Best of Homár

Best of Homár

Meddig kell várni a pénzre, ha benyelte az atm?

2016. október 03. - atpijkamo

The Crazy One 3om [15:26:04] apti reggel vizsgáról, illetve szavazójogról írt.
Nos, Béláim, szerintetek a posztoló tizes skálán mennyire életképes ?

Manyecs [15:28:27] Hát, én ismerek egy otp-s fiókvezetőt, pösti, Lacinak hívják, rózsát biztos adna..:DD
De mégis mit kellett volna csinálniuk...

Terézágyú [15:28:58] Egy kicsit ingerültnek tűnik a pószter...

borso [15:29:48] otépénél számládnak lenni? gáz.oltári nagy gáz. a posztoló nem életképes.

a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás [15:30:13] @The Crazy One 3om: Kellenének neki emberi kapcsolatok. Szülők, testvérek, nagybácsik, barátok... azok kisegíthetik. Ha most indult neki az életnek, akkor valahonnan csak jött. Ha már benne avn egy ideje, pár havi megtakarítása csak van váratlan helyzetekre.

Persze van olyan. Pl. aki menekültstátuszt kap, kidobják az utcára egy fillér nélkül, fedél nélkül, mehet amerre lát.

Terézágyú [15:32:10] "A mai napon egy eléggé sajnálatos dolog történt velem amit megosztok, hogy mennyire nem lehetsz elővigyázatos!"

Ez ellen hogyan lehet elővigyázatosnak lenni????
Hacsak úgy nem, hogy spórolni kell, hogy mindig legyen tartalékod...


ancsika [15:39:13] lehet flegmázni szerencsétlent, de tényleg morbid, hogy a bankoknak mindenre van 8-15-30 napjuk bohóckodni... nem azt mondom, hogy azonnal, de ilyen eseteket 3 napon belül kéne vizsgálni, nem ráérősen papírt tologatni a 29. napig...

sarostehen [15:45:42] Poszter.. ezt hívják technikai hibának. Előfordul.
Ha nem akarsz kockáztatni, be kell menni a fiókba, és ott felvenni a pénzt az pénztárostól. Persze ez -általában- drágább mutatvány, mint kártyával.

És ha az OTP-ben ez a folyamat, akkor hisztizhetsz bárhogy. Nem fognak neked egyből pénzt adni.

sarostehen [15:48:47] Egyébként excsajomnak egyszer OTP automata benyelte az OTP-s kártártyáját.
Egyből telefon.. mondták hogy 30 nap stb stb....
2 nap múlva el vont intézve.

CID.. [15:50:26] @a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Az véletlenül sem jut eszedbe, hogy van olyan ember aki nem szeret kölcsön kérni?
Basszus, rájuk bízos a pénzed, fizetsz érte nekik, aztán meg neked kell rohangálni a saját pénzed után, ráadásul még várni is rá?

a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás [15:55:13] @CID..: Nem mondom, hogy örülni kel neki, de ilyen a popszakma.

És ha ehelyett elütötte volna egy autó? 3 hónapig nem dolgozhat, éhenhal.

Terézágyú [15:58:58] @CID..:
"Basszus, rájuk bízos a pénzed, fizetsz érte nekik"

Igen, a bankban (egy bankbetétben) azért nagyobb biztonságban van a pénzed, mint otthon a paplanban...

CID.. [16:14:18] @a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Ha elüti az autó, hozzá tud jutni a saját pénzéhez.

@Terézágyú:

Valóban biztonságban van, még ő sem juthat hozzá.

ideális hangyászsün [16:17:40] a postán a számlákat be lehet fizetni kártyával díjtalanul, a boltokban is, erre minek felvenni kp-t? Vagy Tatán ez nem így megy?
Természetesen valóban abszurd, hogy ennyit kell várni a pénzre ahelyett, hogy megnéznék a gépet, igen, ennyit nem adott ki, tessék, csókolom, jó napot. De ne hozza már fel érvként, hogy a számlákat nem tudja befizetni... Jól érte, hogy az összes pénzt fel akarta venni, az utolsó fillérig?
életképesség(posztot_toló; pénz; bank)=#ERROR

Terézágyú [16:18:32] @CID..:
"Valóban biztonságban van, még ő sem juthat hozzá. "
Csak ahhoz a pénzhez nem nyúlhat, amely elakadt az automatában (*)
Az összes többit kiveheti.
Ja, hogy ez volt az összes?... szomorú...

(*) Azt én sem állítom, hogy helyes az, hogy a bank 30 napig ül ezen...

Lengyel [16:27:07] A 30 nap intézés valóban sok. Itt sürgűsan, pl 48 óra alatt kellene intézkedni.

kekecke [16:28:06] Ezt a hisztit... Én is jártam így, két napon belül jóváírták a számlámon és elnézést is kértek.

Terézágyú [16:34:31] @Lengyel:
"Itt sürgűsan, pl 48 óra alatt kellene intézkedni."

Itt? Mármint a pószter esetében?
Tehát bele kellene venni olyat a szabályzatukba, hogy "... 30 nap, de ha az ügyfél az összes (kevés) pénze beragadt az automatába, akkor soron kívül..." ?????

Pont a csóró ügyfelek miatt fognak változtatni a szabályokon... mint ahogy az sem érvágás nekik, hogy egy minimálbéres kuncsaft, aki még aznap kiveszi az összes pénzét, máshová megy...
(Ha jól megondoljátok éppen szegény pószterre nem érvényes az, hogy a bankban "tartja" a pénzét - hiszen éppen ez az, hogy nem tartja... :( Ne csodálkozzunk, ha éppen a pószter esetében ez nagyon nem üzlet a bank számára...)

enrico palazzo [16:41:38] @ideális hangyászsün: "2 hónapja jövedelem nélkül élek"

Félhavi fizetést akart felvenni szerencsétlen. Nem hiszem, hogy gépezni és a kocsmába rohant volna vele. Szerencsére már régen, de voltam ilyen cipőben és kurvára nem kívánom senkinek. Ez most nem az a helyzet, amikor a posztoló a pöcs, akkor is, ha nem akadémiai a nyelvezet.

The Crazy One 3om [16:46:20] amit @Terézágyú: írt, arról már én is olvastam. Miszerint a poszterfélék csak nyűg a banknak és az überüber 500 kliens, aki igazán hozza a profitot. Egyébként totál jogos, nem biznisz a poszter, aki rohan kivenni a pénzét. Éppen ezért le se szarják a fejét. Kivárod a sorod, max 30 nap. Majdha lesznek sokmilliók befektetve, akkor majd kap a poszter személyes ügyintézőt.

Ettől eltekintve, mennyire ócska egy szar világ ez, ahol az ember fizetéstől fizetésig él...

KaTe [17:31:35] @The Crazy One 3om: Már hogy ne lenne jó biznisz a banknak a posztoló féle? Szerinted ki vesz majd fel hitelt a banktól?!

Tulajdonképpen a bank miben hibázott, leszámítva hogy az autómata meghibásodott? A bank lenne a felelős a posztoló nehéz anyagi helyzetéért? Az autómata meghibásodását elismerték? A posztolónak vannak barátai, ismerősei, hozzátartozói? Ilyen helyzetben a legjobb amit tehet, hogy kölcsönkér. Tudom, baromi nehéz odaállni és KÉRNI, de még mindig jobb mint éhendögleni, vagy begyűjteni egy halom késedelmi kamatot a rezsiszámlák be nem fizetése miatt. Ha a posztolónak nincsenek barátai, ismerősei, az megint csak nem a bank hibája és mellesleg a bankot ez nem is fogja érdekelni. Amíg a vonatkozó szabályokat a bank betartja és kifizeti határidőn belül a posztoló pénzét, addig kár fenyegetőzni. Üzenem, hogy más bankok ATMjei is meghibásodhatnak, sőt, rosszabb esetben még a posztoló kártyáját is benyelhetik. Akkor aztán futhat még 2-3 extra kört is a munka mellett / helyett. Abban az esetben van/lenne igaza a posztolónak, ha az autómatát direkt úgy programozták volna be, hogy aznap mindenkinek a pénzét elszívja. Vajon ez mennyire életszerű?

Lengyel [17:31:35] @Terézágyú:
A zembereket kényszerítették, hogy arany helyett papírt használjanak csereértékként. Majd a papír helyett virtuális pénzt kaptak, - kényszerintézkadés következtében - mely kamatozott, aztán már nem is kamatozik, de a bankok, a zsetonnyilvántartók, a megélhetést jelentő nyilvántartást beszüntethetik akár 37 napra.? Ez nem normális! Biztosítani kell a zsetontulajdonos jogát a zsetonjaihoz, azonnal, és állandóan. A 30 nap az nem a műszaki hiba elhárítására adott idő, hanem maximális ügyintézési határidő, ha pl. kérdezel a banktól valamit írásban. Különbséget kell tenni a dolgok között.

Kimoderálva: Szennymester 6000 [17:51:35] Eroskapaprikaval melyen atitatott pinakorbacs a felkialtojelekert. Nem egy kimuvelt lady benyomasa jelenik meg a kepernyon.

civil polip [17:56:41] Az mindig olyan szívbe markoló tud lenni, amikor széttárják a kezüket azzal, hogy a szabályzat alapján – amit nem rájuk oktrojáltak, hanem ők maguk találtak ki maguknak – sajnos nem áll módjukban.

Kitalátor (másként) gondolkodó [18:16:49] @Terézágyú: "Hasitasi nem kér kódot!"

I_Isti [18:30:54] Sose értettem, hogy az oskolában vajon miért nem értelmes és hasznos dolgokat próbálnak tanítani? Pl az ma paint, aaaz nagyon fontos, mert aki nem jön rá magától, hogy hogyan lehet kört rajzolni vele, az úgy is életképtelen. Viszont honnan a francból lehetne kitalálni magától a zembernek, hogy az ATM csak meghatározott, ámde elég rövid ideig tartja a szájában a kp-t, azután meg nem kiköpi, hanem lenyeli?

ghck [18:46:16] Amúgy ez jó duma. Benyelte a pénzt, mi?!? Ja, nekem is! Úgyhogy kérem! Utána átmegyek egy másik fiókba, hogy az automata is benyelte, meg az első fiókban a pénztáros néni, az is! Úgyhogy most már kétszer levonták, de még mindig nincs pénzem. Lássuk csak, van még otp fiók a közelben?

Kimoderálva: Szennymester 6000 [19:09:03] @ghck: van.

The Crazy One 3om [19:36:18] Jó, ezt is megvitattuk, kezdhetunk csetelni.
Izé, ma találkoztam egy általam eddig nem ismert járművel. Banyatank, de vénember húzta. Ti láttátok már ilyet? Hogy hívják? Tyatyatank? Kétkerekű tigris?

Dikusz [20:37:57] @The Crazy One 3om: énláttaménláttam! Csak szegény nénikókat szidják mindig, hogy csak ők nyomulnak vele, pedig a véntrottyok is taszigálják.
Nekem egyszer volt, de nem sokáig, hamar kihajítottam, majdnem vadiúj volt. A Keletinél (pályaudvar) húzgáltam magam után, jól megpakolva. Ahogy húztam lefele a lépcsőn kitört a kereke a rángatástól. Jól bele is rúgtam, majdnem elütöttem saját magam.
Talán tatatanknak lehetne hívni, csak akkor azt hinnék dadogós aki mondja.

Amúgy hogy sikerült a welness hétvégéd?

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ [20:50:34] @The Crazy One 3om: Nem vitattuk meg. Láthatóan néhányan nem fogták fel az eseményt első olvasásra.

@ancsika:
@ideális hangyászsün: ennyit?
@Terézágyú:
@Lengyel: milyen 37, ember?!?

Harmadik bekezdés:
"7 munkanapon belül lehetségesen megkapom ezt az összeget"

Egy héten belül visszakapja a zsetont, mit veritek itt magatokat?

The Crazy One 3om [20:50:39] @Dikusz: köszönöm kérdésed, két hét múlva megyünk. Mondjuk már előre tudom, hogy jó lesz. A mi fajtánk az az, amelyik jól akarja érezni magát ilyen helyeken. Meg ugye van, aki notesszel jár és jegyzeteli a hibákat. Ugye ők írnak aztán a homárra.

Egyébként is, eléggé hendikeppel indulok, ha mindenáron siránkozni szeretnék: mivelhogy a hülye német fizeti alias szolgálati út, eléggé kuss a nevem.

Dikusz [21:05:49] @The Crazy One 3om: alkalomadtán lehet majd élménybeszámolni, milyen volt:)

kozkozkoz [21:44:59] Igen, nekem is volt ilyen amikor még otp-s voltam. Bár csak 15e Ft volt, 2 hét alatt visszautalták. De most is előfordulhat az unicreditnél.

a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás [01:22:40] @civil polip: "Az mindig olyan szívbe markoló tud lenni, amikor széttárják a kezüket azzal, hogy a szabályzat alapján – amit nem rájuk oktrojáltak, hanem ők maguk találtak ki maguknak – sajnos nem áll módjukban."

+

@Terézágyú: "Pont a csóró ügyfelek miatt fognak változtatni a szabályokon"

Miért ne? Neki van a legnagyobb szüksége rá. Egyébként nem kell változtatni semmilyen szabályt, puszta emberségből előre vehetik az ügye kivizsgálását. De ha nem is veszik előre, akkor se kötelező 30 napig fektetni, csak mert a szabál megengedi.

a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás [01:25:04] @I_Isti: "az ATM csak meghatározott, ámde elég rövid ideig tartja a szájában a kp-t, azután meg nem kiköpi, hanem lenyeli?"

Ezt pl. nem tudtam, olyan hosszú időre még sose bambultam el, hogy visszavette volna a pénzt.

Aki nem tudja használni az ATM-eket, az is életképtelen. :))

a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás [01:34:43] @The Crazy One 3om: A nejem is banyatankot vonszol a piacon, egy hétre vásárol be, nem tudja az egészet megemelni. Nagyon praktikus jármű.

mad-man [03:59:22] Szerintem sem pöcs, genyó az összes bank. Amúgy tényleg lehetne rapidabb ez a történet.
Egyik családtag járt így, a fiókban pedig lekezelően beszéltek vele. Persze kiderült, hogy ők hibáztak de ne vicceljünk már!
Nem mindenki teheti meg hogy hanyagoljon 50 vagy 100 rugót 1 hónapig!

Manyecs [06:34:13] Mindenesetre az megnyugtató hogy net mellett döglik éhen valaki..
:P

lanAlaturB [07:15:16] @sarostehen:
Basszus,erre magamtol sose jottem volna ra!!!

Koszonom!!444

A jovoben, ha tudom, hogy el fogja nyelni a penzemet az atm, akkor inkabb bemegyek, es a penztarbol kerem kp-ban.

lanAlaturB [07:16:33] @a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:
Igazad van.
Ha pedig troger,alkoholista szulei voltak, akiknek a nevet sem tudja, akkor kosse fel magat.

Terézágyú [07:24:22] @a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:
"Miért ne? Neki van a legnagyobb szüksége rá."

Ez kétségkívül így igaz.

"Egyébként nem kell változtatni semmilyen szabályt, puszta emberségből előre vehetik az ügye kivizsgálását."

Nyilván a központban csinálják ezt, tehát a helyi fiókvezető nem fog telefonálgatni a központba, hogy yay soronkívül vizsgálják mán ki ezt a dolgot, mert sürgős... ez van.

"De ha nem is veszik előre, akkor se kötelező 30 napig fektetni, csak mert a szabál megengedi. "

Hát, fentebb ketten is megírták, hogy nekik ilyen esetben csak két nap volt az a 30 nap... minden külön kérés nélkül.

Terézágyú [07:25:38] @Manyecs:
"Mindenesetre az megnyugtató hogy net mellett döglik éhen valaki.."

Ez a 21. század.

Terézágyú [07:27:07] @Lengyel:
kényszerítették a szegény embereket??????? kik? Brüsszel???????

Terézágyú [07:29:38] @ghck:
"Amúgy ez jó duma. Benyelte a pénzt, mi?!? Ja, nekem is! Úgyhogy kérem! Utána átmegyek egy másik fiókba, hogy az automata is benyelte, meg az első fiókban a pénztáros néni, az is! Úgyhogy most már kétszer levonták, de még mindig nincs pénzem. Lássuk csak, van még otp fiók a közelben?"

Na igen, erről van szó. Ezt ki kell vizsgálni.

The Crazy One 3om [07:32:29] @a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: én ezt értem és megértem, de vajon neked van-e? :)

a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás [07:38:54] @The Crazy One 3om: Közös háztartásban élünk. :))

Én nem használom. Szatyorba meg kosárba vásárolok, és ha túl nehéz, berakom a kocsiba.

Nekem 10-15 perc a vásárlás, neki 1-1,5 óra. Nem szeretek vele menni. Jó, ő kétszer annyit szokott venni.

The Crazy One 3om [08:14:15] @a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: ne is említsd, nekünk is fonottkosár, egész szett. Tiszta poén azzal vásárolni :)

Dezsike [08:28:32] Ez azért gáz... Amikor a mozi terminálja nyelte be a pénzem AZONNAL intézkedtek és két nap múlva már a számlámon volt a pénz - pedig 8 napot igértek. A Volánbusz jegyautomatája ha nem tudja kiadni a jegyet bármi oknál fogva azonnal visszavonja a tranzakciót, mintha meg se történt volna, a pénz azonnal újra ott van. Egy ilyen primitív eszköznél sokkal fejlettebb ATM miért nem tudja ezt megcsinálni?

Manyecs [08:28:57] @a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: praktikus mer egy hétig szegény nem jön haza??:P Bezzeg én biciklivel járok -itt falun :P-vásárolni. Múltkor fél kg kenyér volt a hónom alatt és a tojásaim széttörtek de nem fájt :P@The Crazy One 3om: hellóka, olyan estém volt a párommal, megnyaltam tegnap mind a tíz ujjat..:P már csak két kávét kérek és releválok..@Terézágyú: hát akkor van fedél a feje fölött. Ezt akartam írni. megnyugtató.
Gondoltam szólok az otp-s ismimnek de ő zuglói és legutóbb a pofájába nyomta a rózsát mert tolakodó volt :DD:( ..másnap ismertem mega párom..:)

Kimoderálva: Manyecs [08:30:18] @a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: te kicsike,:P lesz salsa nálatok a gimiben /a M. tértől felfelé, a R.gimi../ csütörtökön, nem jössz rázni??? ..ON :) Offoljunk ott, hozok sört!!:D:P

Manyecs [08:33:50] @Dezsike: én is mindig ettől félek, hálsitennek szülésznőnek tanultam annó próbálok belesni a résbe-ne röhögj!! :D - komolyan, mert feltételezem nem fogyott el a pénz ...
Amúgy volt egy sztori, a pasasnak ezres helyett 10.000-es címleteket adott-felcserélték véletlen feltöltésnél a tálcákat!!!- ő meg nyugodtan kb 15 tranzakciót hajtott végre....ment aztán a levél neki, vissza kellett fizetnie..:DD.....de akik mögötte álltak szintén éltek a lehetőséggel ..:D Ezért tartittaz órszág.

Terézágyú [08:50:27] @Manyecs:
"hát akkor van fedél a feje fölött. Ezt akartam írni. megnyugtató."

és ha mobilnettye van???

Rongyosgárda [08:51:20] Az vótmá, hogyha a pószter pár mp-en belül nem veszi ki a pénzt, akkor az ótómata visszaszíjja, nehogy az legyen, hogy véletlen ottfelejtette és más lenyúlja? Viszont ki kell vizsgálni, hogy neme aze volte, hogy ügyesen a pószter kiadat az atm-el 60ezret, majd ügyesen kivesz belőle 40-e és 20-at lenyelet, aztán megy sírni, hogy "Jaaaajlenyelteee" (mondjuk más esetben bírnám:D:D)
Amúgy nem a bank hozza feltétlenül a szabályokat, hanem az atm üzemeltető, kártya forgalmazó stb... rovancsolni is kell, hogy benne van-e a visszaszííítt pénz. De sajnáljuk szegény pósztert, remélem nem hibázott, mer az a legrosszabb, mikor kevés pénzét maga b@ssza el....

sarostehen [08:52:38] @lanAlaturB: Te hülye vagy. Én nem ezt mondtam.
Aki gépet használ, annak bele kell kalkulálni, hogy előfordulhat hiba. Ha ezt a hibát ki akarod kerülni, nem marad más, mint betipegni a bankfiókba, és ott felvenni a pénzt. Bár -mint mondtam - az általában drágább.

Kimoderálva: Manyecs [08:54:23] @Terézágyú: a rekettyésben nem jön be wifi..:D

Manyecs [08:55:58] @Rongyosgárda: nemnem, az nem pár mp! Több! /kb 1 max.2 perc/ vótmá múltkor..
Szerintem valami paraszt megint beragasztotta a nyílást..

Terézágyú [08:56:58] @Manyecs:
Tatán van rekettyés???

The Crazy One 3om [08:58:02] Manyecska made my day. Kész :D

Terézágyú [08:58:18] @Manyecs:
"Szerintem valami paraszt megint beragasztotta a nyílást.."

Ja, az meg a másik, hogy nem tudjuk pontosan mi történt a pószter nem írta le (megint)...
Eddig mindenki abban a hitben volt, hogy kiadta a pénzt, csak visszahúzta...

Rongyosgárda [09:00:11] @Manyecs: hámér, az 1 perc nem pár másodperc? 60 az páros szám....?! ihunne a válasz :)))

Rongyosgárda [09:01:48] @sarostehen: a banki(rabszolga) alkalmazott is lenyelheti :) semmire nincsen garancia :)

Dezsike [09:02:59] @Manyecs: Én az illető helyében nem vettem volna ki 15x "kis" összeget, mert az eleve visszaélésgyanús, örülhet, hogy nem tiltották le a kártyáját. Ha kapnák 1000 helyett 10000-et örülnék mint majom a farkának és mintha mi sem történt volna elsétálnék, mert így jó eséllyel nem veszik észre vagy ha mégis, vissza lehet mondani nekik, hogy nem vetted észre, nem tudsz róla, stb... Így egyértelmű a dolog és nincs mese, vissza kell adnia.

Manyecs [09:05:38] @Terézágyú: volt egy tatai pasim is, igen, orvos volt csak nem akartam belépni vele a hitgyülibe így szerelmünk nem mélyülhetett el :P ON Vótmá 3 lakása akkor vitt el kettőt a asszony gondolom azóta rekettyézik..:D
Nem húzhatta vissza, kizárt..!

Terézágyú [09:06:03] @Dezsike:
De jó, hogy fentebb szidod az atm-eket, itt meg lazán kibököd, hogy persze, hogy te is elraktad volna a pluszpénzt.

Kimoderálva: Manyecs [09:13:11] @Terézágyú: :DD @Dezsike: simán feljelenthették volna :P@The Crazy One 3om: :D amúgy a párom is megcsinálta a napomat! de poszternak is ezt javaslom: békülősszex..! :D Vagy vótmá..??? ..úgyis baszhatja a pénzét ezektől télleg..

Dezsike [09:16:59] @Terézágyú: Ha valaki hibázik viselnie kell a következményeit, így természetes, hogy megtartottam volna. Ha én adok véletlenül több pénzt mint amennyit akarok és nem veszem észre ugyan úgy nem mehetek vissza reklamálni - ahogy a webshopok ha másodjára is visszaigazolnak egy irreálisan alacsony árat le kell szállítaniuk a terméket annyiért (ez is gyakori téma itt).

onlajnok [09:17:03] @Lengyel: és lehet hogy el is intézik, csak a poszter most kurvaideges lett, ettől, hogy leírta, kicsit megbékélt, aztán lehet másnapra meg is oldódott az ügy. Ezt a hiszti-posztot így semmi értelme nem volt kitenni, mert ez ellen kb sehogy nem tudsz védekezni (na jó ez nem igaz), a technika meg bármikor bedögölhet.

Manyecs [09:17:19] @Rongyosgárda: 30-40 mp. egy átlagos orgazmus.. :DDD megnéztem!!! már az idevonatkozó részt..! Azért az nem kevés idő hogy a fenébe lehet ott tötymörögni nem vágom:(

The Crazy One 3om [09:20:53] @Manyecs: azírmondom. Egy jó szeksznél csak a két szeksz ami többet ér...

Terézágyú [09:26:38] @Dezsike:
"Ha valaki hibázik viselnie kell a következményeit, így természetes, hogy megtartottam volna."

Kihasználni más hibáját okés????
Ha én elejtem a bukszámat, mert a zsebem mellé teszem (=hibáztam) akkor azt te elteheted (bár láttad, hogy ki ejtette el) , semmi gond nincs ezzel????

Ezt nem tudtam.

Mindenesetre ha a bankok kliensei ilyen gecik, akkor nem csodálom, hogy harminc nap kell nekik, hogy kivizsgáljanak minden esetet...

Rongyosgárda [09:29:50] @Manyecs: de gondolom csak a rád vonatkozó részt nézted meg!!! jobb, mintha a szex lenne 30mp :D
@The Crazy One 3om: +1
@Terézágyú: +++1111
@onlajnok: +0,5

Manyecs [09:48:14] @Dezsike: ezek is egyszerre mentek el.:D micsoda marhák, de ott is valami harminc nap múlva jött a levél. Érdekes.@Rongyosgárda: nem, télleg, a zautomata..kb 30 mp-ig nem húzza vissza de ezt sosem értettem hogy lehet nem észrevenni stb.stb...

Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit [10:09:53] Ez amúgy biztos szar lehet, ezen már gondolkodtam sokszor, bankautomatánál, hogy mi lenne ha...

mechanikus körte [10:38:23] " Egy ilyen primitív eszköznél sokkal fejlettebb ATM miért nem tudja ezt megcsinálni?"

Igen, nekem is ez jutott eszembe. Be van kamerázva az egész ketyere, online összekötve a bankkal, egy érzékelőt, akármi kütyüt már nem tudnak beletenni, hogy azonnal jelezze, ha a pénz elakadt, és nem valósult meg a tranzakció?

Nick-son [10:46:19] Én megértelek. 30 nap... mire?? Háromszor végig lehet gyalogolni az országot hosszában!

Attól még hogy valaki fiókvezető egy koszos OTP -ben maradhat ember. El lehet különíteni, hogy valakinek beragadt 20.000 Ft -ja a 25 millió mellől, azzal ráérnek 30 napig sz.r.akodni, meg ha valakinek 70.000 -ből hetvenet és az minden pénze és azt meg is mondja.

Én nem hiszem el, hogy egy fiókvezető nem tud megereszteni egy tetves telefont, hogy meggyorsítsa a folyamatot az olyan fontos dolgai mellett, hogy hol ebédeljen és hogyan tudná a látszat kedvéért vonakodó titkárnőt rövidebb úton megkettyinteni.

ghck [10:53:15] Mindenki megtette, amit muszáj neki. Ennél többet csak szívességből tesz az ember. Szívességet meg tudod, hogy kinek tesznek általában az emberek? Akik alázatosak, és kérnek. A poszt stílusából sajnos nem tudok arra következtetni, hogy a poszter nagyon alázatos, tisztelettudó lett volna, és kérni tudott volna bármit is...
Hát, totál megértem az OTP-t... Persze a posztert is, de ha vkinek itt most leckét kell tanulnia, az FŐLEG a poszter.

Manyecs [11:08:49] Valószínűleg van egyfajta intervallum a befolyt/kiadott összegek könyvelésénél amit nem napra készen követnek/vizsgálnak, mondjuk pedig elvileg logikus lenne... Innentől már egy fiókvezető keze sem ér el akármeddig /kivéve amelyik lesmárolt és ...namindegy:D/ és igen, ők is emberből vannak egész jóforma némelyik :D Nem tudom mit tehetett volna, isten barmai lassan őrölnek egy-két munkahelyen sajnos!! Kiindulva a kormányhivatalokból..:P

Kimoderálva: a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás [11:15:37] @Manyecs: "csütörtökön, nem jössz rázni?"

Nem táncolok. meg félnék, hogy megdugsz... vagy fordítva...


Kimoderálva: Tehetséges ugandai buzi [11:25:48] @a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Hogy van fordítva?

"Nem duglak meg, mert félek, hogy utána elviszel táncolni..." ?


Kimoderálva: a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás [11:30:23] @Tehetséges ugandai buzi: Kell neked itt korán reggel ilyen bonyolult kérdéseket feltenni?

Kimoderálva: Manyecs [12:24:44] @a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: te rázás alatt mit értettél..? ON

Kimoderálva: ROTFL Manó [12:31:28] Amúgy ez már a hétvégi post?

Kelpo [12:42:59] Én már rögtön az elején nem értem ezeket a postokat aszondja: "első utam rögtön az automatához vezetett" miért???
Magyarisztán kp ország?
Miért kell kivenni rögtön a pénzt? Átutalás, bankkártyás fizetés az nem játszik? Vagy csak adótcsalva lehet kp-ban mindent fizetni és kapni??

Emútnyócév, ezértartittazország,monnyonle stb..

onlajnok [12:43:36] @mechanikus körte: mert akkor ott kéne ülni minden fiókban egy embernek (ATM-ek meg nem csak bankfiókoknál vannak, ott mi lenne?), aki ért hozzá, hogy ilyenkor mit kell csinálni (kiszabadítani a pénzt, használhatóvá tenni az automatát, stb.). Neki meg fizetni kéne, aztán megint csodálkozunk, hogy mitől lett drágább a számlavezetés...

onlajnok [12:44:53] @Kelpo: azért mert annyi esze és/vagy pénzügyi kultúrája van az embereknek, mint egy hintalónak...Tata nem egy világvégi kis tanya, ahol a hetente kijövő mobil boltnak csak készpénzzel lehet fizetni.

Kimoderálva: a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás [12:48:09] @Manyecs::)) Ja, dugást kellett volna érteni?

The Crazy One 3om [12:56:12] Ez egy zseniális poszt volt, de tényleg érdekesebb a Manyecska nemi élete.
Ha sokáig nem posztolsz hilda, akkor én is belekezdek. Csak szólok, én majdnem
egy huszassal fiatalabb vagyok, mint a Manyecska, de van mit mesélnem. Úgyhogy dolgozz, mert unatkozni fogok...

Terézágyú [12:58:09] @The Crazy One 3om:
Csak kérdés, hogy a te némi életed is olyan érdekes lesz-e a többiek számára, mint Manyié...

The Crazy One 3om [13:00:29] @Terézágyú: noigen, ezt kötve hiszem, tehát jobban tenné, ha gyártana valamit a háziasszony...

Dikusz [13:13:23] @mechanikus körte: egy kicsi embert kellene az üres ATM-kasztniba beültetni, egy monitorral az arca elé, amin látja, hogy a csóka mennyi kp-t szeretne felvenni. Aztán csak belemarkol a pénzbe, és kiszámolja mennyit kell kitolnia a kis nyíláson. Csupán azt kell megtanulnia neki, hogy úgy berregjen, mint az ATM, amikor leszámolja a pénzt.
Nem ragadna be a kártya, mert egy nyíláson visszatolná az ügyfél cserpákja alá.

Terézágyú [13:14:57] @The Crazy One 3om:
ennyire rendben van minden ebben az országban. nincs fogyasztói panasz.
Hiába na, amióta viktor vezet bennünket...

Terézágyú [13:17:46] @Dikusz:
ezt már megírta egy krokiban valamelyik írónk...

ROTFL Manó [13:36:58] @Terézágyú: Már ellőtte egy reklámügynökség is:

www.google.hu/search?q=man+in+a+machine&biw=1366&bih=628&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiN46ukh8HPAhVKOMAKHVReD-0Q_AUIBigB#tbm=isch&q=jobsintown.de

Manyecs [13:38:21] @The Crazy One 3om: ahhh, páromhoz beköltözött önszorgalmából egy csontrészeg szerelmi bánatos haverja egy napra pedig végre se sör, se buli, kicsit fáradt vagyok ma.:D
Mire elvitte a párja kihullott a hajunk..rendelt egy XXL-es pizzát, megágyazott magának a kisszobában, stb..:DDD Nem lesz ma poszt:(

Manyecs [13:43:00] @The Crazy One 3om: ja, és nő volt../a bűnronda fajtából/ ha előbb érek oda most nem csak becsületsértésért hanem nyolc napon túl gyógyulóért is felelnem kéne.:DD @Terézágyú: ma nem lesz pószt. Állatok világnapja van! Nálunk tegnap volt:DD..
@Dikusz: aztat bankfióknak hívják! Csak melegebb van ott :D

Kimoderálva: EurósParaszt Lite [13:46:25] Kifejezetten brutalis nagy fos ez a Hilda ma. Mit is kepzel? Titok. De egy sertesfeldolgozoban vegzi ugy is.

Manyecs [13:48:32] @EurósParaszt Lite: hideg van!! kűggyé levélt és akkor válaszolok. :D

Terézágyú [13:51:03] A következő komment lesz a 100.

The Crazy One 3om [14:03:46] fogynak a kommentek. megjött a picsafej?

a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás [14:10:09] Nah, megjött a délelőtti poszt.
"Baszatlan ment a használt autóért a reménybeli vásárló"
Elsőzzetek, köcsögök!

EurósParaszt Lite [14:10:41] Kifejezetten brutalis nagy fos ez a Hilda ma. Mit is kepzel? Titok. De egy sertesfeldolgozoban vegzi ugy is.

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr8611767143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska. 2016.10.04. 15:00:02

óhhh szóval moderáció is van.. a gyöngyszemeinket kimoderálták.. :P

Manyecska. 2016.10.04. 15:00:57

Széttrolkodhatom a blogodat Apti?? :DD...két komment elküldése közt várnom kell /a buszra/..

Manyecska. 2016.10.04. 15:01:29

Itt tök jól lehetne csetelni ! :D

The Crazy One 3om 2016.10.05. 23:25:22

Ez egy műkincs. Szarrá röhögtem magam a következetlen moderáláson. xDDDDDD
Tán ecc pecc kimehecc és kiszamolja, melyik komment maradhat. Ez kész :)
süti beállítások módosítása