első és utolsó betűje? Nem lennék rajta meglepve...

fidesz maszop dk egykutya [15:22:10] Ez után: "A stílus....maga az EMBER!" kiderült, hogy kb egy szint a kettő ;)

kokuszpok [15:30:16] "Lehet kicsit mocskos a szánk..." ez de bájos :)

atpijkamo107 [15:55:58] Kell valakinek egy fagyasztószekrény? Nem egy mai darab, koszos, de működik. Nem fagyasztóláda, hanem oldalt nyíló, kocka alakú, mint egy félbevágott hűtő. Budán. Most.

Leone_510 [16:23:08] nagyon úgy tűnik , hogy Dorka párját egyszer kegyetlenül pofán fogják verni a nagyszájú nője miatt

Kimoderálva: Aranyi Gábor [16:54:30] Volt ott két állvány, ha jól csalódom. Az egyiket Dorka, a másikat a bikája fején KULTURÁLTAN szétcsapkodni, aztán a darabokat gondosan, passzentosan az egyes testnyílásaikba beleerőltetni, felváltva, egyet délen, egyet északon... Miheztartás végett... Azzal az ómigráns, fogatlan nőági ...szökevénnyel beszéljenek így legközelebb, ha lesz KIVEL, és lesz MIVEL. :)

Leone_510 [17:32:14] @Aranyi Gábor: és most úgy érzed te most különb voltál?
A stílusod ennél is alpáribb volt…. Gratulálok, emeled a blog színvonalát itt léteddel!

Leone_510 [17:34:52] @otgorbebogre: kérlek olvasd el a válasz üzenetet mégegyszer, hátha sikerül megérteni, hogy egy mm hely sem volt ingid számára állványt felállítani, mivel nincs hely állványnak az A szektorban…..
De ajánlom figyelmedbe és mindenki figyelmébe nézegesse meg a képeket facebookon aztán ha talált helyet, hova tenne egy 20x100cm állványt, akkor szóljon!

Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [17:51:50] ez a pitscha nem a barbara barátnője esetleg? az volt ponnilyen sudribunkó proliparaszt.

neet [17:53:34] @atpijkamo107: nem is tudom. Mennyi hús és tisztított zöldség van benne? Brokkoli? Spenót? Félkész vagy teljesen kész marhapörkölt? Kevés infot adtál meg. Hm.. ja és állványon van, vagy csak a földön?

Kimoderálva: ööö,izé [18:21:18] @Dóra Kes: Te vagy az a nem idén barnult borderline svéd cserediák aki a turkálókból összeguberált fostos vackaidat a nagyvállalkozó, hozzád hasonló paraméterekkel rendelkező faszid vállalkozásának keretin belül árulod? A hapsinak minden elismerésem, a te alkalmazott szókincseddel a hármas út mellett éhen halnának a lányok, pedig ott kevés az igény a kommunikációra. Jól tudom, hogy a Nyírő pszichiátriáján ismerkedtetek össze Rivotril rágcsálása közben?

Kimoderálva: ööö,izé [18:26:37] @Dóra Kes: " ha (valaki) talált helyet, hova tenne egy 20x100cm állványt, akkor szóljon!" Én az egyik lábát a hátadba, a másik lábát a mocskos szádba, a harmadikat a beteg fejedbe, a negyedik lábát sehova, had billegjen.

megamen [18:31:53] @Manyecs: ???

Hátrányos helyzetű kaviár [18:52:30] Ingrid béreljen polcot valamelyik Kacabajkában, Dorka meg a Márkja pedig foglalkozzon valami olyasmivel, ahol még véletlenül sem találkoznak emberekkel.
Mindenkinek jobb lesz.

Hátrányos helyzetű kaviár [18:57:57] @ööö,izé: Másban meglátod a szálkát, magadban nem látod a gerendát sem.

