Best of Homár

Best of Homár

Az megvan, hogy a bekamerázott étterem tulajdonosa leordítja a fejedet?

3. rész

2015. október 19. - atpijkamo

Kimoderálva: gabors [13:52] @Macropus Rufus: nem latod a jelek szerint ennek mindent szabad meg ado hatralka is van meb priusza is garazdasagert .... feltetelezem hogy nem a neven megy ez a bolt sem NAV-ot nem erdkli bemennek latjak a fonok kepet annyi... regi maffias modszer regen kitalaltak ezt ... gondolom a kepert megfizette a 10%-t a kepviselo nagysagos urnak (fidesz) aztan nix ugri bugri !!!

CID [13:57:11] Azta mindenit, engem majdem megbuktattak érettségin magyar nyelvből, de ez bemart :)

@-bobolysza-: Dehogy, tőlem lehet szőke, kékszemű, fehér bőrű, ha ganyé, ordenálé módon viselkedik, akkor nekem cigány;)

AtiSnatch [13:57:21] @Józsi, a migráns köcsög: de a mai copjutereken már van helyes írás javi tó progrom is.

Kimoderálva: gabors [13:58] @Mészáros Laci: figyusz ott volt hogy en csak idezem azt a veszpremi lapot ami amugy be is volt linkelve lehet az ujsag tevedett es nyilvan AKKOR mikor irtak meg igaz is lehetett ... amugy mar az is szomoru ha egy napot is tanacsado volt !!!

Zelig 2010 [14:02:00] Rendesen odafogalmaztad ezt a viszontválaszt, fogadós úr.


The Good Boy ! [14:02:37] jujj, ez az updét homár klasszikussá válik ez 100%! Ede szelleme ezek után biztos, hogy a feledés homályába merül, ahogy a bacc papucs, meg gérobi is. Ez mindent visz!

Csak az a bajom az egésszel (szándékosan nem nyelvtannáciskodni - de szép szót alkottam:D - akarok, mert a fél délután elmenne, mire kimazsolázza az ember a sok hibás szót, bár egyszerűbb lenne leírni a pár hibátlant), ha már neveket említünk, legalább az legyen helyesen leírva, mint pl. Boross Péter, vagy Jeszenszky Géza.
Ha már ott sertepertéltünk valamikor a dicső múltban a nemzeti nagycirkusz és szórakoztató központ közelében. talán, ha nem kommentel és nem updétel ez a vihar is elült volna elég hamar. Így meg várhatom, Hilda mikor updétel a rendőrségi recepcióról.

lcsaszar [14:02:46] "Viszont, amikor távozóba voltak a vendékek, hangosan el köszöntünk és voltak akik, csak harmadszori köszönésre voltak hajlandók, vissaköszönni, persze nem mindenki"
Elképzelem: "A viszontlátásra!" (semmi válasz), "Mondom: a viszontlátásra!!!" (bátortalan "viszlát", egyesek az orruk alatt dörmögik "ide sem jövünk többet"), a kapuból a távozó vendégek után: "HALLÓ! AZT MONDTAM, A VISZONTLÁTÁSRA!!! MINDENKINEK SZÓL!!!" (vendégek: "fussunk, mert jönnek..")

Zelig 2010 [14:03:27] Nem bántotál meg senkit, hiszen egy tálcával pofán is cseszhetél volna legaláb egy nőtt.

homar-fan [14:04:40] Azt a krva élet micsoda reakció a tulajtól :D Jobb, mint maga a poszt!!!444

AtiSnatch [14:06:29] @lcsaszar: cdn.meme.am/instances/250x250/55015892.jpg :D

Józsi, a migráns köcsög [14:08:32] @lcsaszar: :D :D

CID [14:14:38] @lcsaszar: Oké, kicsit túlreagálta, de megbaszhatja az anyját az gyökér, ha egy étteremből távozóban nem köszön, nem kell viszont látásra, elég egy, további szép napot, jó éjszakát, további jó munkát, egyebek.

Kezdem sajnálni a jelenlegi vendéglátós és kereskedelmi pályakezdőket. Vagy bevesznek reggelente egy marék leszarom tablettát, vagy meggajdulnak.

AtiSnatch [14:17:10] @CID: miután majdnem feldugnak neked egy hőmérőt meg leordítják a maradék hajadat neked lenne kedved köszöngetni? :D még a végén azt is félreérti és pofánbasz egy sörösrekesszel :D

Mészáros Laci [14:18:07] @gabors:

Persze, az is gáz.
De Lasztovicza januárban rákban meghalt.

Zelig 2010 [14:19:45] @CID: Azért a "Viszontlátásra" kicsit erős lett volna viccnek, mint a balta a hátba a székelyviccben.

CID [14:29:55] @AtiSnatch: Köszönni nem kedv kérdése.

@Zelig 2010: Mint írtam, nem feltétlenül a Viszontlátásra köszönést kellett volna alkalmazni.
Megjegyzem, ha Viszontlátásra után átadsz egy névjegykártyát, melyen dr. Ki Belezlek, patológus szerepel, lehet nem sajnálnák, ha elmarad a viszontlátás :)

Józsi, a migráns köcsög [14:36:36] @CID: te mit szívsz? egy mérges gorilla fújtatva ordibál veled a csehójában, te meg kezetcsókolsz neki és szép napot kívánsz? mazóhista-e vagy-e? :D

Vadászbaszó nyúl [14:37:13] Csillapíthatatlanul zokogok

AtiSnatch [14:38:22] @CID: sőt, még egy kisebb összeget is utalok neki utólag.

Vadászbaszó nyúl [14:40:18] A fogadós edei mélységekbe emelkedett.

Piftike [14:48:12] @gabors:
Igazad lehet., ahol lakom, van egy Flekkencsárda nevű "fogadó" . Kb 10 éve, amikor ideköltöztünk, gondoltuk megebédelünk itt. Fapados kerthelyiség, kockás abrosz --nincs ezzel baj, ha yooooo a kaja és a kiszolgálás. Konkrétan 20 percig ültünk, senki nem jött ki, azt hittûk zárva van, csak a kaput felejtették nyitva:-)) Bementünk szóLni, hogy ebédelnénk és most figyu!! : az embernné azt mondta, ma már nem szolgálnak ki / ez 12 óra 30 perc tájékán, tehát vastagon ebédidőben /mert jön egy csoport és az mára elég nekik.
Érted? Elég mára a kb 10 fős csoport! Egy étteremnek! Kvázi nem hajlandók többet főzni, tálalni, kiszolgálni aznap.
Az utcán, ha arra járok, még mindig kiint van a reklámmtáblájuk, tehát gondolom mindennapra megvan a 10 fős csoport, amiből vígan megélnek. Lehet, hogy ők is OGy-s képviselők? :-)

Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak [14:48:55] "an aki valoba puloverbe ült vagy kis kabátba, de volt aki rövid ujjú polóba. Nem érttem, hogy most ki miért fázik ."
Én tudom! Én tudom! A a polós fázott és direkt nem öltözött fel, integy álcázásként!!!

Piftike [14:49:15] Haverjai?

Intruder71 [14:51:38] Kiváncsi lennék, vajon szegény Göncz Árpi bácsi hogy fogadta a tálcával inzultálást.

Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak [14:51:41] Azt már mondtam, hogy most a kommenteket látom, de azt, amit írok, nem?
Hilda bazmeg, te tényleg ilyen kretén vagy.
Kezdem elhinni.
Eddig nem adtam a szóbeszédre, de muszáj belátnom, hogy az adott esetben ennek van alapja.

Intruder71 [14:55:43] @Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak: bekapcsoltad magadra a szűrést.

Keményen Trollkodó Kisember [14:56:00] Az étterem részéről írt válaszlevél feladójának finoman szólva is nem erőssége a magyar nyelvtan. Most lehet, hogy ezt valaki majd trollkodásnak vélelmezi a részemről, én viszont azt gondolom, hogy aki hivatalos, vagy akár csak így félhivatalos módon ír egy levelet, akkor vegye már a fáradtságot, és használja legalább a helyesírás-ellenőrző funkciót, ha már a -ba, -be, -ban, -ben ragok használatával nincs is tisztában. És egyébként is, azt gondolom, hogy sokat elmond az ember intelligenciájáról az, ha valaki ennyire tréé módon ír, láthatóan nem csak leütési hibákat vétve.

Vadászbaszó nyúl [14:58:01] @Keményen Trollkodó Kisember: ezen a sokkon már tegnap átmentünk, mikor kommentelt ide.

AtiSnatch [14:58:10] @Keményen Trollkodó Kisember: leütési hibákból volt rendőrségi ügye is :D

Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak [15:01:26] @Intruder71: dehogy kapcsoltam be, ne engem nézz már hülyének, van itt annyi igazi rajtam kívül IS.

Megvan a nyúl kecsegek! xd [15:02:00] @Intruder71: XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD! amennyi esze van valszeg...

Vadászbaszó nyúl [15:04:49] @AtiSnatch: hülye :DDD

Zelig 2010 [15:05:35] @AtiSnatch: Touché!

sugargiraffusplumps. [15:06:49] @AtiSnatch: nyihhh!!!

Vadászbaszó nyúl [15:09:32] Mámeg ikszdéítiszt kapott ez a félszerzet?

Megvan a nyúl kecsegek! xd [15:11:08] @Vadászbaszó nyúl: csilla 3,14thatatlanul zokogok a röhögéstől TESÓ :XDXD

Zelig 2010 [15:12:19] @Keményen Trollkodó Kisember: Vegye a fáraDSágot, ha már kritizálod.

Rosszindulatú Vászka [15:12:26] Mielőtt... ártatlan vagyok, nem én írtam! Isten engem úgy segéjjen.

Megvan a nyúl kecsegek! xd [15:14:11] @Vadászbaszó nyúl: monnyuk remélem, lyuksógorok azért nem vagyunk még XDXD tesóóóóó!

Vadászbaszó nyúl [15:15:04] @Döglött Nyúl: tesód neked a kötegyáni félszemű vajákos cigányasszony, az.

CID [15:23:31] @Józsi, a migráns köcsög: Hát baszod, még életemben nem ordibáltak velem, vendégként, szóval nem igazán tudom elépzelni a szitut. Persze, lehet tényleg mazohista vagyok , mert amikor a másik felén álltam a pultnak, kifejezetten élveztem az ordibáló gyökereket megszelídíteni ;)

Black Hole [15:24:22] @Keményen Trollkodó Kisember: ááááá, szerintem a helyesírás miatt ne kötekedj, mivel az egész levél attól volt szórakoztató. Kicsit még gyakorol, és olyan levelet rittyent össze, hogy Fülig Jimmy sem tudott különbet. Engem pl ez a mondat különösen megfogott:
"Akkor, 22.5 c fokot mutatott a digitális copjuter vezérlő. A vacsora rendben le is zajlot, Én jó magam nem is komonikáltam a vendégekkel mivel a felszolgálo ott volt."

AtiSnatch [15:30:18] @Black Hole: ez inkább a Török Szultánra akar ráverni (egy tálcával?) :D

Vadászbaszó nyúl [15:47:46] @AtiSnatch: a Török Szultán az ilyeneket meg szokta előzni egy teherautólökhárítóval

Homár Hilda [15:50:29] @Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak: szerinted erről én tehetek? de remélem a kreténezés legalább jól esett

Black Hole [15:53:58] @AtiSnatch: jeleszni kéne neki!

Rosszindulatú Vászka [16:07:22] @AtiSnatch: @Black Hole: sztem inkább Hakker Bandi.

seggszpír [16:27:26] Az volt a gond, hogy Wilson Hutchins és Jose Pombio egyidőben nem tudott helyt állni.
Vagy pincérkedés, vagy fűtés.
Ennyi.

Kimoderálva: atpijkamo [16:59] @AtiSnatch: "és mit mondott a kedves fogadó, hogy létszilétszi vegyétek le a képet, vagy"

Azt, hogy "letépem a fejedet, belehányok a tüdődbe, és fakanállal megkeverem, ha nem veszed le izibe azt a kibaszott képet a drásaságos fogadómról."


atpijkamo [17:02:00] @Tattoo Designs: "Bolondok eddig is voltak, nemtudom mit kell meglepődni ezen"

Azt, hogy még éttermet is nyitnak, hogy baszogathassák a kedves vendéget.

atpijkamo [17:07:28] @AtiSnatch: "melyik itteni troll írta az updétet?"

:)) Lol. Megalol. Ilyet nem lehet kitalálni. Majmász, ha jön a "x" -> "y" konstrukciójával, nem fog pöcsölni, ixbe beteszi a levelet, és yilonba meg megírja újra emberi nyelven.

Kimoderálva: gabors [17:18] jo kis level valaszkent !!! fasza tanacsos lehetett, a mar tudom meghalt latciviszza o.gy,k-nak

fogados kicsit harcban all az igekotokkel is (meg alapveto nyelvtan germanizmusbol van jo sok benne) nem csak a vendegekkel:

"el mondásábol", "ki rivó ",

ez se rossz "miniszter elnök"


atpijkamo [17:19:57] @Homár Hilda: "@Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak: szerinted erről én tehetek?"

Ne haragudj, Hilda, de te vagy a bloggazda, ha bármi szar van, te felelsz érte. Azzal, hogy moderálgatsz, még ezt erősíted is.

Szerintem told be a napi 2 posztodat, és szarj az egészre, ne vedd szívedre az ilyen beszólásokat, és egyáltalán ne próbálj általad elképzelt "rendet" tartani. Egyébként a legjobb, amit tehetsz, hogy ilyen posztokat teszel fel, mint ez, nem olyan szarokat, mint szoktál. Ezzel itt el is lennénk egy hétig, így megspórolhatnád a következő 9 posztot.

atpijkamo [17:21:56] @gabors: @Black Hole: Ti tiszta hülyék vagytok! Hogy lehet kiragadni ebből részleteket? Ez kerek egész, egy kibaszott gyöngyszem, nem szabad megbontani, minden szava kincs.

seggszpír [17:29:13] Bede Márton for president!
Lesz itt rend!
Lesz itt rend!

Kimoderálva: seggszpír [17:34] Ha a zinternet egy halom szar lenne,
Bede Márton benne,
Az emésztetlen kukoricaszem
Lenne.


Kimoderálva: ColT [17:41] "1992 julius óta müködik az étterem nem mondom"
Nem mondod, hogy '92 óta? Akkor mit mondasz? :D


ikke i drift [17:49:32] nem kéne azér' minden ecceri jöttmentet leedézni, oké?

sugargiraffusplumps. [17:58:27] @ikke i drift: kicsit sárga, kicsit savanyú.... De a miénk!!

seggszpír [18:06:57] Ne bedézzetek már!

gabors [18:12:53] @atpijkamo: bocs .... en hibaztam ....

azert a "miniszter elnok" a Bajnai Ur onmagaban is elmeny. Nem gondolod ?? ... de valoban az egesz mu egyben a homar egyik csucsa ... bar en meg csak kb 5 eve olvasom es lehet kihagytam egy ket hasonlot .... :-)

Aureliano Buendía [18:15:09] na, megyünk a böribe?

Aureliano Buendía [18:18:15] jah, valaki le fordítaná a frisitést magyjara, míg vissza olvasok?

Aureliano Buendía [18:20:02] @AtiSnatch: IRC

fogadó [18:21:03] Tájékoztatom továbbá, hogy az Internet Hotline becsületsértéssel, rágalmazással kapcsolatos ügyekkel nem foglalkozik, ezen bűncselekményekkel kapcsolatban a bíróság jogosult eljárni. A sérelmezett tartalmak közzétevői a fenti bűncselekményeken felül megvalósíthatják továbbá a Ptk. 78. § szerinti jóhírnév megsértését, amely alapján polgári peres eljárás indítható.

Rágalmazás:

„Btk. 179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el.”

Becsületsértés:

„Btk. 180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben
a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,

b) nagy nyilvánosság előtt
a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el.”

Jóhírnév megsértése:

„Ptk. 78. § (1) A személyhez fűződő jogok védelme kiterjed a jóhírnév védelmére is.
(2) A jóhírnév sérelmét jelenti különösen, ha valaki más személyre vonatkozó, azt sértő, valótlan tényt állít, híresztel, vagy való tényt hamis színben tüntet fel.”

Budapest, 2015 oktober 19.

Tisztelettel:

Aureliano Buendía [18:22:22] @Homár Hilda: küldjek fotót?:D

Aureliano Buendía [18:24:10] @CID: úúú, ezt a gegőzést de rég hallottam már. Most meglegyintett a nosztalgia szele.

Aureliano Buendía [18:27:15] @Mészáros Laci: egy biztos: helyesírás pótórákat nem vesz. Pedig lenne rá igény.

Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [18:30] @fogadó: ezt még a szépemlékű nagypicsájú büdös pesti kurvától hallotta?

Aureliano Buendía [18:31:17] @-bobolysza-: azé' egy felesre meghívhatsz

Aureliano Buendía [18:36:16] @AtiSnatch: ebben azért nincs igazad, ha a másik bunkó, az nem jogosít fel téged ugyanarra. Illetve felesleges lesüllyedni. Én úgy tanultam, hogy ha bemegyek valahova, vagy kijövök valahonnan, illik köszönni.

fogadó [18:39:59] Nem nem az internet hatosàg vagy internet rendőrség vàlasza. A mocskos aljas le jàrato komentekre. Jobb lenne békén hagynànak màr màs dolguk nincs mint embereket mocskolni stb??? Ez a munkàjuk hogy mocskoskodjanak??? Nem fogom hagyni. Holnap bejelentést teszünk az ügyvédemmel a rendőrségen.

Aureliano Buendía [18:41:34] @fogadó: időutazó tetszik lenni? Ma huszadika van.
És hova tetszett írni? internethotline@inter.net címre? És el tudták olvasni?

Aureliano Buendía [18:44:23] @fogadó: sírva könyörgöm, a bejelentést az ügyvéd írja meg, és ne Ön, mert különben a Tekintetes Bíróság a büdös életben nem tudja összeállítani a peranyagot.

Ajánlom nagybecsű figyelmébe (ha esetleg az érettségi kimaradt/rég lett volna):

www.sulihalo.hu/diak/kidolgozott-erettsegi-tetelek-magyar-matekmatematika-angol-tortenelem-totri-informatika-nemet-biologia-foldrajz-irodalom-kemia-fizika-erettsegi-tetelek-emeltszintu-kozepszintu-szobeli-irasbeli-erettsegi-feladatsor-feladatok/kidolgozott-erettsegi-tetelek-magyar-nyelvtan-erettsegi-tetelek-emeltszintu-kozepszintu-szobeli-irasbeli-erettsegi-feladatsor-feladatok/4569-a-szoosszetetel-erettsegi-tetelek

fogadó [18:53:09] Ugyan màr itt kb 90% nem ir helyesen. Nem az a lényeg ...az hogy ön nagyon ràér màsokat mocskolni kedves jo ember. Szarok rà mit gondol a helyes iràsomrol. Attol még senki nem jogositföl màsok megalàzàsa és ràgalmazàsa
.

milyennőazilyen [18:53:47] @fogadó: Bravó, így kell, szerintem a bloggazda felelős mindenért.

atpijkamo [18:57:15] @fogadó: Ön viszont súlyosan, ismétlődően és különös kegyetlenséggel megszegte a Nemzeti Helyesírási Szabályzat 1, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 és 94 pontjait.

fogadó [18:58:22] A rendőrségi följelentést vegye komolyan!!! Mert nem vicc. Nagy humoru emberke aki csak màsok séregetéséhez meg bàntàsához van mersze. De hogy ki ön valojàba azt màr nem meri vàlalni.

Aureliano Buendía [18:59:06] @fogadó: drága Uram, aki egy céget (jelen esetben fogadót, éttermet) vezet, képvisel, attól szerintem joggal várható el az, hogy a magyar helyesírás alkalmazásában gyakorlott legyen, valamint egyfajta belső igénynek is kellene erre mutatkoznia.

Ne felejtse el: jelenleg Ön a fogadó arca előttünk. Elég rossz üzenet a beleszarás azok felé, akiket meg kíván győzni az igazáról.

Nem érzem megalázónak azt, hogy felhívom a figyelmét a csapnivaló helyesírására, őszinte jóakarat vezet, mikor azt írom, próbáljon meg adni a helyesírásra.

ui.: sokadjára javaslom a „válasz erre” gomb alkalmazását.

sugargiraffusplumps. [19:00:45] @fogadó: nem volna egyszerűbb jól bánni a vendégekkel akikből él?

Aureliano Buendía [19:00:59] @fogadó: kérem keressen utána az interneten (www.google.hu) annak, hogy ki is vagyok:)

Gyanítom, hogy Önt sem fogadó néven anyakönyvezték:)

Aureliano Buendía [19:02:02] @sugargiraffusplumps.: szerintem közhely az, hogy a balatoni (és környéki persze) vendéglátás valahol megmaradt a fülledt kádári éven színvonalán.

atpijkamo [19:04:25] @fogadó: "mit gondol a helyes iràsomrol."

Semmit. Ami nincs, arról nem lehet gondolni semmit. Bár Hankiss Elemér felvetette, hogy lehetne rendezni egy multidiszciplináris konferenciát a semmiről. Például a Grand Canyon az semmi, egy hiány.

fogadó [19:05:43] Inkàbb irok némi helyes iràsi hibàkkal..mint mocskos aljas modon egy embert szidalmazak megprobàljam födig döngölni. Azt névtelenül teszi ezt kb 99% az itt hozzà szoloknak. Irjàk ki a nevüket azt ugy mondjanak véleményt. Ne bujkàljanak àll nevek mögé.

milyennőazilyen [19:06:01] @atpijkamo: Szerintem gondolsz róla valamit, csak leírva nem tűrné a nyomdafestéket.

Kimoderálva: Kulics [19:09] @igazságos.: te kis provokátor. látom ám a hunczut szemeden, hogy Vámosi őrnagy vagy az elhárítástól ! :-)
amúgy a fideszbanda tette maffiaországgá, csak hogy tudd.


Aureliano Buendía [19:11:30] @fogadó: inkább írok némi helyesírási hibával, minthogy mocskos, aljas módon egy embert szidalmazzak és megpróbáljam a földbe döngölni. Azt névtelenül megteszi kb. 99%-a az itt hozzászólóknak. Írják ki a nevüket, és úgy mondjanak véleményt! Ne bujkáljanak álnevek mögé.

Kimoderálva: ZON [19:12] @ColT: miként vészelte át az elmútnyócévet ??? Gyanús.

sugargiraffusplumps. [19:14:21] @Aureliano Buendía: de ráér kend!

fogadó [19:16:08] Mint irtam az itt lévők 70% nem ir helyesen. De szerintem a rendőrséget és a birosàgot nem ez fogja érdekelni!!!!!!!!!! Ez legyen az ön életébe a legnagyobb probléma ki hogyan ir. Itt tölti az egész napjàt màsok mocskolàsával meg szidalmazàsával. Ez az ön vilàga. Azt sem tudja ki vagyok egy posztolo miatt itélkezik.

Aureliano Buendía [19:16:25] @sugargiraffusplumps.: csak próbálok önzetlenül segíteni. Magyar szakos vó'tam, vagy miafasz:)

fogadó [19:19:39] Tovàbbi kellemes estét önöknek!

Aureliano Buendía [19:19:55] @fogadó: Mint írtam, az ittlevők 70%-a* nem ír helyesen. De szerintem a rendőrséget és a bíróságot nem ez fogja érdekelni.** Az legyen az ön életében a legnagyobb probléma, hogy ki hogyan ír. Itt tölti az egész napját mások mocskolásával és szidalmazásával. Ez az Ön világa. Azt sem tudja ki vagyok, egy posztoló miatt ítélkezik.

* nemrég még 90%
** feljelentés tárgya: helyesen ír

(örülök, hogy segíthettem)

milyennőazilyen [19:23:07] Már a matek is???

fogadó [19:23:23] Attol hogy valaki nem ir tökéletes helyes iràssal még jo ember! És jo vàllalkozó is lehet. Csak nezze vissza ki milyen helyesen irkàlt itt. Hàt van nàlam trébb is sokkal.

Kimoderálva: Rosszindulatú Vászka [19:24] " Holnap bejelentést teszünk az ügyvédemmel a rendőrségen. "

Affranc. Tegnap is ezt ígérte. Akkor ma potyára mostan lábat.


fogadó [19:25:46] Minden jot önnek uram! Jo éjszakàt és köszönöm.

fogadó [19:27:37] Meg lesz nyugalom!!!

Gastroger [19:36:30] A mocskolodás, meg a rágalmazás bezeg megy! Uram 22 év azt gondolhatja, de nem a béka segge alatta, tudgyamit nem!
De esz egy tíztességes fogado. Remeg konyhával, padlófütttés is van! Csak bisztos a gyerekek azok alacsonyan voltak, és a puficseki eszítta a metlaki melegét. Azt sajnálom, mert a boljert is szervízbe meg lett gurtnízva a szelep.
Nagyon finom étlap vanElő ételeg:
- tartárbifzteg
- Parasztál stilúsosan
- tőttöt gomba mekfelyellek,
Levesis van, meg köret, huss.

AtiSnatch [19:46:13] @Gastroger: csak nem a méjen tísztelt sogórhoz van szerencsink?

Rosszindulatú Vászka [19:51:40] @fogadó: ha már körünkben tartózkodik, inkább azt mesélje el, mi lett annak a garázdasági ügynek a végkifejlete, mikor állítólag tálcával ütlegelt egy elégedetlen vendéget, aki ráadásul nő. Ugyanis csak az attakot írja az újság, a tárgyalásról már nincs infó.

AtiSnatch [19:55:14] @Rosszindulatú Vászka: a tálca azóta is náluk alkalmazott! :D

Aureliano Buendía [19:58:52] @AtiSnatch: a tálcák hallgatnak

fogadó [20:06:53] Nem volt tàrgyalàs! És nem vagyok garàzda. Erre felhivom a figyelmét ha tovàbb ilyeneket irkàl itt és ràgalmaz meg lesz a következménye. Nem viccelek ne ràgalmazon itt nyilvànosan mert könnyen birosàgon talàlja magàt. Hagyon màr békémet màs dolga nincs???

Tapolcai RK [20:09:46] Nincs itt semmi látnivaló, kérem oszlódjanak.

Gastroger [20:10:31] Az atlétás Úr, nemfázott naugye. Ki lesz visgálva, és bűnősöket előbb éri el a sánta kutya. Kamerával lehet bizonyítani, a melegség fogát, szalvétagombócót kért köretnek, pedig olyan damasz szalvetta van, Rogán. Úr is abba törölte, nem gyürjük ösze gombóccá, törzsvendégeink is vannak mindelégegddtek.
A Rendelö úr is úgy összekeverte a Pincér Urat, mikor kérdezte az italnál, hogy tizet rendeltél, azmeg, nem tíz rend étel, ezér lett egyel több sör de az ingyér lett kiszámlázva.

seggszpír [20:13:01] A fogadós az igazi troll, nem ti.
Másfél nap alatt feltette a térképre az éttermét
Csicskái vagytok :-)

AtiSnatch [20:13:45] @fogadó: azt a számot ismerem, a Cini énekelte asszongya, hogy : Nem vagy én garázda, nem lehet az éttermem is bezárva... (teljes mértékben elhatárolódom magamtól)

Gastroger [20:16:15] Szerencséd nem lessz hozzám, az bisztos!!! De nem én vagyok a fogadós, csak azért írok, mert felvagyok háborodva a mocskolodáson amire megkértek, hogy hivjam fel a figyelmet én is.

Kimoderálva: Rosszindulatú Vászka [20:17] @fogadó: megtenné kérem, hogy a jelezné számomra, kérdésem mely része rágalmazás ön szerint?

Ugyan nem vagyok jogász, de ez a linkelt állomány nagyon úgy néz ki, mint egy ítélet:

www.birtalan.hu/balazs/blogkepek/sarvaricsaba1.jpg


AtiSnatch [20:21:58] @Rosszindulatú Vászka: fótósóp! :D

@Gastroger: arra már felhívta a fogadós is, elég hatásosan. ha nem jön ide a lánya, meg ő se, akkor már azt se tudnánk, hogy van olyan település. hogy Szentbekakála.

gabors [20:25:24] @fogadó: az megvolt hogy leulhet .... !!! nix ugri bugri ...

gabors [20:30:00] @fogadó: inkabb probalkohatnal 6 elemivel ha lehet ... " le jàrato" ez igy nem jo de most nem arulom el hogy mi a megoldas ... :-)

amugy van az a gomb ott hogy "valasz erre" ... talan kiderulne kive mivel van gondja az hogy lemagazza. fenyegeti sertegeti az egesz homart sokat nem er el ....

gabors [20:33:38] @fogadó: "Ugyan màr itt kb 90% nem ir helyesen." ezt kb honnan tudna kedves S.CS.... nem on az etalon ...

Józsi, a migráns köcsög [20:34:29] @Rosszindulatú Vászka: ne zavard már össze!

gabors [20:34:38] @fogadó: "mit gondol a helyes iràsomrol. " nem sok jot :-)

Rosszindulatú Vászka [20:35:52] @AtiSnatch: csaxólnák, hogy egyesek most sem hiszik el, hogy az inkriminált 200 lelk4es település ebben az univerzumban található-e, vagy egy párhuzamosban. Ez utóbbi lehetőség ellen több érv is felmerült.

gabors [20:37:26] @fogadó: bocs uj vagy itt ??? (pedig az elmult par evben volt mar 3 hasonlo cikk a fasza kis etteremrol)

Gastroger [20:39:31] Alaptalanul vádaskodnak, rágalmazzák a falu nevét, egy névtelen belyelentés alapján, asse tudják mi történt. Jó, én se voltam ott mert éppen nem tudom hol voltam, de azesetet nem lehet objektijva megítélni mér rágalmaz aki ottan se volt. Az ételre nem volt kifogás, az előttük nyugatnémet csoport még nevetett is.

Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak [20:40:24] @Homár Hilda: te vagy a bloggazda. Mégis melyik kretén tehet róla, ha nem te?
Eshetett volna jobban is.

gabors [20:42:12] @fogadó: "Mint irtam az itt lévok 70% nem ir helyesen. " javul a helyzet mint Mo a homar is jobban teljesit 20%-ot javultunk egyutt ugy kb 15 perc alatt .... oszinten koszonjuk hogy ujraertekelte az irodalmi munkassagunkat ...

holnapra lehet 50%-ra is javulhatunk foleg

" Aureliano Buendía 2015.10.20. 19:11:30
Szurés
@fogadó: inkább írok némi helyesírási hibával, ...." szepen kieggyeli a fogados hibait ...

Kimoderálva: gabors [20:43] @fogadó: A KURVA ISTENIT hanyszor mondjuk mar el hogy helyesiras az EGY SZO mar az elso osztaly ota !!!!

AtiSnatch [20:44:54] @Rosszindulatú Vászka: szerintem ez egy médianembalatonihal izé hekk lesz. biztos az elmű így akarja reklámozni az óraátállítást. azt hallottam, hogy a reklámfilmben Lajcsi játssza majd a fogadóst.

José Luis Torrente [20:47:10] Ajánlom magamat!

www.youtube.com/watch?v=1d27Du6_J2E

Kimoderálva: gabors [20:47] @Rosszindulatú Vászka: az egyik linken valodinak tuni birosagi itelet is van 120,000 Ft buntivel, meg az is ott volt hogy ha nem fizet hany napon elzaras.... es volt egy II rd vadlott gondolom a pincer az valamivel kevesebb ....

keresd meg valahol a 100-dik poszt kornyeken


AtiSnatch [20:48:32] @gabors: aszt monták mán neked, hogy ha nyelvtannácinak állsz, akkor nem árt, ha te is nyelvtantejfelesszőke vagy és a őseidet minimum Grétsy Lászlóig vissza tudod vezetni?

Kimoderálva: fogadó [20:49] @Rosszindulatú Vászka: igen ez az első foku tapolcai de volt m`asodfok is és ott semmit nem kaptam. Amugy kérném törölni mert ez m`ar tényleg mocskos dolog amit müvel. Vagy v`alalja a következményeket.

gabors [20:53:13] @AtiSnatch: nem szoktam belekotni ilyesmikbe de ez mar annyira durva hogy nem tudtam megallni igekotok, egybe irjuk vagy kulon irjuk ... stb.... nyelvtan nem volt erossegem 30 evvel ezelott sem de ilyet meg homaron is ritkan latni ....

Kimoderálva: gabors [20:55] az idezett ujsag szerint 2017 februarban masodfokon is eliteltek ... ha az ujsagot nem perelte 2007-ban akkor onna idezni NEM ragalmazas ...

Kimoderálva: Gastroger [20:57] A Csabi jógyerek csak kissé néha hirtelen. Mindenkinek a múltjában ott a feketeleves, föleg ha a gyurcsánkomenista koncepció, mert asz tudom kiakárta lejárattni, pedig nemigaz, nem is volt kapatos, foglalkozzanak a maguk dolgával meg lett dólgozva érte 22 éve üzemel, itten meg mindenki okos rendőr majd értesítés alapján előjár!

Rosszindulatú Vászka [20:58:11] @fogadó: de hát én csak kérdeztem! Nem állítottam semmir.

Kimoderálva: gabors [21:02] @fogadó: "Amugy kérném törölni mert ez m`ar tényleg mocskos dolog amit müvel. Vagy v`alalja a következményeket. " Miert kellene torolni egy (mar on szerint is) valodi birosagi vegzest ...

Ha van felmento hatarozat szivesen latjuk addig hiszek az akkor 2007-es ujsagcikknek meg a belinkelt birosaig hatarozatnak.... ugy tunik nem tanult sokat belole pedig gondolom penzbe kerult az ugyved is


AtiSnatch [21:04:11] @Rosszindulatú Vászka: asszongya, hogy nem kapott semmit, biztos azé, mer neki kellett fizetni.

fogadó [21:09:35] Amugy meg kinek miköze az én életemhez??? Nekem tiszta az életem és még az erkökcsi bizonyitvànyom is rendben van volt.Soha nem volt benne semi! Foglalkozatok màr a tyuk szaros kis életetekkel. Amugy meg poltikai tàmadàs volt amikor történt az a bizonyos dolog. Akkor is az Orbàn Viktor miatt tàmadtak .meg most is!!!

Kimoderálva: fogadó [21:13] Most mondom te barom arcu hogy semmit nem kaptam .Nem kellet fizetni semmit. Föl mentetek szombathelyen volt a m`asodfok. De utolj`ara mondom ne r`agalmaz mert könnyen biros`agon tal`alod magad.

Kimoderálva: fogadó [21:16] És kopj`al m`ar le rolam ki a fasz vagy te hogy m`as életébe turk`alsz. Te sz`analmas beteg . Semmi közöd az én életemhez.

Kimoderálva: Troppauer_Hümér [21:19] Áááááábazmeg! Könnyesre röhögtem magam!

Ijen álat ninc s! :DDD


AtiSnatch [21:20:44] @fogadó: kedves Csaba. csak egy jó tanáts: felejcse el ezt a blogt és meglássa két nap múlva mán a kutya se szol hozá ehez a poszthozz. ha mindenap ideir valamit akkor míndennap lesz valakí akí hozá szól és újjra előjőn a vakcommodore. ne komonikáljon ide kérem tíszteletel.

Józsi, a migráns köcsög [21:25:09] @AtiSnatch: az a jó szíved fog téged a sírba vinni, bélám.

atpijkamo [21:25:10] @Gastroger: @seggszpír: @AtiSnatch: @Rosszindulatú Vászka: Kurvajó, vinnyogok a röhögéstől, abba ne haggyátok!

fogadó [21:26:19] @AtiSnatch: Köszönöm igy lesz ..csak fàj hogy ennyi embert csak a gyülölet vezérel.

atpijkamo [21:26:36] Ha ez fídeszes, akkor én killépek a Fídeszből!!!

Rosszindulatú Vászka [21:27:52] @fogadó: ön nem érti ennek a blognak a hatáésmechanizmusát.

1. ez egy nyilvános fórum, bárki ideírhatja a véleményét.
2. ezek vélemények, nem állítások, így ezeket elég körülményes lenne kriminalizálni, hacsak nem lehetetlen.
3. ha nem száll be a kommentketrecbe az eléggé ingoványos virtuális személyiségével, ma már senkit nem érdekelne ez az egész.

SAndrás [21:27:54] Fiúg!

Iddőgözben mek duddam: Itten 1. nad gasszsákot gészülnek sinálni. Zsuppa. Életveszélyes alag. Ellsőőgént Karázda. Merr mosst márr bizz Toss nem ezzíg ot Senki. De azért sekideg Tinnegteg. x.? Ellintészztem, amit Tsabi semm mondott. Beszélni személlyezsen fogok a röktön itél. Ő elöt. Attik viggy áz a tok. Maggatokra. A Fog Adó rossz hej. De nem dudhattam hogy, - ide tesszz. !

Maraddtamm: Giválló disz telettell.

(Forrás: Rejtő Jenő, Török Szultán. Átirat a témára: Én, a nyelvnáci. Jogi képviselőm: Bakonyi. IPC-m: 610)

Józsi, a migráns köcsög [21:28:40] @atpijkamo: figyejjmán papi, vedd már a védelmed alá, ő aztán igazán rászoruló!

atpijkamo [21:30:13] @Józsi, a migráns köcsög: :)) Tudod, hogy nagyon geczi vagy? Útállak!

Kimoderálva: atpijkamo [21:32] @AtiSnatch: El ne üldözd, te flúgos! Évek óta a legjobb poszt. Csak Edéhez mérhatő. Igaz, Ede nem volt ekkora vadbarom, de a rokonság letagadhatatlan.

AtiSnatch [21:32:47] @magamrafőzök: Neduddki, te ló!

Intruder71 [21:33:10] Hungarien Got Tálca

atpijkamo [21:33:50] @magamrafőzök: :)) Hülye.

Intruder71 [21:35:46] HungariAn

Józsi, a migráns köcsög [21:36:13] @atpijkamo: ja, hilda meg szétbarmolta.

SAndrás [21:36:35] @AtiSnatch: :D
Akkor most kavarja, vagy nem kavarja?

atpijkamo [21:36:59] Na most EZEK kapják a trafikokat, földket, pályázati pénzeket, EU támogatást, tanácsadói szerződéseket, anyámfaszát. Kontraszelekció, az alja emelkedik fölfele. Kádár alatt is ez volt, most megint a naykunkba kapjuk. Kellene egy rendszerváltozás vagyegy fül keforrad alom.

atpijkamo [21:38:14] @Józsi, a migráns köcsög: Hilda a védelmem alatt áll, ha ilyeneket tud kiposztolni. Szádra ne vedd!

Józsi, a migráns köcsög [21:39:15] @atpijkamo: nem is a számra akartam, hamár....

AtiSnatch [21:40:56] @magamrafőzök: honna duddjam, te főz öl magadra.

@atpijkamo: ja, hova tűnt a nekem beszólós kommented? :D

atpijkamo [21:45:24] @AtiSnatch: 21:32 "El ne üldözd, te flúgos! Évek óta a legjobb poszt. Csak Edéhez mérhatő. Igaz, Ede nem volt ekkora vadbarom, de a rokonság letagadhatatlan."

Nem hiszem, hogy Hilda itt stikában moderálgat. Ez a blogmoci új fícsöre lesz, már előfordult néhányszor az utóbbi hetekbe. Nemhijába dolgoztak a fijúg a nyáron.

Xezs1 [21:46:12] Hilda menstruál vagy mi baja van? Kirakott mint macskát szarni. Ezkelcsinánie?

Xezs1 [21:47:31] @fogadó: Csak azt áruld már el, hogy honnan a jó istenből szeded ezeket a fordított ékezetes "á" betűket?

atpijkamo [21:55:26] @Xezs1: Telefonról avgy tabletről nyomul. Manyinak, Iginek is szoktak ilyenjei lenni. Nem ez a baj vele, hanem minden más.

gabors [21:56:59] @fogadó: "ennyi embert csak a gyülölet vezérel. " hat kb annyire jo az emberismerete mint a helyesirasa .... az emberek legnagyobb resze nem gyuloli azt aki nem tetszik neki csak szolok, ja es a kritika sem jelent gyuloletet vannak (vagy legalabbis voltak) fokozatok 22 evvel ezelott (is)

senki nem gyuloli a fogado-t ... csak ironaibol irunk az operencias tenger masik oldalarol ...

atpijkamo [21:59:20] @Xezs1: Végignéztem az archívumban a kommentjeidet, nem jövök rá, melyik miatt tiltott ki. Talán csak félrenyúlt.

Aureliano Buendía [21:59:23] @Xezs1: telefonról ír

atpijkamo [22:01:12] @gabors: A fídeszeseknek ellenség kell. Migráns, cigány, értelmiségi, liberális...

atpijkamo [22:03:16] @gabors: "ironaibol irunk az operencias tenger masik oldalarol ..."

Észak-Amerika legkisebb országa Irónia, fővárosa Szarkazmus.

Gastroger [22:05:49] Holnap is házajánlata lesz, az a kövér bajszos László ette itt egy hózentrógererossal, viszontlátásra, mondtuk háromszor, többet nemgyűttek, magyar estek lesznek, rántontotthek lángoságyon, meg hurka. Zenés felár játszik a Lagzi Lajcsi, aki nem tud eljönni, mert nem bírja a feszültséget. Lesz helyette a megasztárba nevezett Káposztásné Balog Gizella, sajnos nem jutott be, pedig tud álítólag ementáli sajton nepáli furulyás popzenét is játszódni, ha akar, de nemnagyon akar, majd akkó tálcán fog helyette fülpiszkálóval cimbambóni. Vendég lesw még -rezidens! - A templomharang kötélhúzólya harang nélkül, kötélen fog bazseválni egy pengetős nótát. A táncparkett ördöge pedig nemcsinál mást, csak komjuteren állítja a pallófűtést.

gabors [22:05:51] @atpijkamo: ez jo csak szolok hogy eszak amerika az operencias oceanon .... rosszul tudo Ironia az egy Lybia melletti kis sziget a tengerin is tul van es az ironok nepesitik be mar 3000 K.E ota ....a fovarosra nem emlekszem talan bukarest lesz ???

Xezs1 [22:06:49] @atpijkamo: Csak a szokásos trollkodás ment, mint mindig. De én itt kihagytam vagy 2 évet, szóval segítsetek: most ez a Helga az új arc és ő ilyen irgumburgum rendet akar itt? Merthogy ez a blog mindig is a troll kommentekről szólt és megkockáztatom hogy az emberek 80%-a nem is a posztok miatt járt ide. De lehet én érzem rosszul.

Józsi, a migráns köcsög [22:07:43] @Aureliano Buendía: haha! úgy érted: sirinek diktálja.

Xezs1 [22:08:01] @atpijkamo: Ilyeneket tud használni? Na ezt nekem nem adod be :)

AtiSnatch [22:08:30] @gabors: annyi ló el se fér azon a szigeten...

@Xezs1: majd holnapra elmúlik.

AtiSnatch [22:10:20] @Józsi, a migráns köcsög: az mán igaz, hogy itt sirí egy ideje.

@Xezs1: igi? Szerintem se.

atpijkamo [22:12:02] @Xezs1: Hilda Sixx keze alatt nevelkedett. Mikor tavaly elment szülni, hogy legyen egy kis pénze, Sixx rátestálta az elhanyagolt Homárt, napi két posztot kell kitolnia. Van egy fura elképzelése, milyennek kellne lennie a Homárnak, és ezt nem jó posztokkal, hanem a kommentelők idomításásval gondolja elérni.

Tény, hogy nem a posztokért járunk ide, hanem a társaságért.

atpijkamo [22:15:24] @Xezs1: Csak tapogatni kell, be se kell tudni kapcsolnia.

Aureliano Buendía [22:21:14] @Józsi, a migráns köcsög: a siri meg nem tud magyarul. Mondjuk az arc sem.

Aureliano Buendía [22:22:54] én nem bánnám, ha havi egy szentbélsári poszt lenne, és a reinkarnát Ede visszajárna.

Zelig 2010 [22:23:14] @Gastroger: A Lagzi Lajcsi nem azért nem tud jönni, mert nem bírja a feszültséget, hanem mert rosszul vezette le, ha érted mire gondolok.

Józsi, a migráns köcsög [22:26:36] @Aureliano Buendía: azt nem tudom, de elhiszem neked.

@Zelig 2010: nem baj, most majd lesz ideje kicsit feltöltődnie.

Folytatjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr678520002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása