Best of Homár

Best of Homár

Paprikasprayvel fújta le a kidobóember a hülye albatroszt és barátját

2016. július 04. - atpijkamo

metal [15:23:16] Nagy volt az arc, aztán már nem volt az:)

nyakira [15:32:41] ELSORe nagy volt.

The Crazy One harmadik regisztrációja [15:33:30] nézd, örülj, hogy nem szúrtak szíven.

megamen [15:33:45] három a kislány !!

The Crazy One harmadik regisztrációja [15:36:57] azért ehhez pofa kell leírni :
"a biztonságiak elkezdték minősíthetetlen hangnemben szidalmazni. Ő erre visszaszólt valamit"

Bizonyára az a valami az irodalmi stílusú esszéidézet volt...

Manyecs [15:37:05] @megamen: megint guppi van??, izé... , :D
Ha posztert megvigasztalja a farbatoszok /ejtsd: albatrosz csak nincs ékezetes betűm!/ is hideg vízben fürdenek..

ööö,izé [15:37:38] Aki rendszeresen ilyen fos helyen költi el a pénzét az most megfelelő partnert talált az agyatlan biztiőr személyében. Inkább örüljél, hogy nem dobtak a Dunába, az a pesty style mostanság :-(

Kimoderálva: sáros_tehén [15:38:18] "barátom dohányzott"
"Üdv: Péter"

Szóval elverték a buzikat a klikk előtt?


nyakira [15:39:34] Kicsit ironikus, hogy a szemevel kapcsolatban kell latleletet vetetnilye.:)
@Manyecs: on most a homardon all.

Manyecs [15:41:03] @nyakira: én legalább kifizettem az ágyamat..:DD

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 [15:41:26] pedig közéjük is lövethetett volna!
bit.do/votma

sáros_tehén [15:41:32] Poszter:
Ha be tudod bizonyítani hogy paprika spray volt akkor nyerő vagy. Ugyanis az KKV eszköz, így közterületen senki (még biztiőr sem) tarthat magánál.

ööö,izé [15:42:23] @The Crazy One harmadik regisztrációja: bármit is mondott arra nem lehet bántalmazással válaszolni egy biztonsági őrnek. Ha a (részeg) hülyegyerek hadonászik, vagy lökdösi akkor sem verheti meg.

Manyecs [15:43:07] @sáros_tehén: ez most miből gondolod??

kiskár [15:43:25] Vidéki kocsmában bicskás buli van, ott beengedik a kisebbségieket.
Oda kell menni!
Csulázásért meg kijárt a saller, tök jogosan. ("majd én megtanítalak arra amire az anyád nem tudott, itt nincs suszter aki elköltözzön miattad" )

Kimoderálva: szupermacs [15:44:44] Nem sajnálom azt, akinek nagy az arca és ilyen vastag a tárcája. Nem mentél melózni sem? Engem úgy basztak volna ki emiatt, hogy nem igaz. Biztiboyok geciládák, de a posztolót csak leszarni tudom.
Már többször is voltál a helyen, drága, szar a kiszolgálás, geci az egész hely. Azért te még részegen bemész a köpködős haveroddal egy éjjel-nappali helyett, ahol vettetek volna olcsóbban piát és húztátok volna haza a beletek. Vagy mentetek volna ki az Erzsébet térre, ami a közelben van és jó a hangulat. Punkoskodtatok egyet az elit buzi helyen aztán kész. Legközelebb nem burzsujkodtok ilyen helyekkel.


megamen [15:45:50] @sáros_tehén: :))))

Manyecs [15:46:02] Most mit izéltek? az egyik albatrosz a másik meg láma.
Na.Lapozzunk!

Kimoderálva: sáros_tehén [15:46:24] @Manyecs: Ha nekem a haveromat elkezdi verni valaki, akkor nem picsáskodok, hanem odamegyek, és besegítek neki. (aztán lehet kettőnket vernek laposra)
Ebből látszik, hogy két buzeránst vertek el. Az írás alapján a poszter a nő a kapcsolatban. Péter helyett írhatott volna Petrát is.


The Crazy One harmadik regisztrációja [15:46:34] @ööö,izé: hanem? Vegye figyelembe fogyasztói jogait? Nem kérlek, itt az van, hogy viselkedsz, vagy osszák a tetrisz fogsort...

ööö,izé [15:48:19] @sáros_tehén: :-)))

Manyecs [15:49:04] @sáros_tehén: hát oszt akkor meg mi lenne, igaza van a nemtomki mondta hogy még olcsón megúszták.. más meg odahányik a bár mellé láttam én már ilyentet..úgy láccik azok még nem..

Manyecs [15:52:48] @sáros_tehén: úhh, a párom a kötelező haladási irány táblával védte magát eccer :D a kezében maradt. Két mélymagyar volt. bicskával. Jó, két kocsmából már ki van tiltva Rákoscsabáról. Igaz egy szerb lagzira is belógtak illumináltan azt kidobták mert felkérte a menyasszonyt..de kapott eccer akkorát annó hogy felmosta a kocsma padlóját mer' többszöri felszólítás ellenére se hagyta abba a szemezést a tulaj barátnőjével.:D
Úgyhogy visszahajtva hagyhatja a vécédeszkát, felőlem.:P

megamen [15:54:41] bámulatos, ismét egy ilyen szar poszt.
most komolyan, ki a fütyülőm írná le, hogy "a részeg paraszt haverom kiköpött a biztőrök felé, meg jól beszóltnekik, erre azok elküldték az anyukájába, ő meg vissza, aztán széccsapták a pofáját"
helyette van ez a nyafogás amit persze senki nem nyel be -még hildalagút sem- és a posteaueaer azt várja, hogy sajnálkozzon a neves nívós kommendó. ( ezt most találtam ki, nem kicsit jó mi ? )

ööö,izé [15:59:01] @The Crazy One harmadik regisztrációja: Igen, mert az a munkája, hogy rendet tartson (egy drága szórakozóhelyen). Én úgy gondolom, hogy csak akkor alkalmazzon fizikai erőszakot, ha az elengedhetetlen, és mindig a lehető legminimálisabbat. Illetve találja meg azt a pontot amikor ő kevés a megoldáshoz és indokolt rendőrt hívni. Verekedjen hobbiból a szabadidejében... Mert egy agresszív, dilinyósnak mekkora kánaán egy ilyen meló: teli részeggel, a piásba indokoltan beleköt (pl. egy földre köpésért), utána úgy hallja, mintha az visszaszólna onnantól jön az élvezet: jól el lehet verni, paprikával lefújni.
Hát nem.