Nézd, valószínű ingridke azért höbörög, mert szart se adott el, én magamnak szerveztem a vásárokat, ahol elég sok ingóságomon túl adtam…. Ha olyasmit árultam volna,mint amit te leírtál, nem szerveztem volna minden hónapba vásárt...
Látom nagyon intelligens vagy, gondolom csak a kanapén üldögélve van ekkora nagyot jártató szád….
Nyugodtan csámcsogj csak a témán, az ilyenek mint te ezt élvezik a szomorú semmirekellő üres életükben. :(
2010 óta blogolsz, 124 bejegyzéssel….vajon nőre, családra marad-e idő?? Gondolom te a hármas útra jársz kurvázni, mert csak arra futtya. :( Búúúú Micsoda élet!!! Irigykedem a nagy bővelkedő szókincsemmel együtt. Ja és ha már megkérdezted, nem vagyok cigány. :) Most megyek és tele sírom magam a macimba, mert úgy megsértettél, hogy eret vágok… Élőben valószínű szájba vertelek volna… de élőben valószínű te nem lennél akkora harcos mint én! ;)

Hátrányos helyzetű kaviár [19:19:41] @Dóra Kes: Édeske, rohadtul szánalmas vagy ám. Tudsz róla?
Ja, nem, mert neked ez az alpári stílus jelenti az intelligenciád csúcsát. A magyar helyesírást meg messzebbről ugatod, mint a három számjegyű IQ-t.

Hátrányos helyzetű kaviár [19:25:40] @Hátrányos helyzetű kaviár: 1626 bejegyzés!
Húhúúúúú Neked inkább nem is írok semmit, mert neked se életed nincs és nem is volt, de valószínű nem is lesz! :*

Mr. Heisenberg [19:27:14] Dorkának nem garázsvásárt kellene szerveznie, hanem Éhezők Viadalát. Az első epizódba be is nevezhetne.

Az is szép, ahogy a "párja" elkezdi magyarázni az adóügyi vonatkozásokat: Dorka a cég érdekében tevékenykedik, de fizetést nem kap érte, stb. Értjük.

Sajnos ezeket a garázsvásárokat megszállják a szürkezónában tevékenykedő kereskedők szóval okosabb lenne lapítani, nem verni a habot, ahogy erre Márk kiválóan ráérzett. Láthatóan ő az ész a csapatban, Dorka az ököl :-)

Hátrányos helyzetű kaviár [19:33:09] @Dóra Kes: Tre nagyon hülye vagy, tudsz róla???? :DDDD A facebookodaz elnézve, te 1 hónap alatt hozol össze ennyi bejegyzést, te IQ-fighter idegbeteg liba, te! :DDDD

Hátrányos helyzetű kaviár [19:35:11] @Dóra Kes: Mellesleg, sokat pattogsz itt, taccsra mehet ez a szép kis fekete-jövedelmetek, mert annyira hülye vagy, hogy nem érted. Kérdezd meg a Márkodat. Nagyon el fogja kenni a szád, ha a picsaságod miatt, megb@sz a NAV.

Manyecs [19:42:55] @megamen: nem te, a vénszarra gondoltam. Méltó párja lehet ennek a..
nem is érdemes benézni csak felhúzom magam Hilda mia f.sznak teszi ki ezt a szart??

Manyecs [19:45:09] megbasz a nav egy: nyald ki üzenetért! :D
Haláli vagy, tudsz róla?
Az adóügyeket ne firtassuk, mert nagyon szarul jönnél ki belőle!
Ingirdke is kapott számlát az állványnélküli asztalkája után, mint mindenki más :)
Látom nagyon felhúztad magad! :D :D :D
Elárulok egy titkot….. Nincs Dorka, nem is volt…. ez egy profil…. Soha sehol nem írtam alá Dorka néven semmit…. A vásár facebook oldalán se szerepel semmilyen Dorka, de még e-mailben sem írtam soha sehova hogy Dorka.
Engem már csak az érdekel, ki hitte hogy Dorkának hívnak?! :D Ugyanis a tisztességes nevem nem Dorka… :D Na de országvilág azt hiszi Dorka egy rohadék! Higyje! :)
haha

Hátrányos helyzetű kaviár [19:52:32] @Dóra Kes: Mondom én, hogy hülye vagy . Te, szegény :D

