Best of Homár

Best of Homár

Homársirató

2017. július 19. - atpijkamo

Szóval HH-nak megint sikerült pontot szereznie, Cicmen távozott. Nem hiszem, hogy ez a legalja, akármennyire is annak látszik. (Senki nem vádolhat engem elfogultsággal Cicmen irányában, bár mindketten jobboldaliak vagyunk, ő fideszimádó, én fideszgyűlölő, egy kanál vízben meg tudjuk fojtani egymást.) A Tipikus magyarok posztban lehet megtekinteni a végjátékot. Egyszer személyeskedett HH-val, kibaszta. Azért személyeskedett, mert már korábban is kibaszta. Elértünk oda, hogy azért utálják HH-t, mert törölget, és azért törölget, mert utálják. Önfenntartó folyamat.

Eleve figyelmeztettem HH-t hogy ne töröljön, mert ahhoz nagyon egyenes, következetes jellem kell. Ebben SEM hallgatott rám. Az is mutatja a törölgetés következetlenségét, hogy Dikusz is azt mondta, távozik. Pedig ő ultra-udvarias, mindenért bocsánatot kér, azért is bocsánatot kér, hogy bocsánatot kér.

Mondanám, hogy tőlem nem szabadul HH, de azt tapasztalom, hogy egyre kevesebb kedvem van odamenni. Jobb általános fórumot nem tudok, egyelőre maradok a süllyedő hajón...

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr4212673281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neet 2017.07.19. 06:58:04

Sztem egy kicsit túldramatizálod. Nem a BK szűnik meg, (van az még?) csak egy hely, ahol beszélgettünk. Majd átszokunk egy másik kocsmába, hánnem, hádde.
Alapvetően nem hiszem, h megszűnne, max átalakul, a törzs egy nagy része kikopik, de jönnek újak, fogyvéd problemek mindig lesznek, téma lesz, még ha szar is, még ha hétvégi is. A régi, jó hangulat nekem is hiányzik, de nem most, már évek óta. MIóta visszamentem dolgozni a skacok mellől, amúgy sincs annyi időm, de ha épp akad, nem sokat töltök a TH-on. Engem az egymásokat mocskolók, szörnyen káromkodók sokkal jobban zavarnak, mint Hilda. A témék laposak, uncsik, a nép meg egymást marja. Ez a baj inkább.

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2017.10.06. 21:58:04

Atpi, szerintem engedd el. A homárnak vége, HH kinyírta, földbedöngölte, lenullázta, tönkreb4cta, szétb4cta, elb4cta ... Amit akart elérte, a törzsgárda lassan elszivárgott :(
Egy dolog bánt a homárral kapcsolatban. Mi tettük azzá a homárt ami (volt), évek alatt. Ez az apéniás vulva meg szétqrta :S
süti beállítások módosítása