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért [16:10:03] @The Crazy One harmadik regisztrációja: Azert egy Petofi idezet miatt elobb esik neked egy ogre, mintha kurvaanyaznal. Utobbit ugyanis erti. Nem veletlen, hogy a kidoboemberek kozeben meglehetoaen alacsony a nyolcosztalynql magasabb vegzettseg. Minel primitivebb, annal erosebb :D

mechanikus körte [16:15:45] Nem voltak eléggé felkészültek a fiatalok, látszik, hogy nem a Szigonyon meg a Gólyán edződtek...:-) Annak idején a Tömő utcai koliszobákban az teelőlámpától a Neuológia Klinika 60 cm átmérőjű réztáblájáig mindenféle harci eszköz megtalálható volt.:D

mechanikus körte [16:17:02] Mit kell csinálni ahhoz, hogy lássam is, mit írok? Bocsi, valami kis kosz van az "r" billentyű alatt.

ptspts [16:26:04] Javítsatok ki, ha tévedek az alábbiakban:

1. Nyilvános helyen (pl. utcán) köpni szabad, azt nem tiltja jogszabály.

2. Magánterületen kárt okozni nem szabad.

3. Egy egyszeri köpés olyan alacsony kárnak számít, hogy a magánterület tulajdonosa valószínűleg nem megy perre miatta.

4. Magánterületről a biztonsági őr eltávolíthatja a nem kívánt személyeket. Hogy ki a nem kívánt személy, azt a tulajdonos és a biztonsági őr is eldöntheti, indoklás nélkül is.

5. A biztonsági őr az eltávolításhoz szükséges minimális erőszakot alkalmazhat. (Például nem üthet, ha egy lökéssel is könnyen el tudja távolítani az illetőt. És nem lökhet, ha egy felszólítással is el tudja távolítani.)

Jogi szempontból tehát nem mindegy, hol történt az erőszakos konfliktus. Ha a posztoló perre megy, akkor az ügyvédje úgyis felvilágosítja a releváns részletekről és a nyerési esélyeiről. A perhez érdemes minél több bizonyítékot begyűjteni még a helyszínen vagy gyorsan (pl. fotók, orvosi látlelet).

Ez a poszt két szempontból is tanulságos: a leírtak alapján mindenki eldöntheti, megy-e a Klikkbe a jövőben, továbbá mindenki eldöntheti, milyen mértékben és formában ad a jövőben hangot igazságérzetének nála erősebbekkel szemben.

FDToth [16:37:47] régebben velem is megtörétn: a biztosnágiakkl nem érdemss szarakdoni, mert így is, úhy is te húzod a rövidebbet, fenyegetőzhetsz te is rendőrökkel, a rendőrök ismerik ezeket, meg a fele úgy is brötöntöltelék, csak rosszabbul jársz..

pengusz [16:51:13] Ja majd az ügyvéded tájékoztat mennyi esélyetek van: két tökrészeg egymásnak ellentmondó meséje a biztonságiőrök egyeztetett sztorija ellen. Sok sikert. Pontosan mit is mondott a barátod nekik? És te amikor közéjük álltál? Mert ezt majd a bíróságon is el kell mondanod, amikor a kidobók elmesélik, hogyan ütött elsőnek a társad.

ptspts [17:05:10] @pengusz:

> két tökrészeg

Van plusz információd az esetről a poszt szövegén kívül? Mert a posztból nem derül ki, mennyire voltak részegek.

> egymásnak ellentmondó

Miből gondolod, hogy a posztoló és a pasija nem egyeztetik a sztorijukat, mielőtt a bíróságra mennek?

> ütött elsőnek a társad

Miből gondolod, hogy ez az egyetlen körülmény, amit a bíróság mérlegel majd, és hogy a két sztori meghallgatása után a biztonsági őrök sztoriját rögtön elhiszik?

Manyecs [17:27:01] @mechanikus körte: de ugye??:D mondom, a földből hirtelen kirántott haladási irány /kör, benne nyíl, térdmagasságban...:P/ is alkalmas!! :D ON

Manyecs [17:29:57] @ptspts: a tévébe' volt pont tegnap milyen túlkapások vannak. Tegnap jött szembe velem egy nagyon mocskos elmebeteg üvöltve hát épp nem volt nálam paprikaspréj sajnos, aszongya "nekem mondják???? hát nekem ne mondja" az közben néz rám. mondom elmehecc öcsém a ......ba ..:D nem tudom mi lenne a követendő szabály erőszakra?!
Én már voltam garázda, sza....:P

Manyecs [17:32:59] @ptspts: amúgy akinek több sebhelye van-jól látható helyen- na az a hunyó!!! Kóbor kandúrok kutyaf.szák ahhoz képest:P ON

Dezsike [17:35:26] Na ezért nem járunk ilyen helyekre... Mi inkább a kultúrált szórakozás hívei vagyunk, ahol ittas emberek előfordulhatnak eleve kukázzuk a lehetséges programok közül. Bulizni otthon is lehet, főleg hogy van a társaságban amatőr DJ és egy kezdő énekesnő is, így még változatos, máshol nem hallható zene is van, nem vagyunk a rádióra, CDre, YouTubera szorulva.

pengusz [17:37:22] @ptspts: Az látszik, hogy rengeteg dolgot elhallgat, nem emlékszik rá vagy megszépít.
Nekem nincsenek információim, mert én hajnal 2 után már bőven alszom, lévén 4-kor kelek. A piálásokról ő maga ír. Mondjuk elmesélhetné azt is, mennyit " fogyasztottak" az előző helyeken, lehet hogy igazad van, és csan szénsavmentes vizet.
Te is írtad, hogy a helyszínen kellett volna bizonyítékot gyűjteni. Vajon miért nem hívtak rendőrt? Pedig "állítólag" mások is kaptak a spréből. Másnap látleletet felvetetni, lógni a melóból az megy.

stoilt [17:38:38] @FDToth: A fele börtöntöltelék, a másik fele meg szabadnapos rendőr, aki másodállásban biztiboykodik.

Dikusz [17:54:20] @Manyecs: a fiam mesélt hasonlót, két-három éve történt meg vele. Hazafelé menet (Szigetszentmiklóson) van egy olyan rész, ami elég elhagyatott. Egyszer csak a susnyásból előugrott egy hajléktalan ürge. Üvöltve megkérdezte tőle: velünk vagy, vagy ellenünk? Nem tudott mit csinálni, a hapsi erősebb volt, beállva. Visszakérdezett: megmondanád te kivel vagy? Mert ha velem, akkor ellenük, ha velük vagy akkor nem velem vagy.
A krapek lemerevedett, a fiam meg addig elhúzta a csíkot.

Manyecs [18:01:21] @Dikusz: xd jujj.durva.

The Crazy One harmadik regisztrációja [18:07:51] @Dikusz: azigen :D

Dikusz [18:13:28] @ptspts: az 1-es pontra: azért nem gondolod komolyan ugye, hogy ha valaki egy vendéglátóhely közvetlen környékén egy nagyot csulázik az aszfaltra, azt szó nélkül kellene hagyni. Te sem örülnél, ha éppen egy ilyenbe lépnél bele.
Történetesen ez a hely nem kimondottan az utcán van, nem tudom jártál-e már arra. Én sétáltam át a Gozsdu-udvaron, a házak udvarán vannak a kávézók, bisztrók. Kétségtelen van egy sajátos hangulata, mondjuk semmi pénzért nem laknék ott. Annak idején ez egy zárt tömb volt, lakóházak, az utcáról be sem lehetett menni.

Azt meg én kérdezném tőled/tőletek: áruljátok el nekem legyetek szívesek, mi a jó az ilyen helyekben? Drága, zsúfolt, hangos. A környék annyira teli van az ilyen apró helyekkel, hogy alig lehet tudni melyik szék melyik kávézóhoz tartozik. Egyszerűen túl sok van kis helyen belőlük.

ptspts [18:35:12] @Dikusz:

> az 1-es pontra: azért nem gondolod komolyan ugye, hogy ha valaki egy vendéglátóhely közvetlen környékén egy nagyot csulázik az aszfaltra, azt szó nélkül kellene hagyni.

Ebben egyetértünk, szerintem sem kéne szó nélkül hagyni.

Ha a vendég a belső udvaron, a helyszín bejárata előtt köp, akkor például így szól a profi biztonsági őr: ,,Kérem, uram, ha köpnie kell, akkor a kukába vagy egy zsebkendőbe tegye, vagy a mosdóban intézze el.'' Ezután a biztonsági őr maga törli fel a köpést egy zsebkendővel. Ha a köpő vendég ezután hangosan zavarja többi vendéget, vagy még egyet köp, akkor a biztonsági őr úgy dönt, hogy távozásra szólítja fel. Ha ezután a vendég nem távozik önszántából, akkor a biztonsági őr minimális erőszakkal kényszeríti távozásra. Ehhez a legtöbb esetben se ütés, se spray nem kell.

Ez egy szép álom volt, bárcsak valóra válna.

Drago Brutic1 [18:38:53] @Dikusz: Csak arra gondolt, hogy a csulázás nem jogi kategória, arra meg pláne senkit sem jogosít fel, hogy azonnal emberkedni kezdjen miatta. Én is taplóságnak tartom, de még senkinek sem szóltam be miatta. Te már igen?
De valahogy a lényeg elsiklik a kommentek közt: milyen biztonsági őrök ezek, akik egy kocsmakörnyéken átlagos esetet (vizelés, hányás, csulázás) ilyen agresszióval tudnak kezelni? Ezek szerint a részeg emberek megnyilvánulásait képtelenek kezelni, akkor minek dolgoznak ilyen helyeken? Magam részéről az ilyen figurákat utálom az országban: a gyalogost oktató taxist, a vásárlót gyűlölő pénztárost, meg a részeg dzsankikat verő kidobókat. Miért nem dolgoznak máshol, ha alkalmatlanok?

gabors [18:40:29] "biztonsági szakembernek"

WTF????

eddig birtam olvasni a tobbi is llyen ???

terhes no ? kiskutya? roki parkalo van-e a posztban ???

ptspts [18:40:53] @Dikusz: Az előző válaszom mégsem az 1-es pontra vonatkozott. Íme a pontos válasz. Ha valaki egy város utcáján, nyilvános helyen köp, akkor szerintem jó, ha mások felhívják a figyelmét, hogy ez nem illik. Ha ennek ellenére nem hagy fel a köpéssel, akkor sajnos mások csak erőszakkal, önhatalmúlag tudják megakadályozni (és a törvény sincs a megakadályozók oldalán), és ha ezt mások nem vállalják, akkor tűrniük kell a földre köpdösést.

ööö,izé [18:58:51] Ó, az a szép(?) új világ, ahol egy köpés ekkora probléma! Most a köpéstől véleményem szerint nagyobb gond a rágó, a kidobott takony, a széklet, vizelet és a hányadék. Ha választani kell akkor én a natúr nyálat választom a cipőtalpamra, az összes többit nem.
Ha a nyálért elverték a poszterékat, egy kis kakiért vajon mit kaptak volna?

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért [19:08:19] De nem ertem ebben amugy mi a fogyved. A poszter kisse hulye, volt a baratja meg ittas. Kotekedtek, kaptak. Ezt inkabb egy szemelyvedelmi blogon kene posztolni. Helga, fogyatekos-e vagy?

Phil Necro [19:13:24] Aki egy ilyen szituban nem all be a batorra pialt haverja ele vedeni ot,annak marad a blog commentekben valo trollkodas,mert baratja nem sok lesz :D

Phil Necro [19:16:14] @Dezsike: c1.staticflickr.com/3/2359/2445275634_ba9b595664.jpg

The Crazy One harmadik regisztrációja [19:21:48] És hol van aptijkamo?

Dikusz [19:53:06] @ptspts: hát ez valóban álom marad. Nem hiszem hogy van olyan biztonsági őr, aki - miután szépen megkérte a köpködőt - nekiáll és papírzsebkendővel feltörli a posztbeli esetben az udvart.
Azért gyanítom, hogy itt az történt, hogy a posztoló a bejárat környékén állva köpött egyet.
A biztonsági őr beszólt neki, a barátja (egyikük sem volt már szomjas) nekiállt emberkedni. Nem tudjuk a levél alapján eldönteni, hogy ki kezdte a bunyót. A posztoló azt írja, hogy kettőjük közé állt, ebből akár az is lehet, hogy a haver kezdte a verekedést.
Olvastam, hallottam (itt a blogon is) sokszor durvák a biztonsági őrök, de nem lehet a leírt esetben úgy kezdődött az egész, hogy visszaütöttek?

KaTe [20:14:13] Köpök az egész sztorira. Mese habbal.

Dávid András [20:39:08] Nem tudom mi történhetett, de ha csak úgy köpött, ahhoz nem sok közük van, viszont ha feléjük, az sértésnek számít a mi kultúránkban. Talán ott lehetett a gond. A sztori sántít, mert a párbeszédből nem nagyon akart idézni a poszter. Ezt benyalták, kész.

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért [20:44:28] @Dávid András: Te el tudsz képzelni párbeszédet egy ogréval? Tudnak azok bármit a "mivanmivanmivan???!" szófordulaton kívül?

Dikusz [21:07:03] @Drago Brutic1: azt én sem mondtam, hogy jogi kategória. Nem szóltam rá senkire, de igazad van, rengetegen köpködnek az utcán.
Azért a posztban leírtak alapján úgy tűnik, hogy mindkét oldal vastagon benne volt a dologban. Nem kötözködni szeretnék veled, csak kérdezlek. Szerinted hogy kellett volna kizárólag csak ezt az esetet lerendeznie a biztonsági őrnek? Ahogy olvastam a posztot, így történhetett szerintem (jó volna ha a posztoló hozzászólna):

Két piás pasas, miután az egyik hely bezárt, szeretett volna még inni. Odamentek a Klikk elé, az egyik bagózott, majd egy jó nagyot köpött az udvarra, vélhetőleg közel a székekhez/bejárathoz. A biztonsági őr ráordított, gondolom a köpködő édesanyját emlegette, a bagózó visszaordított, és mivel a pia dolgozott benne, elindult, hogy behúz egyet a biztonsági őrnek. Ezért írhatta a posztoló, hogy kettőjük közé állt. Mindenki azt mondja, a biztonsági őrök bunkók, de biztos, hogy csak ők?

Dikusz [21:10:20] @Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: Hadd kérdezzem meg tőled is, tényleg csak ilyen biztonsági őrök vannak? A posztbeli esetben is csak ők a hunyók?

Robothghép [21:17:58] Az Index fogyatékos-védelmi blogját olvashattuk.

Panaszkodik egy sort, hogy szar a pia és lassú a kiszolgálás meg magas a szervízdíj. A haverja megiszik egy fél rosé-fröccsös buzilimonádét amitől rögtön Amerika kapitánynak érzi magát.

-Mi legyen öcsém?
-Támadjunk valamerre, benne van a boogie a lábamban.
-Klikk?
-Klikkesen, spiccesen. Ja az jó lesz az ilyen kultúr-értelmiségieknek, mint amilyenek mi vagyunk B+.
....
-Peti lejmoljál már valakitől egy cigit, pangok.
-Tüze nem volt a parasztnak?
-Szívjad gyulladásig. -Anyád.
-Kaparja a turha a torkomat.
-Ne tartsd magadban. -Fulladnál meg.

-Gyerekek nem kéne tahó tapló tróger módjára köpködni! Jó, hogy nem szartok mindjárt ide.
-Mér' ki vagy Te? Kussoljál a haverom összetör albatrosz stílusba köcsög!
-Peti vigyázz spray van nála! ÁÁÁÁÁÁÁ a szemem.
-Téged is lefújt a geci?
-Le B+. Jelentsük fel!
-Legalább a riksás galambok nem szartak le minket ijedtükben.
-Kapar még a torkod?
-Aha ettől a kurva spraytől.
-Most már nekem is.

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért [21:24:31] @Dikusz: Igen, ugyanakkor nem hiszem, hogy ezt ők kezdték. De hogy lásd: A kidobók rendszerint 200+ kilós redőstarkójú állatok. Ezekkel két dolgot tehetsz. Első, hogy anyázol. Ezt érti és kiveri a szart is belőled. Második, hogy választékosan beszélsz vele, esetleg szépirodalmat idézel. Ezt nem érti és azt hiszi anyáztál. Kiveri a szart is belőled.

Konklúzió: Egy idióta szól csak be egy kidobónak.

Dikusz [21:54:13] @Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: a konklúzióval mélységesen egyetértek.

Ha lehetne akkor ideírnám, egyik csodálatos bulvárlapban pont írnak egy esetről, ami a Gozsdu udvarban történt az úri közönséggel.

megamen [22:17:20] én nagyon szeretném ha hozzászólnának a biztonsági őtök, a paprika spré, a köpet és egy albatrosz.

nickM [22:19:58] @Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: Bőven. (Elképzelnem nem kell, szoktam velük beszélgetni, általában normálisak, sőt kimondottan kedves is akad közöttük...)

Dikusz [22:21:01] @megamen: a biztonsági őrök lefújták paprikasprével az albatrosz köpetét, erre a csóka megsértődött, azt csipogta hogy klikk-klikk, és elrepült.

Dávid András [05:58:24] @Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: Hát a nagypofájú részeg se kutya. :-)

Kitalátor (másként) gondolkodó [06:00:23] Megérdemlik egymást, a turhás, az albatrosz és a rendőrnek sem jó.

Manyecs [07:23:22] Mondanám hogy eszem épp de nyugottan köpetezzetek /poszter is/.@Dikusz: Végigfutottam most a szigetet /kutyával/ csak egyszer hánytam be a bokrok közé..:DD időnként megálltunk bokrokat lepisilni és őzeket becserkészni. Kieszi a szájukból kutyám az almát szerintem nem szép bár volt nálam spréj ugyan...@The Crazy One harmadik regisztrációja: lehet áll mint egy albatrosz...:P ON

Terézágyú [07:23:48] @Drago Brutic1:
"milyen biztonsági őrök ezek, akik egy kocsmakörnyéken átlagos esetet (vizelés, hányás, csulázás) ilyen agresszióval tudnak kezelni? Ezek szerint a részeg emberek megnyilvánulásait képtelenek kezelni"
A murva anyját a részeg embereknek. Vizeljenek, hányjanak, csulázzanak az anyjuk hasában.
Esetleg a te házadban.

"részéről az ilyen figurákat utálom az országban: a gyalogost oktató taxist, a vásárlót gyűlölő pénztárost, meg a részeg dzsankikat verő kidobókat. "
Nyilván mert te magad is részeg vagy.
És persze vásárló, soha nem pénztáros.

Kimoderálva: szupermacs [08:24:07] @megamen: Kreatívságoskodásodért megkapod az aranyér-memet.

informatikusnal nincs butabb leny [08:39:55] A fogalmazás cirádáit, szófordulatait elemezve úgy tűnik ezt az esszét Racsel Királylány írta, szóval no para, megkapja a biztonsági őr azt amit megérdemel. Máskor majd felismeri a Hercegfit.

Nbl [08:49:39] @sáros_tehén: Baromság, a biztonsági őr pont tarhat magánál peppert:

"(2)
7
Nem vonatkozik az (1) bekezdésben foglalt tilalom
a)
8
a Magyar Honvédségre, a rendvédelmi szervekre, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalra, az Országgyűlési Őrségre, a nemzetbiztonsági szolgálatokra, a Magyarország területén állomásozó fegyveres szervekre, továbbá azokra a szervekre és személyekre, melyeknek a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklását, használatát jogszabály megengedi;"
A biztonsági őr az személy vagy szerv, akinek a jogszabály megengedi.

De sebaj, legalább a buzizás megy.

Sia [08:49:57] Szóval szar a pia, szar a hely, átver a pultos, de azért odajár a posztoló piálni meg köpködni részegen. Bocs, nem tudom sajnálni az ilyet. Nem kell részegre inni magad haver meg kidobókkal arcoskodni, oszt' nem kerülsz ilyen helyzetbe.

sáros_tehén [08:54:24] @Nbl: Akkor plíz idézd már azt a jogszabályt ahol a biztonsági öröknek engedélyezik a KKV eszközök viselését.
Mert azt amit beraktál erről nem rendelkezik.

GQ [09:11:58] @metal: és ez ok arra, hogy üssenek? ráadásul valszeg erőfölényben lévő faszkalapok?!

GQ [09:14:03] @The Crazy One harmadik regisztrációja: és akkor mi van? ittas emberek. te mindig disztingválsz, ugye? remélem, ha egyszer nagy arcod lesz, valaki agyonver, barom!

Terézágyú [09:15:01] Na, mindjárt én jövök :)

GQ [09:16:10] @szupermacs: gratula, okos vagy, ülj le, egyes.

GQ [09:21:31] @Terézágyú: már nézem is :D

egyébként most őszintén; szerinted normális az, hogy egy csulázásért, meg néhány beszólásért valakit úgy megvernek, hogy össze kell varrni a fejét? és ehhez agyatlanok még "megérdemelte"znek is?! van baj ebben az országban, nem kevés.

ha mondjuk átmész a piroson - akár gyalog, akár kocsival - ha elkap a rendőr, gumibotozzon meg? ha meg vissza is szólsz, akkor bilincs, aztán verjék ki belőled a szart is? ne vicceljünk már. az erőszak az utolsó lehetőség, főleg annál, aki képezve van, akinek erőfölénye van az átlagemberrel szemben, és akinek az a munkája, hogy a rendbontást megfékezze.

kurva frusztrált és beteg társadalomban élünk, és nem azért, mert ilyen megtörténik, hanem azért, mert erre helyeselnek az emberek. rohadtul remélem, hogy leültetik a biztonsági orkokat.

Kimoderálva: szupermacs [09:22:40] @GQ: Ülj le te. A faszomra.

Adam West [09:24:45] Viselkedési alapszabályok:

1: ne legyél paraszt
2: ha már paraszt voltál, ne pofázz vissza
3: ha paraszt is voltál és még vissza is pofáztál, ne kezdj sírásba, azért ha valaki vette a fáradtságot, hogy anyád helyett megneveljen

PONT

GQ [09:25:21] @szupermacs: erre mit mondjak? megint csak magad minősíted... de biztosan igazad van :)

Terézágyú [09:31:05] @GQ:
"egyébként most őszintén; szerinted normális az, hogy egy csulázásért, meg néhány beszólásért valakit úgy megvernek, hogy össze kell varrni a fejét?"

És néhány uborkáért (~300 Ft), amit ellopnak a kertedből, mekkora büntetés jár????

"és akinek az a munkája, hogy a rendbontást megfékezze"

Hát, megfékezte.

"kurva frusztrált és beteg társadalomban élünk, és nem azért, mert ilyen megtörténik, hanem azért, mert erre helyeselnek az emberek"

Szerintem is beteges, hogy az ittas, hőzöngő huligánokat véded.

Egyébként ezt írja a pószter: "a barátomról tudni kell, hogy nagyon erős igazság érzettel verte meg az ég, úgyhogy csak tovább pofázott."

Hát, a barátja szerint is "pofázott"...

"rohadtul remélem, hogy leültetik a biztonsági orkokat. "

Hát, ha kiderül, hogy tilos a paprikaspray, felőlem leültethetik :)
De ugye a pószter most teszi meg a feljelentést, miután a szesz már kiürült belőle, na ja :)
Tehát arra, hogy ittas volt, már nincs bizonyíték...

Kimoderálva: szupermacs [09:38:10] @GQ: Te meg velem beszélgecc, pedig hozzáccse szóltam baszod. Aztán meg válaszolgacc nekem, mintha buknál rám. :D Neked is annyi eszed van, mint egy marék lepkének. Takaroggy.

Drago Brutic1 [09:38:13] @Terézágyú: Nem vagyok részeg. De neked nyilván egyszerűbb ezt leírni, kábé ebben merül ki az érvelésed, teleírod az összes blogot napjában ezerszer, de képtelen vagy egyetlen érdemi gondolatra, vagy arra, hogy más véleményét minimum szinten értelmezzed.
Gondolkodási stílusod: ha én a fogyatékkal élők jogairól írok, bizonyosan egy nyominger vagyok. Ha azt írom, hogy egy részegnek is vannak jogai, akkor részeg vagyok. Bravó, tényleg, egészen káprázatos! Ha azt írom, hogy egy köpésért nem jár verés, válaszolsz: köpjenek a házamba. Micsoda riposzt! És akkor most írjam, hogy neked meg egy parasztlengőt kívánok a biztonsági őrtől ezért a kommentedért? Inkább azt javaslom: néha olvasni is kéne, nemcsak írni.

Terézágyú [09:48:56] @Drago Brutic1:
"Ha azt írom, hogy egy részegnek is vannak jogai, akkor részeg vagyok. "

Ha tényleg mindenkinek (!) véded a jogait, akkor igazad van.

De ha a részegek jogait CSAK AZÉRT véded, mert te magad is szoktál részeg lenni, illetve kifejezetten fordult is már elő ilyen eset, mint a pószteré - akkor ez bizony szimplán csak a saját vélt "igazad" védése.

"Ha azt írom, hogy egy köpésért nem jár verés, válaszolsz: köpjenek a házamba."

Nem, te nem a köpésről írtál, hanem
"egy kocsmakörnyéken átlagos esetet (vizelés, hányás, csulázás) ilyen agresszióval tudnak kezelni? Ezek szerint a részeg emberek megnyilvánulásait képtelenek kezelni"

Tehát szerinted a részegen utcán vizelés, hányás is sima, átlagos ügy.

Mellesleg a pószter haverját nem a köpésért verték meg, hanem azért mert "tovább pofázott"... a saját barátja írta így.

GQ [09:49:12] @szupermacs: baszod, azt írtad, üljek a faszodba. kihez nem szóltál hozzá? tudathasadásod van?!

GQ [09:55:28] @Terézágyú: értem. tehát ha nekem beszól valaki, akkor nyugodtan véresre verhetem, mert úgy tartja kedvem, és természetesen ez rendben van.

nem, nincs rendben. tök mind1, hogy ittas, nem ittas, köpött vagy sem. nem verünk meg embereket az utcán, mert nagy a szájuk. ha szólunk nekik, nem állnak le, akkor sem. akkor kihívom a szerveket (a rendőrséget), és majd ők elintézik, vagy becsukom az ajtót. ha nekem támad, az más tészta, akkor megpróbálom megállítani, nyilván.

a rendőr sem üthet, lőhet fejbe, csak mert úgy tartja kedve, és mert részegen visszapofázol neki...

Manyecs [09:57:25] @Terézágyú: futás közben sajnos nem lehet köpködni mer a mögöttem jövő arcába fújja a szél ...:D

sure_shot [10:00:44] Mi a gyíkomnak emberkedtek, ha utánnnnna meg ez a rinya van?:P Én komolyan úgy szolidaritálnék, ha azt írtad volna: köptünk, beugattak, visszaugattunk, betámadtuk őket, kipicsáztak, ezvanbazmeg, de azé' jó buli volt, volt benne anyag. Áááá hagyjuk b+....

Drago Brutic1 [10:00:55] Na látod, tudsz te ha akarsz! Ezek már érvek, mégha gyenge érvek is. Nos igen, voltam már részeg, és már köptem is (kábé 5ször életemben, bár jól tudom a magadfajta törzskommentelők tökéletesek minden ilyen gyarlóság idegen tőlük születésüktől fogva). De ez a tény, és a véleményem között semmilyen logikai összefüggés nincs sajnos, hiába keresed.
Vagy kérdezzek vissza? Ha te arányosnak tartod a biztonsági őr reakcióját , azért van, mert gyakran versz embereket? Netán megfújod a szembejövőt paprikaspray-vel?

GQ [10:03:59] @Terézágyú:

továbbá:

És néhány uborkáért (~300 Ft), amit ellopnak a kertedből, mekkora büntetés jár????

- valszeg egy "a kurvaannyát" tudnék csak csinálni, de az is lehet, hogy néhány uborka fel sem tűnne.

"és akinek az a munkája, hogy a rendbontást megfékezze"

Hát, megfékezte.

- Nem, nem fékezte, eszkalálta. addig nem volt szó tettlegességről.

"kurva frusztrált és beteg társadalomban élünk, és nem azért, mert ilyen megtörténik, hanem azért, mert erre helyeselnek az emberek"

Szerintem is beteges, hogy az ittas, hőzöngő huligánokat véded.

- nem, nem az ittas, hőzöngő huligánokat védem, valamit félreértettél. azt mondtam, hogy azért, mert valakinek beszólnak, vagy folyamatosan pofáznak, nem járja úgy megverni valakit, hogy betörjön a feje. főleg akkor nem élek erőszakkal, ha jól láthatóan testi fölényben vagyok a másikkal szemben, vagy valamilyen küzdősportban jártas vagyok. ezeket nem azért oktatják, hogy szétverd a fél világot kényed-kedved szerint, hanem hogy meg tudd védeni magad, ha egy ilyen faszkalap rád támad.

Manyecs [10:05:50] @GQ: Neked igazad van. most is felszálltak a Blahán rendőrök a vilire, hát elég nagy mellénye volt a csajnak..meg arca..mondtam is jóvan szöszi..:D@sure_shot: kimaradt a részegen lógtunk fél kézzel a hetedikről aztán megszöktünk a detoxból majd visszavertek oda a rendőrök ismét, ezután három hétig kenegethettem a véraláfutásokat nem jó buli:D!! Terézanyának igaza van nem szép dolog ez. Életemben nem ittam két pohár bornál többet nem is tudnék...
Hádde ezért pofánfújni. Monnyuk varhatták volna zsákba is aztán Dunába vele..:(

Terézágyú [10:06:20] @GQ:
"értem. tehát ha nekem beszól valaki, akkor nyugodtan véresre verhetem, mert úgy tartja kedvem, és természetesen ez rendben van."

Nem verték véresre a pósztert sem, sőt a haverjának sem biztos, hogy ezért szakadt fel a bőre (merhogy erről nem ír ám a pószter: "10 centiről lefújtak paprika sprayyel ... Ezek után elvesztettem a látásomat kb. 1 órára, barátomnak felszakadt a feje két helyen" - ennyi. Most akkor pontosan mi történt? és ez a barát is feljelentést tesz???)

Apropó beszólás: ezzel az országgal az a baj, hogy hogy mindig az az ember "szól be", aki éppen megszegi a törvényt/szabályt stb.
És amikor elfajulnak a dolgok, akkor fel van háborodva, hogy "egy beszólásért" baja lett...

Kimoderálva: szupermacs [10:09:46] @GQ: Neked meg gátszakadásod lesz, pedig az első kommentem nem hozzád szólt kis homárka.

Manyecs [10:10:19] @GQ: de, fenti sztorim folytatása hogy a rendőrök szarrá verték a pácienst :P mer ellenszegült. Részeg ember nagyon agresszív tud lenni ha felbosszantják!! Nem hiszem hogy mérlegelnie kéne a biztiőrnek ilyen esetben....járhattak volna rosszabbul is! Kéne egy kamerafelvétel ha van..

Manyecs [10:16:55] Valaki szójjon már a Batthányi-téren a HÉV-állomás pékjének hogy tossza be a hüttőajtót mer a jegeskávé nem hogy nem jeges hanem lóhúgy állapotú!!!! Köszönöm. Remélem fosat is.

bElannaTorres [10:17:26] azon gondolkozok tényleg ennyi hülye, meg irigy van mint itt a hozzászólásokban látszik, vagy csak jó viccnek tartják ha hibáztatják a köpös és barátját?
azért mégis. A biztonsági őr akkor se verhetné meg szerintem ha visszaszólnak neki. Viszont nem túl jó reklám a helynek, hogy ilyeneket vesznek fel. Meg az se ahogy kezelik a problémát, az olyan magyar módi. Hazudd el, sértődj meg, ne válaszolj aztán úgyse lesz belőle semmi. Hát lett. Sokan magyarázkodtak már itt a homáron, pedig el lehetett volna intézni normálisan is.

Kimoderálva: szupermacs [10:23:36] @bElannaTorres: Biztos mi vagyunk a hülyék és nem a részeg csávesz, aki beszólogat azoknak, akik valószínűleg erősebbek és józanabbak nála.
Fasznak kell emberkedni a kis burzsuj pöcsöknek.


bElannaTorres [10:32:35] @szupermacs: nem mondtam, hogy nem hülye a részeg haver, csak hát ti is sajnos, ha úgy gondoljátok attól joga van leverni a biztonsági őrnek :D
plusz hát gondolom az is számít hogy "burzsuj" attól csak még jobban megérdemli, igaz ? :D

GQ [10:37:20] @szupermacs: nem vagyok benne biztos, de nyilván az agresszió a megoldás esetünkben is. nehogy neked fájjon jobban. egyébként pedig minden megnyilvánulásodból süt az intelligencia, "homárka".

a hozzászólásod pedig nyilvánosan tetted, közszemlére bocsájtottad, és ha nekem nem tetszik, ugyanúgy reagálhatok rá, ahogy te is tetted a post-ra.

Kimoderálva: szupermacs [10:41:37] @GQ: Reagálj nyugodtan, de aki belekeveredik egy retardált szócsatájába, ne csodálkozzon, ha azon a szinten kezelik őt is. Aki különb, az nem reagál rá, ha annyi esze van. Van még kérdés? :)

GQ [10:43:48] @Manyecs: de, mérlegelnie kéne. nem azért van, hogy minden embert összeverjen, aki hőbörög kicsit. érdekes módon láttam már olyat is, hogy a biztonsági őrök nem ütötték le még azt sem, aki verekedést kezdeményezett...

a rendőr, aki összeverte a pógárt, túlkapott éppen, simán az állásába kerülhet.

miből gondoljátok, hogy ütni-vágni a másikat teljesen normális, akkor is, ha törvényt szeg, vagy esetleg "beszólogat" valakinek?! ez nem a vadnyugat, emberek, térjetek már észhez. mit fogtok szólni, ha egy szar napotokon ti szóltok be úgy valakinek, hogy egy kurva nagy veréssel köszöni meg? befogod a szád, és teljesen rendben lesz a dolog?! ugye, hogy nem?!

Kimoderálva: szupermacs [10:45:30] @bElannaTorres: Örüljön neki, hogy leverték a haverját. Legalább most ő is otthon maradhatott a meló helyett. Fasznak megy olyan helyre, amit nem szeret?
Ha engem átbasznak egy helyen, nem megyek oda többet. Nincs az a részeg, kurvanagy igasságérzettel megáldott haver, aki elrángathat oda. Azért kíváncsi lettem volna, hogy mit ugattak az őröknek.
Furcsa, de engem részegen sose baszogattak és sose kötözködtek. Pedig basztuk már rájuk is a bejárati ajtót. Szar időben volt szar helyen a szar haverjával.
Ha nekem egy részeg gyerek elkezdene kurvaanyázni, biztos, hogy lekeverek neki párat. Legközelebb meg máshova viszi a szaros pénzét a nagypofájú haverjával. :D


GQ [10:45:36] @szupermacs: csak válaszok :) de hisz te is benne voltál, válaszoltál is. akkor most retardált vagy? :D ;)

tényleg befejeztem, mert meddő a vita veled.

Manyecs [10:49:47] @GQ: de figyu mi van ha már mérlegelt..???...mások testi épsége is veszélybe kerülhet! Lehet a saját bőrét védte!? Mi van ha beszabadul egy dühöngő alak a többi közé?
Mondjuk ott kezdődik hogy nem kéne hagyni elfajulni a dolgokat odáig.

Drago Brutic1 [10:51:55] @GQ: Ez itt a Homár, ahol sokaknak passziója izomból leoltani a posztert. E passzió érdekében most kénytelenek felvállalni és szalonképessé tenni a primitív , agresszív házmestertempót, és a hipokrita nyárspolgáriságot "Nem kell részegnek leni, akkor semmi baj...én például csak egy pohárkával, azt is szilveszterkor".
Szóval te itt (az általam is helyeselt gondolkodásoddal) csakis vesztes lehetsz, mert itt mindenki józan életű, tökéletes, comme il faut - állampolgár. Este tíz után már csak max kommentelnek.

Manyecs [10:53:58] @GQ: ember, ha rendőrre támad szerinted az mi???:) Négy rendőr volt ott /:P/ én megértem őket mer amíg egy ámokfutót kellett furikázni egész éjjel oda-vissza addig máshol meg késeltek lehet. a mentős is ki volt akadva de kötelességük minden elkószálót felkutatni ha mexökik a detoxból. Utána én vertem szarrá ..:D najó nem csak mondtam akkor maradjon ott ahol van-lekötözve, hmmm- majd délután arra járok egye meg amit főzött :D

Manyecs [10:55:36] @Drago Brutic1: nem, hajnali három után, addig mint az állat, dugunk. Amúgy is munkaidőben kommentelni??

Manyecs [10:56:59] @Drago Brutic1: tényleg, baszki, Ameriában ezért simán le is lőhették volna..... :(
már nem a posztert..

Kimoderálva: szupermacs [10:58:27] @GQ: Végre kezdesz rájönni dolgokra, pedig már korábban is javasoltam neked, hogy takaroggy. Miért tartott eddig ezt a tanácsot megfogadni? Ide csak trollkodni járunk és baszogatni mindenkit. Munkanélküli hülye picsák akik basszák otthon a rezet, a munkahelyen unatkozó balfasz emberek, megmondó kis szarháziak, önérzetes balfaszok gyülekezete ez az oldal. Eddig még nem gyüttél rá baszod?

Nick-son [11:01:04] Nagy arc van és nincs mögötte más akkor ez történik. Beleszaladtatok olyanba aki nálatok tökösebb.

Azért azon felröhögtem, hogy Helga az ajtónállókat biztonsági szakembereknek nevezi :))

Végül is a takarítókra is lehet mondani, hogy higiéniai előadó :)

Nbl [11:08:03] @sáros_tehén: www.jogiforum.hu/torvenytar/tv/2005/CXXXIII

2005. évi CXXXIII. törvény
a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól

27. § (1) A személy- és vagyonőr tevékenysége gyakorlása során - e törvényben meghatározott feltételek fennállása esetén - jogosult az intézkedésében érintett személyt felhívni kilétének igazolására. Ha az általa erre felkért személy önként és hitelt érdemlően nem igazolja kilétét, a személyazonosság megállapítására - indokolt esetben - igazoltatásra jogosult hatósági személyt kérhet fel.
.
.
.
(4) A személy- és vagyonőr a feladata ellátása során vegyi eszközt (gázsprayt), gumibotot, őrkutyát, valamint - az erre vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint - lőfegyvert tarthat magánál és azokat csak jogos védelmi helyzetben, illetve végszükség esetén alkalmazhatja.

The Crazy One harmadik regisztrációja [11:11:30] @GQ: seggfej. Egerészt viselkedek és nem kötekedik, mert tudom, hogy letépik a fejem, ha emberkedek. Ez egy ilyen világ. Kenhetem a hajamra a jogaimat, ha már nincs hajam...

Drago Brutic1 [11:15:09] @Dikusz:
Igen, válaszolok:
Véleményem szerint a biztonsági őr már ott rontotta el, hogy belement az anyázásba. Itt már egy szintre hozta magát a két részeggel, majd érvényesítette a fölényét. Véleményem szerint egy jó biztonsági őr ennek az egytizedéből is megoldotta volna a konfliktust, elég egy kimért, határozott felszólítás, és jobb eséllyel hallgattak volna rá. Egy anyázásra már nem lehet árnyaltan reagálni, pláne egy részeg ember részéről. Vagyis, (ahogy sokan írták) a biztonsági őr gerjesztette és nem megoldotta a konfliktust. Ha ilyen alacsony az ingerküszöbe, hamarosan bezárhat a hely.
Írok mást: A portugálok elleni döntetlen után, ha minden rendőr és biztonsági őr így tett volna, az ünneplés súlyos tömegverekedésbe megy át. Ez egy nagyváros sok emberrel, sok tolerancia kell a mindennapos surlódások elkerülésére. Ez a véleményem.

Drago Brutic1 [11:16:50] @Manyecs:
Sajnos megint visszaestél. Érvelés helyett ismét előszeded a kis petárdáidat. De azért látok benned fejlődést.

Manyecs [11:18:36] @Drago Brutic1: a lónak a faszát!! Hát nem érted az érveimet?? Igaz én se mert csak eszembejutott..:DD Visszaestem mer rohadt éhes vagyok és meleg a kávém:((( mingyá belerúgok valakibe..nem jársz erre egész véletlen??
:D

Drago Brutic1 [11:20:24] @Manyecs: Nyugalom, ennyit a vita nem ér meg. Idegre meg ne igyál kávét. Jó étvágyat!

Manyecs [11:20:37] @Drago Brutic1: Hát nem ezt mondtam fél méterrel feljebb..?? Ha már elfajult egy vita miért kéne mérlegelnie. Poszter helyzetfelismerése nem volt a helyzet magaslatán. Szerintem ők sem..másrészt honnan kéne azt tudnia a kétajtós szekrénynek hogy részeg lehetne pl.agresszív drogos is...faszé' kell beszólogatni lehetett volna 10 méterről is :D

Terézágyú [11:21:12] @Drago Brutic1:
"Véleményem szerint a biztonsági őr már ott rontotta el, hogy belement az anyázásba. Itt már egy szintre hozta magát a két részeggel"

Na látod, te magad is részegnek tartod őket, és elismered, hogy ez egy "lentebb" szint...

"Ez egy nagyváros sok emberrel, sok tolerancia kell a mindennapos surlódások elkerülésére. Ez a véleményem. "

Ennyire liberális vagy? Te is tele vagy toleranciával?

Manyecs [11:21:53] @Drago Brutic1: jó akkor odapisilek a pálma tövébe mert túl messze van a vécé:(((

Terézágyú [11:26:06] Az a baj, hogy a huligánok, részegek, utcánköpködők/vizelők/hányók, tolvajok direkt mérgesítik el a helyzetet: ha elérik, hogy a rendőr/háztulajdonos/ork visszaszóljon, vagy üssön, akkor már egyből ők vannak "erkölcsi" fölényben - legalábbis bizonyos körökben... ekkor jönnek azok az érvek, hogy "ez a kis hiba nem érdemelt ilyen súlyos büntetést", meg hogy "amaz a hibás, mert elvesztette a fejét, és őneki nem szabad" stb...

Manyecs [11:33:58] Amúgy Helga mi a rákért hülyézi le a posztert főcímben? /elolvastam végre a posztot../ Ilyenkor mire gondol a költő miJen kommentek jönnek majd ezzel mi a cél?

GQ [11:34:57] @Manyecs: a vita nem fajult el, míg nem kapták meg az első sallert. addig csak szájalás volt.

"másrészt honnan kéne azt tudnia a kétajtós szekrénynek hogy részeg lehetne pl.agresszív drogos is"

ez nagyon gyenge érv. az utcán sem tudod, ki mellett mész el, és lehet, valaki megfordul és jól leüt hátulról, vagy agresszív vagy éppen drogos. akkor mindenkit verjünk pofán, aki szembe jön és nem ismerjük? vagy fújjuk le? vagy csak szórakozóhelyeken? :)

ha pedig a páciens nekiment a rendőrnek, akkor jogos az önvédelem.

GQ [11:36:24] @The Crazy One harmadik regisztrációja: nem, ez nem egy ilyen világ. ezt az ilyen emberek mondják csak, mint Te vagy. a vadnyugat volt ilyen, ott lőttek először, aztán kérdeztek. ne jussunk már el odáig. és ha megtámadnak, ok, védd magad, de nehogy már verekedés kezdeményezésére az legyen a válasz, hogy "ez egy ilyen világ".

Terézágyú [11:39:09] @GQ:
"a vadnyugat volt ilyen, ott lőttek először, aztán kérdeztek"

a fenti sztoriban először köptek.

Terézágyú [11:40:52] @bElannaTorres:
"Hát lett. Sokan magyarázkodtak már itt a homáron, pedig el lehetett volna intézni normálisan is. "

A legnormálisabb az lett volna, ha a köpködés után csendben marad a főszereplő...

Drago Brutic1 [11:44:14] "honnan kéne azt tudnia a kétajtós szekrénynek hogy részeg lehetne pl.agresszív drogos is." De nem volt az, a posztban ilyen utalás nincs. Egyébként meg mitől jobb, ha a biztiőr minden vendégben drogost lát? Ugyanott tartunk - alkalmatlan.
"Na látod, te magad is részegnek tartod őket, és elismered, hogy ez egy "lentebb" szint..." Így van. A különbség csak az, hogy kolibriék szabadidejükben bunkóskodtak, a biztiőr meg munkaidejében, zsebében önvédelmi eszközökkel ment le kutyába. Van különbség.
"Ennyire liberális vagy? " Igen, ilyen értelemben mindenképp. A városi fejlődés feltétele a középkortól az alkalmazkodási készség. Kis helyen kötelező. Más kérdés, hogy a falusias, sztyeppei népeknél kevesebb a tolerancia, már egy rossz nézésért is fokost basztak a másik fejébe, lásd Móricz Zsigmond írásait. De talán mi is eljutunk majd arra a szintre, hogy egy köpést a helyén kezeljünk.

The Crazy One harmadik regisztrációja [11:44:38] @GQ: tehát akkor ismételem, ez egy ilyen világ. Ha te este tizenegy után nem voltál még sosem az utcán, akkor hiába magyarázom. Jogokról írkodunk, de hol maradnak a kötelességek? Aki provokál, azt igenis nadrágolják el. olyan nincs, hogy nekem jogom van köpni, mert az nem szabálysértési tétel, de ha te hozzámérsz, az büntetendő. Viselkedni kell, pláne azokkal szemben, akik erősebbek, nagyobbak és butábbak nálam. Tudod, aki kurvának áll, az ne siránkozzon, amikor megbasszák...

sugargiraffusplumps. [11:49:08] ma egy csulázás, holnap az egész világ? hát hova vezetne ez??
mifelénk az ijen sudribunkókat csak eccer szokták taknyántenyerölni rendesen, oszt utána mindjárt nem írogatnak a homárra .
ezek se fognak többet, hála a magasságos szűzmárjának.

Terézágyú [11:51:42] @Drago Brutic1:
"De talán mi is eljutunk majd arra a szintre, hogy egy köpést a helyén kezeljünk. "

Egy köpést és az utána következő beszólongatást "pofázást", meg azt, ami utána következett, és amiről a pószter természetesen nem ír.

Egyébként hol a helye egy köpésnek???????..........

""Na látod, te magad is részegnek tartod őket, és elismered, hogy ez egy "lentebb" szint..." Így van. A különbség csak az, hogy kolibriék szabadidejükben bunkóskodtak, a biztiőr meg munkaidejében, zsebében önvédelmi eszközökkel ment le kutyába. Van különbség."

Van, de ne védjük meg már a "szabad idejükben bunkóskodókat"!!!!!!!
De ez a szörnyű az egész sztoriban :(
Hogy ez a "szabad idejében bunkóskodó" lett most a nagy hős, mert sikerült elérnie, hogy lefújják...
Mint amikor a bliccelő hős lett, mert ugyan ő bliccelt, majd kurvaanyázta az ellenőröket, de amikor el akart menni, akkor az egyik eléjeállt, és ez már törvényellenes.

sugargiraffusplumps. [11:56:19] @Terézágyú: mostanság már alanyi jogon lehet az uccán okádni, köpködni, pisálni, és taknyot a falra kenni.
személy szerint kicsit örülök, hogy elverték őket, javaslatom az lenne, hogy menjenek szépen haza oszt köpködjék/okádják le a kedvesédesannyuk terített asztalát, ő biztosan örülni fog neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr628869024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása