Best of Homár

Tipikus magyarok

2017. június 14. - atpijkamo

Sáros Hilda [09:54:26] Autó eladást nepperekre bízni....
Mondhatni meg is érdemled..

Nincs egy megbízható barátod itthon aki ugyan ezért a jutalékárt megcsinálta volna neked??

enrico palazzo [09:56:22] BMW. Ez mindent megmagyaráz.

Kimoderálva: esszentiále parókiakomédia [10:00:33] Végre egy ékezetmentes anyag. Kocsiguru, lol, elképzelem az udvaron álló lovaskocsikat, futóLEDfénnysorral elölhátul. A hajtó kalapján BMW logóval, kézben ostorral.

Kimoderálva: Terézágyú [10:01:17] Na mivan, már lehet magyarozni????

Szegény pószternek ellopták az ékezetes karaktereit.
Szóval éppen olyan igényes, mint a többi magyar.


rarabel [10:02:32] Küldjék el egymást személyesen is és a dolog el van intézve.
Ez egy alapvető emberi és polgári jogokat érintő, mindennapos történet, bármely vasesztergályossal előfordul, hogy a nehezen összeesztergályozott BMW-t el kell adnia azért, hogy féldecit vehessen magának és kis családjának.

AtiSnatch [10:07:57] @Sáros Hilda: ha kocsiját nem tudta rábízni senkire, hogy elhozza tőlük, szerinted van?

Kimoderálva: Sáros Hilda [10:23:50] @AtiSnatch: Szegénységi bizonyítvány...

neet [10:33:57] Sose értettem, ha el akarok adni vmit, (2017-ben!!!) miért fizetnék egy 3. félnek?
1. lefotózom, 2. felteszem a netre, 3. megmutatom 1-2 érdeklődőnek, ha kell, időnként módosítok a hirdetés szövegén/áron, majd 4. eladom.
Ha meg nem tudok fotózni-netezni, megkérek egy tesót, ismit, kollegát, h tegye meg, a biznic végén kap 2 sört. Kb ennyit tudnék ehhez hozzáfűzni.

neet [10:35:55] Posztot el is olvasva: nem nagyértékű???? 5 misi????? Autóért???? Mi a nagyértékű akkor? Kijelentem: posztolót már lehet!

Kimoderálva: Cycmen [10:39:02] Namármost anélkül hogy végigolvasnám milyen alkalomból történt, üzenem a tetves nemmagyar magyarozóknak, hogy nem a magyarral van a baj, hanem pont a magyarozók által szomorú módon elterjesztett morállal ami nem a magyar sajátja! Hogy az egyik "nagy bölcsüket" idézzem (lógatták volna fel az első fára) el lehet innen menni!

esszentiále parókiakomédia [10:41:31] @neet: ne csináld. Legalább te ne.

Jessybátsi [10:53:24] Nem nagyértékű? De azért az 5 millát elkéri érte :) Másfelől nem szégyen ékezeteket használni. Magyar billentyűzetkiosztás attól még van, hogy a billentyűzetre esetleg nem festették fel. :D

Kimoderálva: Cycmen [10:54:08] Kimegy a "magyar" csicskásnak, cselédnek külföldre és már azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt, lenézi a honpolgárt! Adrienn, miért nem hirdetted meg tennmagad a szar bajor pénztemetődet ha ekkora a pofád?

Kimoderálva: stakeholder Manyecs [10:54:46] ...Terike, téged keresnek!! :P Lehet magyarozni, tipikus indexes poszt. pff. :D

Jessybátsi [10:56:08] @neet: Külföldön volt. Ha ott lennék, én is rábíznám valakire, hogy adja el. Viszont azt sem értem, hogy ha ennyire irreális az ár, akkor a megbízott cég mi a francért vesződött vele?

AtiSnatch [10:57:05] @Cycmen: "csicskásnak, cselédnek" ... köhöm

Kimoderálva: Cycmen [10:57:30] @neet: Posztot el is olvasva: nem nagyértékű???? 5 misi????? Autóért???? Mi a nagyértékű akkor?

Neki nem nagy érték csak mi parasztok sokalljuk. Érted nem?


Kimoderálva: stakeholder Manyecs [10:57:54] @Cycmen: én nem hibáztatom annyi fura ember van most valaki telefonon keresztül akart energiát küldeni, mondom küldjön mms-ben AA-s elemről képet...hátnem, hátde. El se olvastam a posztot tele volt libákkal izé hibákkal, azt a képet melyik alkotta...
Mi az hogy "nem, hogy " ??? hülye ez??


Darth Revan [10:59:18] valaki osszefoglalna? tul bolere eresztette, odaig olvastam, hogy nem punkosd hetfon akart menni a kocsiert.

Kimoderálva: stakeholder Manyecs [11:00:11] @Darth Revan: én odáig hogy "áprilisban elszerettem "...

Kimoderálva: Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 [11:00:30] "Levélírónk külföldről jelentkezett, ezért leveléből hiányoznak az ékezetek."
Hát nem. Az ékezetek azért hiányoznak, mert a levélíró egy faszparaszt.
Gondolom a munkahelyén, munkaidőben írja, azért hiányoznak az ékezetek, mert nem tud telepíteni magyar kiosztást. Ahelyett, hogy azzal foglalkozna, amiért fizetik.


Kimoderálva: Cycmen [11:06:21] @AtiSnatch: Jó, ez így tényleg durva. A lényeg, hogy tőlem mindenki megtalálhatja a boldogulását ahogy akarja, viszont csípi a szemem az ilyen világlátottak magaslóról kioktató szar dumája. Nemrég Dart kollégával volt csörténk hogy milyen szar hely ezt már, nem lehet büfében mindenhol kártyával fizetni, posvány elmaradottság, bezzeg külföldön!
Aztán pár napra rá meghalt Hagyma egy kétségkívül fejlettebb országban és nem tudom hogy ha van pénze meg tudják e gyógyítani, de bele sem kezdtek amíg nem dellázik hetvenezer dollárt. Itt azért nem így ment volna. Gondolom érted mire célok.


Kimoderálva: stakeholder Manyecs [11:14:00] ...én is elszerettem valakit de kussolunk róla már második éve...:P:DDD nem írok róla posztot stb.! Hátnem?
Terike hívásod van!!!!!


AtiSnatch [11:20:28] @Cycmen: jaj, félreértedted. Nekem a "svejcban takarítok" jutott eszembe a poszterináról. Ezért volt a köhöm :D

Kimoderálva: Cycmen [11:21:43] @stakeholder Manyecs: ..én is elszerettem valakit de kussolunk róla már második éve..

Tudjuk, a kapitány! (vagy a szerelő vagy a fögörvös vagy a.... ?) :)))
Manci Manci tüzes csaj vagy te!


Kimoderálva: stakeholder Manyecs [11:27:25] @Cycmen: Kos. ugyanitt Merci eladó!:D

Kimoderálva: Cycmen [11:31:14] @stakeholder Manyecs: A Mercit már megdugtam! :D

Kimoderálva: stakeholder Manyecs [11:33:08] @Cycmen: remélem kost nem. bocs.:D

Terézágyú [11:35:22] @Cycmen:
"nem a magyarral van a baj"

az emberrel.
ha egy embernek fontos (sokszor jelzett) tulajdonsága, hogy magyar, akkor ne csodálkozzon, hogy a rossz tulajdonságait mint "magyar" tulajdonságnak fogják tartani...

Kimoderálva: Cycmen [11:40:29] A posztot végigolvasva, az autókereskedőkkel szembeni ellenérzéseimet továbbra is fenntartva, úgy tűnik kultúra tekintetében magasan verik a posztert.

Kimoderálva: Cycmen [11:44:17] @Terézágyú: Namármost az hogy valaki magyar, az szerinted tulajdonság? Pffff!

zserzsenne [11:44:17] Utálom, ha a posztolót kell ekézni, de az írásából egy rendkívül ellenszenves, "ki ha én nem" típusú ember képe rajzolódik ki. Ha meg ékezeteket nem tud csiholni, ne küldjön magyar nyelvű oldalra ilyen történeteket.

neet [11:44:46] @esszentiále parókiakomédia: ok, kösz, h leállítasz, nem csinálom. :)

Még annyit azért hozzáfűznék, h ha külföldön vagyok, akkor is csak akad egy db gyökerem itthon, aki eladja nekem, nem? Vagy eladom kint bagóért. Vagy mittómén, megoldom. De nem adok oda egy havi nettó átlagfizut (100-150, ki tudja?) a semmiért. DE! Ha mégis, mert pénz nem számít, pláne ilyen apró, akkor meg előre érdeklődöm (megintcsak net, ismik, stb), h van-e megbízható cég, olyan, aki eladná úgy, olyan feltételekkel, ahogy én szeretném, véleményeket olvasok, ilyesmi.

Terézágyú [11:48:51] @Cycmen:
"Namármost az hogy valaki magyar, az szerinted tulajdonság? "

Hát mi?

Sáros Hilda [11:54:12] @neet: Gondolom okoslány a piaci ár tetejére gondolta a saját kocsiját, amire még rátette a 100-150 ezres eladói jutalékot is. Így viszont érthető, hogy egy telefon sem volt.

Csokis [11:56:42] @neet: Arról nem is beszélve, hogy lett volna kp-s neppere, de ő talált egy rövidebb utat az erdőn át, mert sajnálta a pénzt. Olyan nincs, hogy baszunk is, meg szűzek is maradunk.

Kimoderálva: Cycmen [11:59:17] @Terézágyú: Hát mi?

Ha nem vagy tisztában vele, akkor most nem kapcsolsz ha azt mondom hogy a hülyeség a tulajdonság! :DDDDDDDD


Kimoderálva: Cycmen [12:00:57] @Csokis: Olyan nincs, hogy baszunk is, meg szűzek is maradunk.

De van, csak akkor nem tudsz ülni egy ideig.


FDToth [12:04:41] miért baj az ha nem használ ékezeteket? sajnos vagy nem sajnos ki fog kopni a magyarból is egy idő után, felesleges, kikövetkeztethető midnen ;)

Kimoderálva: ame> [12:06:05] adrienn kint dolgozik a vigalmi negyedben és még haza-tipikusmagyarozik. sülneleapofád.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN [12:06:23] @Terézágyú: "Szegény pószternek ellopták az ékezetes karaktereit."

Nem az a baj, hanem hogy nem tud helyesen írni magyarul. De a nepper se, úgyhogy megérdemlik egymást.

cmx85s [12:12:54] hát, szegény posztoló, megkapja itt a magáét! Nem mondom, hogy nem érdemli.
A stílusa alapján az a fajta, aki kiment Ámerikába, Angliába, Németországba (nem kívánt törlendő), mert ő aztán nehogy már itt húzza az igát azért a párezer forintért, mint a többi lúzer, meg milyen már a politikai helyzet, meg egyébként is, az ő munkája sokkal többet ér.
Lenézi az itt maradtakat, pedig van nem egy, aki inkább Magyarországon, az anyanyelvén neveli, taníttatja a gyerekét, és itt tanítja meg boldogulni, mintsem idegen országban, idegenként éljen, és legyen lenézett, másodrendű polgár, akinek csak a munkájára van szüksége a fogadó országnak.
Aztán hazajön pár napra, a frusztráltságát itt kompenzálja az itt élőkön, és elvárja, hogy tükrösre nyalják a kis hátsóját.
Nem nagy értékű autó az a BMW, ami nem ér 4 millát sem, de ő 5-öt akar érte :D
És nem, nem lehet a magyar nyelvű billentyűzetet beállítani az angol nyelvű mellé, mert még azt sem tudja megcsinálni.

Terézágyú [12:13:35] @Cycmen:
"Ha nem vagy tisztában vele, akkor most nem kapcsolsz ha azt mondom hogy a hülyeség a tulajdonság! :DDDDDDDD "

Ja. a kurvamagyarok tulajdonsága.

Kimoderálva: neet [12:16:28] @Cycmen: nekem is hasonló jutott eszembe, h a mai fiatal lányok miket ki nem találnak, de nem akartam a hülyeséget terjeszteni...

Kimoderálva: stakeholder Manyecs [12:20:43] @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: én csak azt szeretném megtudni ki írta a kép szövegét..! elküldeném "a gyászba".....:D-ahogy mifelénk mondják.

Kimoderálva: Cycmen [12:27:25] @Terézágyú: Jól van, a lényeg hogy szét ne főzd a maceszt én meg szarok a véleményedre!

Kimoderálva: stakeholder Manyecs [12:28:03] @FDToth: persze, fókabél vagy főkábel, nem mindegy!! :D

Kimoderálva: stakeholder Manyecs [12:50:15] @Cycmen: lehet a kurucinfón szörfölget azóta..:DDD

Picsábamán [13:06:38] Én úgy látom nem csak az ékezetek hiánya a probléma, hanem a helyesírási ismeretekkel is akadnak gondok. Talán ezért sem kapott itthon megfelelő munkát, így lett belőle külföldi munkavállaló.

Kimoderálva: stakeholder Manyecs [13:55:05] valaki mondja már meg melyik büdös gyökér írta a képen a szöveget, küldenék neki egy vödör sz.rt! aszongya "nem, hogy " :DDD hát ídesöcsém neked zárlatos volt a pólyád minimum:DD

Kimoderálva: Cycmen [13:58:28] @stakeholder Manyecs: valaki mondja már meg melyik büdös gyökér írta a képen a szöveget,

Na mégis kik lehettek? Ez a féreg meg kiteszi.


Nick-son [14:06:10] Az a gond, hogy ha kint dolgozol attól a pénzed lehet hogy több, de nem tettél semmit hozzá ehhez az országhoz, hogy ne olyan magyar legyen mint amilyen és olyan mint amilyet te megfelelőnek gondolnál.

Indíts egy vállalkozást, fizesd a szarságokat, tedd ki magad minden létező hatóság céltáblájának, szolgáltass valamit az embereknek amit meg tudnak és akarnak fizetni aztán pár év múlva folytassuk ezt a tipikus magyar meg atipikus magyar témát.

Örülj neki, hogy van még aki itt maradt és szaré hugyé megoldja neked azt amit kint nem tudnál megfizetni.

Amúgy meg lehet érteni a kereskedőt is, ha nagyon megerőltetni magát az ember a posztolót is, lehet kénytelen lesz a jó magyar használautón személyesen meghirdetni az autóját, hát vannak ilyen tragédiák.

Kimoderálva: stakeholder Manyecs [14:53:25] @Cycmen: ..nade hogy ezt én mondjam meg, a félmagyar..??? :P
tényleg nem kéne már egy szint alá menni a posztokkal/vadászbálozó posztolókkal..:D


kamushamus [15:09:28] Kedves Adrienn(e) :D
Partnerkezelésből, és magyar helyesírásból neked is van mit tanulnod. Jócskán.

Baaaalici [15:11:36] Ilyen is ritkán van, de maximálisan a kereskedővel értek egyet.

Kimoderálva: kekecke [16:17:20] Nos, a kereskedővel értek egyet. Adrienn meg egy picsa.

Bankotsu Mester [16:31:43] Adrienn hány éves, hogy nincs tapasztalata ilyen cégekkel?

Kimoderálva: CID.. [16:48:48] @Cycmen: hogy, mit csinált a hagyma?

@kamushamus: a partnereit, ügyfeleit szerintem kiválóan kezeli;)


anitám83 [16:55:12] @neet: Az emberek semmit sem akarnak venni kozvetlenul a tulajdonostol. Itt szenvedek a lakasommal. Atlag 18,5-ert adjak lepukkanva.En extran felujitva adom 17,5-ert.Senkinek sem kell, csak az ingatlanoson keresztul. Mi ebben az okossag?????

Majolie [17:12:14] @Cycmen: Hagyma meghalt??? Mi történt? Lehet tudni?

Szzzz [17:15:49] @neet: Ostoba kérdésedre a válasz: nem, eleve egy 5 milliós autó sem nagy értékű, de 5-re ő tartotta, de mivel a kereskedés nem látott benne fantáziát utólag, simán lehet, hogy közel sem ér annyit. Legyen 4,5M. Ennyiért lehet ma venni egy nem tök fapados városi kisautót.
"Nagyértékű autó" mondjuk egy 20+ millás E-merci, és attól fölfelé...

Kimoderálva: MrZed001 [17:40:39] @anitám83:
Az hagyján, utána rí a képe a vevőnek miért olyan drága, miért nem enged az ember 1 millát? Erre ennyi volt a válaszom:
Hát azért B+ mert az ingatlanos akivel városnézni mentél került ennyibe, és TE fizeted te ostoba, nem én fogom.

Más.
Amúgy tényleg furi, hogy attól függően hova, melyik országba származtak el, nekem is barátaim más-más habitussal jönnek haza.
A legrosszabb akik angliába. Nem tudom miért, de utána velük két mondatot nem lehet váltani. Pedig csak senki sz-r Mekisek, de már mint fél-angolok az orruk a zászlórúd tetejének irányába néz.
Szörnyű.

Na gondolom a poszter is ilyen fajta, ráadásul abból is a butábbik.
3,8 misis kocsit 5-ért árultatni ... na most poszteren csattan a Batzpapucs.


Kimoderálva: kamushamus [18:17:09] @CID..:
Adrienn(e) csak nem ribizli? :D


sunabajnok [18:34:00] Kedves Poszter!
Mi alapján áraztad be a kecskét? Én spec az eurotax-on fizettem tán egy ezrest, és kiköpte, hogy az autóm ér 800-at. Eladtam 750.000-ért, és nyáron költözök ki.
A lakásom az ingatlanos szerint ér 8,5 millát. Hát adom nyócért, csak vigye, mert két hónap múlva már nem lakom, és nem akarok ilyenekért visszajárkálni.
"Tipikus magyar lévén, ami Önről nem mondható el, hiszen külföldön dolgozik és él,"
No komment. Ez korrekt, minden tekintetben fedhetetlen vállalkozó nyitószövege. Beszarás Na:DDDD

Nem taggyűlés volt [18:49:18] Sokan nem értik a nepper logikát.
Ha fix árért értékesítik a megbízó autóját, alapból bepróbálkoznak azzal, hogy a megbízó előtt nyomják lefele az autó árát. (Nincs érdeklődő, nem jó a szín, faszom, megy a sírás, drámázás...)
Az érdeklődők viszont az eredeti árat kapják. A nepper valódi, sokszor brutál haszna a megbízó előtt lenyomott ár és a ténylegesen eladott ár közötti különbség. Ami több százezer, akár millió is lehet, kellőképpen dörzsölt köcsög esetén.
Ezt honnét tudom? Pár éve velem is meg akarták csinálni, viszont a vevő finanszíroztatni akarta az autót, ahol a valódi vételárat kellett megadni. Annyi szerencsém volt, hogy a bank nekem utalta a vételárat, abból fizettem ki az akkor már anyázó nepper fix jutalékát.
Szóval nepperekkel csak óvatosan, politikus, taxis kategória. (Kivéve talán a totalcaros becsületesneppert.)
Aki fogyi, és nem érti amit írtam, az sajna hülyén fog meghalni. A kommentelők többsége tisztelet a kivételnek egyébként sültparaszt, a földbutánál nagyságrenddel durvább kategória.
Kár, mert a blog eredeti szándéka nem lenne rossz.

Kimoderálva: Cycmen [18:51:34] @Majolie: @CID..: Valami májprobléma vitte el elég gyorsan. Egyik nap még gyűjtés volt neki az orvosra, aztán a fia írta hogy meghalt.

Reactor [18:52:36] Hogy mi a nagy értékű, az igazából viszonylagos. Egy keményvonalas gamernek például a 200 ezres számítógép se nagy értékű, neki 750 ezerért kell, hogy a legutolsó pici kis fűszál is 5D-s HD minőségben látszódjon, mikor tolja a Call of Vérpistikét :D

Kimoderálva: Kitalátor (másként) gondolkodó [18:57:34] Használt BMW? Cigány kupecek.

Kimoderálva: Kitalátor (másként) gondolkodó [19:03:07] @Cycmen: nem volt nehéz.

Kitalátor (másként) gondolkodó [19:08:25] @FDToth: Még a mondatkezdő nagy kezdőbetű sem fog kikopni. Legfeljebb ha áttérünk a kínai írásra.

Kimoderálva: Cycmen [19:14:32] @Nem taggyűlés volt: A kommentelők többsége tisztelet a kivételnek egyébként sültparaszt, a földbutánál nagyságrenddel durvább kategória.

Ahhogy lököd tesvérem! Még lyó hogy benéznek néha ide hozzád hasonló zsenik!


Kimoderálva: CID.. [19:45:36] @kamushamus: ennyi ésszel mi más lenne ;)

@Cycmen: Az "szép", nesze neked amerikai álom.


Kimoderálva: (c) ame> [20:08:26] @Cycmen: nabazmeg

pizzaszeletvágó [20:39:48] Nem lennék meglepve, ha a posztoló németből hozta volna be a kocsit, hogy itt jó pénzért extra haszonnal eladja, csak így járt.
Ettől még a nepper csapat büdös bunkó fidesz-dugvány, atyaég, az a levél! Működött az agymosás.

Kimoderálva: martineden [20:56:25] @Cycmen: Szegeny Hagymat sajnalom, de ha lett volna a biztositasa, nem kellett volna fizetnie. Apropo, ugy tudom Magyar honban sem latjak el a beteget, ha nem fizeti a biztositast.

Kimoderálva: Cycmen [21:07:45] @martineden: Á Á ! Fizetett valamit, csak az nem ilyen súlyú betegségekre volt, valami minimált fizetett, ja és nem volt elég ideje állampolgár azzal is volt valami gond. Itt hét rugó ha nincs melód de akarsz biztosítást és annyi.

Kimoderálva: pizzaszeletvágó [21:13:17] @martineden: mármint olyan biztosítása, ami az ő bajára is kiterjed, egyszóval bonyolultabb ez ennél. Tény, hogy kb. 7000 Ft befizetésével havonta Magyarorszgon jogosulttá válik mindenki a teljes és legmagasabb szintű ellátásra. Hogy azután csak zsebpénzzel lehet célba jutni, más kérdés. Ellenben új szabály, aki külföldön fizet biztosítást, az itthon nem fizethet, nehogy már ennyiért jogosult legyen. Ez főszabályként az EU-t jelenti, de nem tudom USA-val mi van ilyenkor. Utána nézzek?

8cadik crazy one a vannabí pank [21:32:27] Abból ítélve, hogy a poszter többször is visszatér ára,hogy az autó logisztikája a gond és nem az, hogy nincs érdeklődő, én is arra tudok gondolni, hogy ingyen parkolót keresett és nem feltétlenül eladni akart...

martineden [21:46:50] @pizzaszeletvágó: ,, Tény, hogy kb. 7000 Ft befizetésével havonta Magyarorszgon jogosulttá válik mindenki a teljes és legmagasabb szintű ellátásra."...Tevedesben vagy. Ennyiert csak a munkanelkuliek kapnak ilyen-olyan ellatast, aztan a gyogyszert mar nem tudjak megvenni. Amugy, aki dolgozik az 7%'-ot, a munkaltatoja pedig meg 28%-ot fizet a munkaberebol. Szoval havi 200 ezer utan, durvan 60-70 ezer havonta.Ezert aztan honapokig varhatsz az ellatasra, adhatsz halapenzt es fizetheted a gyogyszereid arat. Csak osszehasonlitaskent pl. Hollandiaban: Te magad vagy koteles biztositast fizetni. Ennek osszege 80-220 Eur kozott van, a te valasztasod szerint.A biztosito nem szelektalhat, amint bejelentkezel nala, attol fogva biztositva vagy. Csak miheztartas vegett, 160 Eur- os biztositassal az orszag barmelyik korhazaba, klinikajara befekudhetsz, max, 2 szemelyes szobaba. A 80-as csak annyiban ter el ettol, hogy negy agyas is lehet a szoba, es csak a lakohely szerinti intezmenyek valaszthatok. Viszont , az orvos altal felirt gyogyszer es segedeszkoz teljesen ingyenes es hazhoz szallitjak, egyerlen fillert sem kell fizetni erte barmilyen aru a biztositasod. Hab a tortan, ha nincs jovedelmed, a varos havonta ad a biztositasra 70 Eurot. Szoval akinek nincs jovedelme, nyilvan 80 Euros biztositast fizet, ami havi 10 euroba faj neki, mivel 70-et visszakap. Tehat a csoroknak is fele annyi mint magyar honban, a jobbmoduak peddig luxus ellatast kapnak, atszamitva cirka 66 ezer Ft-ert es nem kell sorban allni, halapenzt adni, gyogyszert fizetni.

CID.. [22:02:37] @martineden: ugyan azt az ellátást kapod 7ezerért mint 70-ért, kicsiny hazánkban. Egyébként fater meje nemrég élvezte a szegedi badi új klinika vendégszeretetét egy epekőeltávolításra. Kétágyas szobát kapott a szobában külön tusoló és TV, és nem fizett majd fél milla biztosítást, s boríték sem csusszant.
A 7ezret meg elengedik a rászorulóknak, azt hiszem 1 évig.

martineden [22:12:26] @CID..: ,, ugyan azt az ellátást kapod 7ezerért mint 70-ért, kicsiny hazánkban. "...ja, ugyanazt a szart.Koszos, mocskos korhazakkal, hianyos szemelyzettel, honapokig tarto varolistakkal, vagyonokba kerulo gyogyszerekkel es elvart halapenzzel. Anyukadnak szerencseje volt, de nem mindenki mehet Szegedre, az uj korhazba. 70 ezerert (220 Eur) itt barhol luxus ellatast kapsz, 1 agyas szobaval, sajat betegaszisztensel, aki a nap barmely orajaban a rendelkezesedre all. Ja, es van wc papir is a korhazban es meg csak halapenzt sem var el senki.

CID.. [22:30:57] @martineden: igen az olyan is előfordulhat, de ilyen is, és nem az anyukám, de ez lényegzelen. Bekerülhetsz itt is gyorsan a korházba, de az már régen rossz;)

zolikam71 [22:32:21] Történet:"nem olyan nagy értékű autómat,de nem is a legolcsóbbat" hm... mindez használtan csekély ötmilla!Ez igen szűk piacot tudhat magáénak.Gondolom.Miért nem néz körül az ember a hahu-n,meg itt-ott,hogy mennyiért reális az ilyen "nem túl drága" járgány itt az országban???Mert ugye hát külföldön vagyunk,jól élünk ott,aztán onnan csicskáztatunk Magyarországon mindenkit,hogy adja el,hozza el,nyaljon be!Aztán,ha ez nem megy mindenki tipikus magyar?Kösz b..meg!Mindent elárul az autód típusa!Hát nem megmondták,hogy ennyiért sok???Vagy nem érteni madjar????Mert,hogy írni nem megy "madzsarul" az látszik!És ez nem az ékezetekből derül ki,hanem a fogalmazásból,külalakból,egyéb más helyesírásból,ill.nem helyesírásból.Lesz@rom,ha a nepperrel gondod van,de ne ócsárold nekem itt a magyarokat!Ha már te valahol külföldön csicskáztatsz másokat!!!!Szerintem maradj ott,ide meg látogatóba se gyere!

Kimoderálva: zolikam71 [22:33:39] Történet:"nem olyan nagy értékű autómat,de nem is a legolcsóbbat" hm... mindez használtan csekély ötmilla!Ez igen szűk piacot tudhat magáénak.Gondolom.Miért nem néz körül az ember a hahu-n,meg itt-ott,hogy mennyiért reális az ilyen "nem túl drága" járgány itt az országban???Mert ugye hát külföldön vagyunk,jól élünk ott,aztán onnan csicskáztatunk Magyarországon mindenkit,hogy adja el,hozza el,nyaljon be!Aztán,ha ez nem megy mindenki tipikus magyar?Kösz b..meg!Mindent elárul az autód típusa!Hát nem megmondták,hogy ennyiért sok???Vagy nem érteni madjar????Mert,hogy írni nem megy "madzsarul" az látszik!És ez nem az ékezetekből derül ki,hanem a fogalmazásból,külalakból,egyéb más helyesírásból,ill.nem helyesírásból.Lesz@rom,ha a nepperrel gondod van,de ne ócsárold nekem itt a magyarokat!Ha már te valahol külföldön csicskáztatsz másokat!!!!Szerintem maradj ott,ide meg látogatóba se gyere!

Vincenzo6 [00:04:31] Írni nem tud helyesen az ember. A sztori meg tök egyértelmű. Beképzelt majom. A cég a szerződéshez tartja magát a tulajnak megmondja, mit ér az autója, a maki meg azt hiszi, hogy ő a valaki és azért mert elment Nyugatabbra csicskának, ő itt az atyúristen, aki felette áll minden szabálynak és a józan észnek. Tipik (ex)magyar bunkó.

Jóska Pista [03:21:20] @martineden: ez mind szép és jó, de azt azért ne feledd, hogy Hollandiában 385 euró a minimum önrész. Szóval ha megbetegedsz csak a 385 euró feletti részt fizeti a biztosító. Azt is csak akkor ha a legmagasabb díjkategóriában vagy. Ha alacsonyabb a havi biztosítási díj, akkor az önrész simán lehet 885 euró is.

melaena [06:39:33] megegyeznek valamiben,majd utolag meggondolja magat,es meg neki all feljebb.
tipikus magyar nepper.
ravernem a garazskoltseget is a parasztra.

melaena [06:43:31] @sunabajnok:
egyelore igaza van.
a tipikus magyar itthon csinalja 150-ert azt ,amiert kint 500-at fizetnek.
par ev, es mar tenyleg az lesz a tipikus magyar,aki elmenekul ebbol a szarfeszekbol.

chili wili [07:19:20] @martineden: külföldön élek, 2 hete voltam otthon hasi MR vizsgálaton. Fizetősen kértem természetesen, egyrészt mert nincs pofám a leterhelt, beteg otthonmaradtaktól foglalni a finanszírozott helyet, másrészt sürgős volt.
Az MR készülékben, ahova normális esetben az ember lába megy, egy halom kábel volt egymásra dobálva, arra kellett tenni a lábamat. A várószoba, ahol le kell vetkőzni, egy mocskos ágyból, egy mocskos szekrényből és egy nemműködő mosdóból állt.
Az MR értékelhetetlen lett, mert nem kaptam semmit a belek ellazítására (pedig külön kértem iv Buscopant, itt kint mindig azt adnak), így persze "bemozdultak", hiába mentem délután 1-re éhgyomorra.
A wc-ben hetek óta nem járt takarító; a szappanadagolók kongtak, a wc-csészék vastagon körbepisilve, melegvíz elzárva, a szag pedig túltett a legdurvább aluljárókén és hajléktalanszállókén. Én komolyan nem értem, hogy engedheti az ántsz egy ilyen kórház üzemeltetését...

Hilda kisfia [07:23:22] @melaena: Nem tudom milyen fajzat vagy, a durung pofátlan népek közül lehetsz, a barom őseid vándorolhattak volna tovább nyugodtan, de az is jó lesz ha most te húzod el a beledet! Nem fogsz hiányozni, senki nem kíváncsi rád!

melaena [07:50:53] @Hilda kisfia:
mivan retard,ujabb nickedet tiltottak le? persona non grata.

bontottcsirke [08:12:45] A kocsiguru-vagy hogy hívják-egy tök korrekt cégnek néz ki, a béjemvés meg valami igazi okosba ökör lehet, még annyit sem vett, hogy hivatalos levélben ékezetes betűket használjon. Igazi szargép.

melaena [08:21:26] @bontottcsirke:
akkor te vidd olyanokhoz a cuccodat,aki utolag modositgat a felteteleken. idiota.

Hilda kisfia [08:51:12] @melaena:mivan retard,ujabb nickedet tiltottak le? persona non grata.

Tiltották, de sokat nem ér vele mert maradok. Ez a degenerált a szellemi rövidnadrágos debil lelkületű csökevényeket szereti akik híján vannak a fantáziának, ennek vagy az archetípusa te is úgyhogy nagy karrier áll még előtted.
Nyasgem.

Drago Brutic1 [08:55:32] Kedves Adrienn! Többekkel ellentétben én felnézek rád, hogy vitted valamire külföldön. Szeretnék tanulni tőled problémakezelést és tárgyalási képességet.

_B_ [09:56:14] Hát, elég naív vagy, hogy szineszászlós murvás telepes nepperre bíztad a kocsit. Szerintem örülhetsz, ha nem kopasztották meg, és nem cseréltek ki ezt-azt benne hibásra.
Szerintem valamelyik rokonod, vagy haverod szívesen vállalta volna ennyi pénzért, hogy amíg távol vagy, hirdeti a kocsit, és megmutatja pár embernek.
Azt meg sajnos el kell fogadni, hogy a BMW a legkevésbé sem tartja az árát, te is utánanézhetsz mennyiért hirdetik mások.
Adtad volna be egy márkakereskedésbe legalább!!!

Hilda kisfia [10:03:45] @Terézágyú: Ja. a kurvamagyarok tulajdonsága.

Ez persze nem törölted gecihilda baszdfel a tetves anyád!

Powerslave [10:22:02] tldr, már a legelején kiderül, hogy a kedves levélíró olyan hülye, mint egy zsák penészes szalma (ráadásul írástudatlan, de ez csak bónusz). Innen már kitalálom a történet végét, úgyhogy nem olyan érdekes...

Pierr Kardán [11:21:42] @8cadik crazy one a vannabí pank: Ott a pont, a nő tényleg 3 hónapra ingyen akarta tároltatni a kocsit, ezért rágott be, amikor a kereskedés (ahol előbb-utóbb, de leesett a tantusz) rászólt, hogy vigye a nyavalyába a verdát.

Egy kereskedés abban érdekelt, hogy forogjanak az autók, nem abban, hogy irreálisan magas áron hirdessen autókat, amikre senki sem kiváncsi.

bontottcsirke [11:41:16] @melaena: Mindenki, aki használtban utazik, módosítja az árakat te kretén.

martineden [12:09:01] @Jóska Pista: Igaz, kifelejtettem az onreszt, ami 3805 Eur.Viszont ezt egy evben csak az elso alkalomnal kell fizetni, ha korhazi ellatasra szorulsz, az osszes tobbinel nem.

martineden [12:10:59] @chili wili: Hat igen, ezt magyarazom en is.

CID.. [12:26:17] @chili wili: "Fizetősen kértem természetesen, egyrészt mert nincs pofám a leterhelt, beteg otthonmaradtaktól foglalni a finanszírozott helyet, másrészt sürgős volt."
Ez egyrészt dícséretes, másrészt viszont legálisan meg sem tehetted volna, hisz nem lehet két országban biztosításod. De miért nem külföldön csináltattad vajon? ;)
. Egyébként az ilyen vizsgálatokat külső cégek végzik, semmi közük az adott eü intézményhez.

chili wili [12:34:43] @CID..: nem értelek. Egy országban van biztosításom, plusz a kitöltött E[akárhányas] űrlap, ami jogosít a magyarországi ellátásra.
Azért nem külföldön csináltattam, mert
- nem akartam emiatt munkából hiányozni
- amúgyis épp otthon jártam
- sokkal olcsóbb otthon
- nem akartam, hogy a lelet benne legyen az itteni aktámban, mert idén nem futná a szabadidőmből egy műtétre

Igen, a szolgáltatást végző független, a WC viszont már a kórház területén volt.

CID.. [13:27:39] @chili wili: én sem értem, hogy sokan a külföldi ellátással példálóznak, közben meg ha van lehetőségük, az itthonit veszik igénybe. Nem mondom, hogy tökéletes, de azért annyira nem szar, mint amimek lefestik. Személy szerint már agyfaszt kapok az ezt nevezik reggelinek, ebédnek megosztásoktól.
Másrészt nem vagyok benne biztos, hogy csak úgyripsz ropsz megcsinálták volna itthon a kinti tb-d terhére a vizsgálatot, mert te kitalálod, ráadásul a vizsgálatról ugyan ugy tudomást szerez a kinnti biztosító, mintha kinnt csinálták volna.

chili wili [13:35:17] @CID..: "Másrészt nem vagyok benne biztos, hogy csak úgyripsz ropsz megcsinálták volna itthon a kinti tb-d terhére a vizsgálatot, mert te kitalálod"

Pontosan ezért kértem fizetősre, olvashattad az indokaim közt.

"ráadásul a vizsgálatról ugyan ugy tudomást szerez a kinnti biztosító, mintha kinnt csinálták volna."

Mégis mi alapján? A szolgáltató elkérte a TAJ kártyámat(!!!), mert nem baj, h inaktív, ők ez alapján azonosítanak be, ezenkívül a lakcímkártyámat (mielőtt ebbe is belekötsz, mindkettőt elfogadták bemondásra(!!!) ). Hogy innen hogy jut ki az adat, nem tudom, de nem is a kinti biztosító elől akarom titkolni a vizsgálatot, egyszerűen csak nem akarom magam most alávetni egy hosszadalmas kivizsgálásnak.

pizzaszeletvágó [13:44:43] @martineden: ezt a litániát végig sem olvasom, értelmezd először amit írtam: 7000-ért minden jár! Arról nem beszéltem, hogy munkavállaló és munkáltató mennyit fizet, ezt tudom bazmeg!!! DE: 7000-ért minden jár, értem???

melaena [14:49:20] @bontottcsirke:
Felteteleket irtam,nem arakat.
Felteteleket utolag egyoldaluan csak a legalja patkanyok modositanak.

Mint amikor elindulsz a telefonban meg 800k-s kocsiddal az AAA autohoz fotra miskolcrol, es 400- rol indul lefele az atvizsgalastol fuggoen,mire megerkezel.

100-150 eve az ilyeneket teljesen torvenyes dolog volt lemeszarolni, megeggyezes,az adott szo mindennel tobbet ert.

martineden [17:03:19] @pizzaszeletvágó:,, Arról nem beszéltem, hogy munkavállaló és munkáltató mennyit fizet, ezt tudom bazmeg!!! DE: 7000-ért minden jár, értem???"...Ja hulye fideszes, a te alomvilagodban.Csak a jovedelemnelkulieknek jar, a koszos ,lerobbant, emberhiannyal kuzkodo korhazakban, ahova meg a wc papirt is neked kell bevinni, az etelrol nem is beszelek.Persze ha letelik a minimum feleves varolista. Aztan gyogyszert, kotszert, segedeszkozt magadnak kell megvenned es meg halapenzt is adnod kell.Erted ugye? A te erveleseddel egyebkent Hollandiaban a hasonlo helyzetu csoportoknak 3ooo Ft- ert jar minden, ertem? Az ellatas, a gyogyszer, a segedeszkoz es meg wc papir is van mindenhol. Halapenzrol meg nem is hallottak. Ertem?

martineden [17:19:53] @Pierr Kardán:,, Egy kereskedés abban érdekelt, hogy forogjanak az autók, nem abban, hogy irreálisan magas áron hirdessen autókat, amikre senki sem kiváncsi."....Ebben igazad van es a posztolo is eleg bunko, de azert a kereskedeseket nem kell felteni. Regi trukk ez, hogy naponta felhivank, h engedj az arbol, aztan eladjak ugyanolyan magas aron, csak re nem tudsz rola.Mondok erre egy peldat, bar regebenn tortent. Vettem az asszonynak egy vadi uj, full exttras, limitalt peldanyszamu 1,3-asSuzuki Swiftet 1 680 000kp -ert. A nejem annyira szeretett vezetni, hogy masfel ev mulva 560 km volt benne. Otszazhatvan, nem elirtam, hanem ennyi. Ugy dontottunk, nincs ertelme megtartani es mivel eleg elfoglalt voltam, beadtam egy gyori dilerhez, 1 300 000 eladasi aron. Naponta hivogattak, hogy engedjem le , de erre nem voltam hajlando. Egy honap mulva meguntak es mondtak , h akkor vigyem el. El is vittem, holt koszosan, aztan mosas utan bevittem a gyori Mercedesz szalonba (foglalkoztak hasznalt kocsi kereskedelkemmel is) szinten 1 300 000 kertem erte. Masnap delutanra eladtak es meg csak jutaklekot sem kertek, nyilvan nem olcsobban adtak el.

szépjuhászné [18:11:01] @chili wili: Úgy, hogy már az ÁNTSZ-t is beszántották.

magánügy [12:10:29] @kamushamus: Azért nehogy már az legyen az etalon hogy a kereskedő az lop, csal, hazudik. Aki véletlenül elkeveredik egy normális országba, ahol a kereskedő betartja a szerződést, a hülyébbje még a szóbelit is, (mert a szerencsétlen így szocializálódott) az magától értetődőnek tartja, hogy minden úgy megy, ahogyan megállapodtak. El kell telni egy kis időnek, amíg (újra) hozzáedződik a magyar valósághoz. Ahol, ha jóhiszemű, akkor idiótának tartja az ebbe az állapotba beletörődő, netán úgy is élő társadalom-alj. Aki nagy pofával hirdeti, itt is, hogy így van ez jól!

Permetező [15:26:22] Na fasza ezek szerint en is kulfoldon vagyok mert nem hasznalok ekezetet.... pedig nem

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr6612673277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.