Hátrányos helyzetű kaviár [19:55:55] Én nem akartam kint lenni ezen a magas színvonalú oldalon, és magasabb színvonalú emberektől kapni az oltást…
Nem voltatok ott, nem tudják a háttér sztorit és láthatóan nem értettétek meg, hogy A szektorban nincs mód állványt kirakni egy asztal mellé, mert egymásra vannak húzva az asztalok…. ( de ti persze arra nem vettétek a fáradtságot, hogy megtekintsétek az oldalt, ahol a fényképeken ez látszik…. ) Nem akarok magyarázkódni, leírtam amit leírtam.. Engem is sértett már meg ezer meg ezer ember, mégse vágtam földhöz magam, mint ingridke… Ilyen vérmérsékletű vagyok, de ettől nem lettem alpári… Tegye a kezét a szívére az aki sose káromkodott… Ez nem egy üzleti levelezés volt…. egy garázsvásárról beszélünk, nem egy belváros fesztivál kaliberű rendezvényről… A sértettség valószínű abból fakad, hogy a barátnőivel olyan igénytelen ruhákat hoztak ki, hogy egy forintot nem kerestek, ezért a vásáron lévő árusoknak kezdtek el panaszkodni! Volt másik 3 helység, ahol állvánnyal lehetett árulni, nem élt vele…. akkor miről beszélünk?!

Példa: Imádom Jhonny Deppet, de megverte a feleségét…
Nem érdekel, mert jó filmjei vannak és nem ettől teszem függővé a jövőben a filmjei megtekintését.
Szép próbálkozás volt ingridke részéről, aki tőlem 30 évvel idősebb és valószínű tényleg bsztalan!
Na további szép estét, nem vagyok a továbbiakban kiváncsi erre, mivel ezzel egyáltalán nem tett alám… Akik elégedetten mentek haza minden vásáromról, azok a jövőben is az én vásáromon fognak árulni, stílusomtól függetlenül… A nevem pedig nem Dorka, ez egy kamu profil!!!

Hátrányos helyzetű kaviár [20:01:37] @Dóra Kes: A háttér sztoriban még igazad is lehet, és őszintén szólva, nem a háttér sztori -állvány-vagy nem állvány- verte ki a biztosítékot itt, hanem a prosztópicsa stílusod.
Az meg, hogy a Dorka kamuprofil-e vagy nem, szintén a lónak a nemesebb szervét érdekli, ugyanis kemény 2 percbe derül kideríteni a valós személyedet.
Mondom, hogy hülye vagy te, és nem érted :D

Hátrányos helyzetű kaviár [20:04:56] na hogy hívnak? publikáld kérlek!
Aztán megyek aludni.

Hátrányos helyzetű kaviár [20:10:06] @Dóra Kes: Ugyan minek? Azt a két kattintást, bárki meg tudja tenni. Jó éjt!

Hátrányos helyzetű kaviár [20:10:41] hahaha :D vagy mégse! Jóéjt

Hátrányos helyzetű kaviár [20:12:13] Jajj lehet a fika megette az óvodást…
Talán mégse két kattintás. hahaha :D
jóéjt

szevabá [20:18:09] nem aludni mész hanem inni vmit. ahogy megy előre az óra úgy megy el az eszed. az eredeti leveleiden is ez látszik...
ne tartsd vissza magad....

Hátrányos helyzetű kaviár [20:19:24] @Dóra Kes: De igen, túl sok a nyilvános adat a sufnicégetekről. A facebook oldalatok felfüggesztése is a tiszta lelkiismeretetek jele :P

Hátrányos helyzetű kaviár [20:29:36] :) Biztos jó sokat tudtál meg a cégről, adatok nélkül…. Gratulálok, nincs jobb dolgod, látom.
Anyukáddal laksz még együtt?! Se család se nő se gyerek… szomorú élet lehet!

Azért nem látható az oldal, mert túl sok az ilyen fröcsögő ember, mint Te!
Mi erre nem vagyunk kiváncsiak…. véget ért a vásárunk, nincs kedvünk ezzel foglalkozni. Foglalkoztunk eleget! 4 sikeres vásárt rendeztünk, több száz eladóval. Nyár van, senki se vásározik már…
És senkit se fog már ez a téma izgatni jövőhéten, amint téged se…. Nem te vagy a célzott közönség… és nem is ti! Szídhattok orrba szájba de senkit se fog érdekelni ez az egész mikor újra vásárt kezdek.

Engem sértegettek, mikor ti egy percig sem vagytok különbek…
Ez a blog az ilyen beteg embereknek lett kitalálva mint a statisztika is jól mutatja!
További jó szórakozást, mert látom az élet itt folyik nem kint!
Felnőtt emberek itt élik ki vágyaikat, szörnyű, mint ahogy 50 éves ingridke is! Aki valószínű itt gyakorolja a hatalomgyakorlást, mert máshol nem sikerült neki!
- Már csak azért is, majd én megmutatom! :D Dugjátok meg, kijár neki! :)

Hátrányos helyzetű kaviár [20:41:08] Se a cégről se rólam nem tudsz semmit!
De én tudok rólad mindent: Magyaország selejtje vagy, akinek nincs élete és abban éli ki magát, hogy másokat fikáz.
Itt tölti az éveit, napjait, óráit, perceit!
Na szerinted kiről mit árul ez el?!
Egy kamus vagy, aki valószínű élőben egy dagadt hájas semmirekellő férfinak se mondható lény, anyuci kicsi fiacskája….Gondolom hiteled is van… inkább azt fizetnéd az alacsony fizetésedből! Mert láthatóan más szórakozásra nem telik…

sugargiraffusplumps. [20:45:04] ez legyen a legnagyobb örömöd életedben, töröld ezt is nyugodtan.

sugargiraffusplumps. [20:49:35] :D törlésre kerülnek a kommentjeim!
Hát akkor szép estét

sugargiraffusplumps. [20:50:58] Se a cégről se rólam nem tudsz semmit!
De én tudok rólad mindent: Magyaország selejtje vagy, akinek nincs élete és abban éli ki magát, hogy másokat fikáz.
Itt tölti az éveit, napjait, óráit, perceit!
Na szerinted kiről mit árul ez el?!
Egy kamus vagy, aki valószínű élőben egy dagadt hájas semmirekellő férfinak se mondható lény, anyuci kicsi fiacskája….Gondolom hiteled van… inkább azt fizesd az alacsony fizetésedből! Mert láthatóan már szórakozásra nem telik….

szevabá [21:02:14] mé nem mész má aludni a picsába!
lefekvés elótt meg hypózd ki a szádat, ráfér!

gabors [21:05:40] @atpijkamo107: tedd ki az utcara ird ra mukodik es tutti el fog tunni

Ja es

RIP Muhammea Ali (aka Cassius Marcellus Clay Jr. mikor olimpiat nyert)

gabors [21:06:56] bocs Ali

Muhammad Ali helyesen ...

Hátrányos helyzetű kaviár [21:26:44] @Dóra Kes: Sose lotózz :DDD

Tshu-hash [21:27:06] Ha jol ertelmezem:
Dorka alanyi jogon fogadta a kiallitokat, ezert udulesi csekket nem fogadott el. Allvanyt hasznalni (bogracsozni) nem lehetett, csak asztal (kis faszenes) volt.

Hátrányos helyzetű kaviár [21:30:09] @Dóra Kes: Azért szégyellhetnéd a pofádat, hogy a volt üzleti partneredről személyes adatokat adsz ki.
A 13. kerületben meg jól ismernek benneteket. Túl jól :P
Ugye-ugye, mert azt hitted kamu profillal villogsz, már nem lehet rólad semmit sem tudni. Tudod, ami feélerült egyszer a netre, az ott is marad.
Mondtam én, hülye vagy te ehhez nagyon, és nem is érted :DDD

Shoyu [21:47:28] Te jó ég! Vihar a biliben. I. kiakadását se értem. D. meg egy idegbeteg, ingerült, b.aszatlan picsa. Kit érdekel, sose raktam bolna ki

Shoyu [21:51:16] @Shoyu: sose raktam volna ki ide ezt a sztorit. Garázsvásár, ez nem egy normál kereskedelmi forma, hülyék meg mindenhol vannak, ott többen, ahol mindenféle xart próbálnak eladni, mert jobb ötlet nem jutott eszükbe. Ezen ennyire fennakadni? Túl sok az időtök. Az ilyen Dorka féléket meg nagy ivben érdemes kerülni. Ennyi.

otgorbebogre [21:57:54] @Dóra Kes: ja azt irtam hogy a szomszed helyet is megveszi es ott allitja fel az allvanyat. akkor nincs problema. Gondolom a szomszed hely ha ures arra rafer egy allvany.

megamen [22:02:33] mindegy hogyan történt, ki kinek mit nem adott és ki mit kapott kitől jogosan vagy mutyiban.
egy biztos: én a dórát (vagy akárhogy híjják) sunáznám :)

megamen [22:05:01] @otgorbebogre: több mint 100 asztalunk volt, amiket már rég lefoglalt, megvásárolt mindenki. Nem volt üres placc, ahova azt a krva állványt tehette volna ingridke!
nem volt egy mm hely se az ő állványának…. Remélem mostmár érted miről beszélek :) @Shoyu: én se raktam volna ki ezt a sztorit fordított esetben. A kocsiban is folyton megy a káromkodás mégse írom ki országnak, hogy úristeeeeen mit képzelt a rendőr, átment a piroson, mit képzel…. egy 50-60 éves tyúktól egy hatalmas gyerekes bsztlanság volt ez a lépés… Legyen boldog vele, és persze továbbra is nyalja ki. :)

ZON [22:06:48] @Dóra Kes: gyorsan kezeltesd magad, talán még nem túl késő. Talán...

ZON [22:06:55] @megamen: Cuki vagy :) Köszi :) haha :P

kokuszpok [22:14:02] nos, miután dorka ilyen precízen bemutatkozott itt is, hajlamos vagyok ingrid minden szavát elhinni. az ilyen személyeskedő, alpári stílusú nőktől mentsen meg az ég mindenkit.

Semmitnemérszakitiltással [22:23:58] Egy vihar erejével csap le ez a konfliktus!
Mármint egy vihar erejével egy pohár vízben.

@Dóra Kes: Hiszti.

gabors [22:32:01] @Dóra Kes: adot fizettetek ??? vagy ez mind megy okosba ???

mert akkor alvanyon erdemled csak az nyalasi ajanlatokat ...

Spacecake [22:39:45] @Dóra Kes: te téényleg beteg vagy;)házhoz jössz a pofonért??
Hatttttalmas;)

otgorbebogre [22:45:18] @Dóra Kes:
Kedves...,
allvanyt csak akkor van modod allitani ha a szomszed asztalt is megvasarolod (2 hely 2XBlahbah Ft= ...Ft). sajnos erre a vasarra mar elkeltek a helyek de kerlek irj mihamarabb ha szukseged lenne egy extra helyre a jovoben! Koszonom hogy a mi zsibvasarunkat valasztottad!

pUxlock [22:48:49] @Dóra Kes:
Esetleg közölhetted volna résztvevőkkel, hogy asztal HELYETT állványokat is kitehetnek. De ez nyilván túl egyszerű megoldás és nem lenne min őrjöngened.

onderon [23:44:07] fúh geczhy de leszarom ezt a két parasztot. ki a bánat olvasta ezt végig most őszintén?

IMO [00:02:42] Dorka és Márk pont megérdemlik egymást, de minek élnek ilyen primitív emberek...

gabors [00:04:17] @Dóra Kes: mi van az adoval ... okosba ment az allvany ???

reeingre [00:46:32] @Dóra Kes: Az átalános iskola ahova jártam a kerület legdurvább lumpen proli környékének a körzetes sulija volt, középsuliba pedig a gettó peremére jártam. Emiatt illetve volt osztálytársak által elég sok társadalom peremén lévő egyénnel találkoztam, de hozzád képest a legaljább tróger sittes csöves is grál lovag volt. Egy igazi műveletlen tapló senki vagy és előbb utóbb el fogod érni, hogy a modorod miatt valaki istentelenül szarráver. Még ha igazad is van, ezzel a stílussal csak azt éred el, hogy mindenki gyűlöljön.

atpijkamo107 [03:13:27] @Mr. Heisenberg: "Dorka a cég érdekében tevékenykedik, de fizetést nem kap érte"

Ezt a NAV-nak jobb lesz nem hangoztatni, mert nagyon megbasz érte.

Vajk a Vitéz Várjobbágy [04:28:47] @atpijkamo107: így van.

Az ítéletem: emberileg Ingrid valóban egy senkiházi, de Dorka pedig egy rohadt amatőr.

Ez így nem rendes üzlet, hanem lengyelpiac, pedig már kapitalizmus van egy ideje meg jogállam. Szedjék össze magukat a vásározók, mert ez így még a balkáni színvonalat is alig éri el.

Vajk a Vitéz Várjobbágy [04:34:06] Végigolvastam a kommenteket.

Szerintem Dorka inkább menjen politikusnak, ha lesz közvetlen elnökválasztás, mert én biztos rá fogok szavazni. :D

CID. [07:08:07] Mit csodálkoztok, úgy viselkedik, mint egy piaci kofa.

Ádám [07:11:51] Gyertek meggyet szedni.

LÉPEM!

wolves84lb [07:26:07] @atpijkamo107: nem kerdezted tole, Ironman mit keres a DC-sek kozott? :)

wolves84lb [07:28:05] @gabors: azert a Macskano sok emberen kifogna a vilagon, ekezetes billentyuzet hianyaban :)

The Crazy One harmadik regisztrációja [07:58:41] Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, Ember lenni mindég, minden körülményben.

[HPhD]Blokkolnam [08:32:02] youtu.be/pH_C88Luq5c

varisztor [08:35:45] @Dóra Kes: Igazi lumpen proli vagy, ami nem baj, mert a saját társadalmi osztályodból választottál párt magadnak. A férjed is egy türhő paraszt. :D Ez az, amikor a zsák méltó foltot kap. :D

Manyecs [09:16:30] Tegnap láttam Pannikát a vadászsólymot vadászni, fényévekkel értelmesebbek:D

Semmitnemérszakitiltással [09:21:12] @atpijkamo107: Öhm, kb.

@otgorbebogre: Ez már nem divat :D

Semmitnemérszakitiltással [09:24:16] Mondjuk aki az első kérdésen kiakad, az miért szervez bármit? Vagy irányítson a háttérből, és bízza a kapcsolattartást olyanra, aki nem üldözi el az ügyfeleket.

Manyecs [09:30:19] @gabors: ja, tegnap amerikai uhut is mutattak és visszakötve a kutyaszar-témára...itt volt egy jelmezes felvonulás írd be, nézd meg..:
Óbudai Korok Fesztiválja- Nullahategy - YouTube
szóval itt két locsolóautó ment utánuk a lovak miatt :)

Subba Sógor [10:38:24] És volt az állványon baccpapucs?
Vannak itt még régi homárosok? :)

tejfölbiztosítás [11:09:09] @Manyecs: te most itt vagy. S mesélsz.

igazságos1.. [12:10:07] @Manyecs: futás hogy s mint ment? Nekem is volt terepen ismerős, reggel indultak haza. Még egy táv van. Én is így futnék, de hát most rossz idő van, inkább hegymászásra szavazok.

@Ádám: gondoltam elmondom, már rég megettétek az összes zöld cseresznyét a hónap végén
majdnem eltángáltam egy kis nyomorék melegvakarót, mert fogta, letörte a fa majdnem teljes ágát, oszt megzabált róla két zöld cseresznyét majd eldobta én meg utána és eltaláltam a kis vakarékot

a meggy később van csak xólok

amúgy tök nem értem mit zabáljátok a zöld epret, málnát, meggyet, cseresznyét, mikor az zöld, kőkemény még a fogatok is beletörik b+

Hilda megint kitiltott azannya

igazságos1.. [12:11:25] legközelebb egy buziszájú nikkelkisf.sz sem fogja megúszni oké, menjen lopjon de nehogy már bántsa a fát ágakat tördessen le róla

boldog vasárnapot kivétel a fentieknek

Hegyirablo [14:20:57] Proli prolinak farkasa.

B.Arthur [02:32:30] @Mókusélet: Szerintem pereld be ezt a nyomorult elmebajost, hagy tanulja meg, hogy nem lehet így viselkedni. Vagy legalább annyit írj neki vissza, hogy még egy levél, és rendőrségi ügy lesz. Vagy legalább abba a szarevő retkes kurva anyja picsájába küldd el, és kívánd neki a nevemben, hogy bassza meg őt a sarki koldus a rongyokba tekert, szarban fürdött faszával! :D Valami legyen már a gyogyós kurvával!

B.Arthur [02:35:43] @Béla 651: Látom, Dorka a te szellemi színvonalad. A te seggedből viszont hiányzik valami, a lófasz.

B.Arthur [02:38:37] @Béla 651: Hát akkor mifaszt keresel itt, ha nem érdekel, barom? Ha nem vetted észre, kettejük közül melyik a gyökér, elég nagy baj van nálad is a toronyban! :D Ja, és nem mindenkinek a baszás az egyetlen gondja az életben!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr878811218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása