Best of Homár

Best of Homár

Milyen kár, hogy nem Rogán Antal kézbesíti a NatGeot

1. rész

2016. január 02. - atpijkamo

Antalbaba [09:08:12] OK, hozzászóltam;-) Megyek elolvasni...

Antalbaba [09:10:43] Tuti van vmi mesterkódjuk a postásoknak, ez egy nagy blabla:-(

Antalbaba [09:14:23] Ja, BÚÉK (minden ELfizetőnek is)!!!

The Crazy One [09:32:07] erőfeszítés: imádom ezt a szót. Először hét, majd öt napig tartott visszaírni a terjesztőnek. Gondolom, addig erőt feszítettetek.

Kimoderálva: atpijkamo35 [09:33:49] Ez nagyon csalafinta poszt. Először rokonszenvezni kezdtem a Poszterrel, épkézláb mondatokat írt, nyelvtani hibák nélkül. Aztán kezdett gyanússá válni a dolog ezzel a lépcsőházba be nem jutással. Majd kiakadtam. Többször. Bocs, Zsiráf!

"Antal veszi a fáradtságot"

Könyörgöm, miért modoroskodsz, ha nem tudod, hogy kell? Antal veszi a fáradságot, de túl sokat vállal, és a fáradtság erőt vesz rajta.

"kapukódunk, azt nem fogjuk kiadni egy ismeretlennek"

A kézbesítő diffundáljon át a kapun! Esetleg ügyesen csúsztassa át a kapu alatt, hogy a szemközti falról visszapattanva pont a postaládádban landoljon? Boldog-boldogtalan tudja a kapukódotokat, csak az nem, akinek valóban szüksége lenne rá. Fergeteges.

"a kéretlen reklámkiadványok ... becsempészik a sok szemetet?"

Mi köze a Natgeónak a te levélszemetedhez?


Kimoderálva: atpijkamo36 [09:54:28] Kedves Péter, ha továbbra se kapod meg az újságot, és az előfizetési díjat se akarják visszaadni, kárigényed érvényesítése érdekében forduljál Békéltető Testülethez, mely ingyenes, és meghallgatásain az adott megyében székhellyel rendelkező vállalkozások a 2015. szeptember 11. után indult eljárásokon kötelesek személyesen megjelenni.

Kimoderálva: Rosszindulatú Vászka [09:56:52] "Tisztelt Homárék!"

Ez hülye. Vagy megint tréfás poszt, mint a makszos.


Attila F [10:08:28] @atpijkamo35: Kedves atpijkamo1021, igazad van. Teljesen kizárt, hogy valaki bejusson egy kapukód nélküli társasházi bejáraton. Soha az életben nem történt még ilyen. Ez az, ami még Chuck Norrisnak sem sikerülnie, az igazi mission impossible.

Kimoderálva: atpijkamo41 [10:12:55] @Attila F: Nem elég olvasni, értelmezni is kell. Van sok kapukódja annak a társasháznak, talán túl sok is. Segítek azzal, hogy felhívom a figyelmedet erre a mondatra: "Boldog-boldogtalan tudja a kapukódotokat, csak az nem, akinek valóban szüksége lenne rá."

Így már megvan?


Rosszindulatú Vászka [10:14:50] Nem volt a Spárba tegnap akciós szaloncukor olcsóért kókuszos, csak zselés. Ezt is meg kék írni.

Attila F [10:20:08] @atpijkamo41: Asszem megvolt eddig is, de azért jó, hogy segítettél. Arra próbálok kilyukadni, hogy ha mégis akad olyan a földtekén, aki nem ismeri a kódjukat, akkor neki tuti lehetetlen a bejutás. Kapu még soha nem nyílt ki kód nélkül ebben az országban.

Kimoderálva: atpijkamo43 [10:30:53] @Attila F: Ne haragudj, de nem értelek pontosan. Ott állsz a társasház zárt vasajtaja előtt, reggel 04:50-kor, kezedben a becsomagolt Natgeó szám, kapukódot nem kaptál. Mit teszel?

1. Pajszerral felfeszíted a kaput?

2. Pörgőforgó rúgással berúgod?

3. Random felcsöngeted valamelyik lakót, aztán gyorsan elfutsz a verés elől?

4. Megvárod a hét órát, amikor is valamelyik lakó elmegy dolgozni, és mikor nyitja akaput, mellette lesütött szemmel beslisszolsz?

5. Hagyod a faszba?

He?


Freddy a Krüger [10:33:22] Én nem veszem a fáradtságot, megkapom ingyen is.

__tom_ [10:36:52] rendeld a munkahelyedre, hátha...

Kimoderálva: atpijkamo45 [10:47:37] @Attila F: Ne haragudj, de nem értelek pontosan. Ott állsz a társasház zárt vasajtaja előtt, reggel 04:50-kor, kezedben a becsomagolt Natgeó szám, kapukódot nem kaptál. Mit teszel?

1. Pajszerral felfeszíted a kaput?

2. Pörgőforgó rúgással berúgod?

3. Random felcsöngeted valamelyik lakót, aztán gyorsan elfutsz a verés elől?

4. Megvárod a hét órát, amikor is valamelyik lakó elmegy dolgozni, és mikor nyitja akaput, mellette lesütött szemmel beslisszolsz?

5. Hagyod a faszba?

He?

(Helga, az istenedet, ezt miért törölted? He?)


Kimoderálva: atpijkamo48 [10:49:18] Ez nagyon csalafinta poszt. Először rokonszenvezni kezdte
m a Poszterrel, épkézláb mondatokat írt, nyelvtani hibák nélkül. Aztán kezdett g
yanússá válni a dolog ezzel a lépcsőházba be nem jutással. Majd kiakadtam. Többs
zör. Bocs, Zsiráf!

"Antal veszi a fáradtságot"

Könyörgöm, miért modoroskodsz, ha nem tudod, hogy kell? Antal veszi a fáradságot
, de túl sokat vállal, és a fáradtság erőt vesz rajta.

"kapukódunk, azt nem fogjuk kiadni egy ismeretlennek"

A kézbesítő diffundáljon át a kapun! Esetleg ügyesen csúsztassa át a kapu alatt,
hogy a szemközti falról visszapattanva pont a postaládádban landoljon? Boldog-b
oldogtalan tudja a kapukódotokat, csak az nem, akinek valóban szüksége lenne rá.
Fergeteges.

"a kéretlen reklámkiadványok ... becsempészik a sok szemetet?"

Mi köze a Natgeónak a te levélszemetedhez?

(Helga, az istenedet, ezt miért törölted? He?)


Attila F [10:51:01] @atpijkamo45: Ja, igen, és az ÖSSZES csomagot hajnali 04:50-kor kézbesítik, mindig. Állítólag a postások munkaideje éjfél és reggel hat között van.

Kimoderálva: atpijkamo49 [10:55:44] @Attila F: Az újságokat általában kora hajnalban kézbesítik.

De ha az újságkihordó munkaidőben vinné ki, akkor is ugyanazzal a problémával szembesülne.

Látom, csak kekeckecc. Én elmondam mindent. Többször. Ha nem akarod érteni, úgysem érted. Megszakítom veled a diszkussziót.


atpijkamo50 [11:02:43] "a kormánytól kapott kéretlen propaganda mindig névre szólóan eljut hozzánk"

Igen, azt sima levélként küldik ki. Mellesleg a te adódból fizetve. Az a posztás hozza, aki az ajánlott leveleket is. Ő kapott valakitől már kapukódot a házatokba. Vagy kulcsot. Vagy valamelyik vénasszonnyal megbeszélte, hogy minden nap megvárja a postást, és hozzá felcsöngethet.

Rosszindulatú Vászka [11:07:38] @atpijkamo49: kemény vagy, mint a rákkendroll :P

Kimoderálva: atpijkamo51 [11:09:07] Kedves Péter, ha továbbra se kapod meg az újságot, és az előfizetési díjat se akarják visszaadni, kárigényed érvényesítése érdekében forduljál Békéltető Testülethez, mely ingyenes, és meghallgatásain az adott megyében székhellyel rendelkező vállalkozások a 2015. szeptember 11. után indult eljárásokon kötelesek személyesen megjelenni.

(Helga, az istenedet, ezt miért törölted? He?)


szekertabor [11:11:35] Márpedig a magazin nem napilap, nem az újságkihordó kézbesíti hajnalban, hanem a postás vagy a futár, borítékban érkezik levélküldeményként, és nem a lakó dolga gondoskodni a kézbesítésről, hanem a terjesztőé, vagy az általa megbízott kézbesítő szolgáltatóé.
Ha mindenki más meg tudja oldani, hogy egy kaputelefonos társasház postaládáiba eljuttassa az ingyen szemetét, akkor ez a feladat nem foghat ki a postán sem.

kamushamus [11:33:24] Hogyan kell "elfizetni"? :D
Ha a postás próbálta többször kézbesíteni, máris nem idegen. Talán adhatnál néki kódot a bejárathoz. :) Ő tudná kézbesíteni, te megkapnád, B.ü.-poszt lehetne belőle. :D

Kimoderálva: atpijkamo52 [11:34:18] @szekertabor: "Márpedig a magazin nem napilap, nem az újságkihordó kézbesíti hajnalban, hanem a postás vagy a futár, borítékban érkezik levélküldeményként"

A magyar Natgeót nem tudom, de a HVG-t (hetilap) nem a rendes postás hozza. Minden csütörtökön reggel hatra már a postaládában van. Műanyag borítékban, megcímezve.

(Az amerikai Natgeót meg a rendes postás hozza, de az itt asszem érdektelen.)

Gondolod, hogy a rendes postás hozza a magyar Natgeót, oszt ha minden levelet kézbesített a házban, becsukja maga után az ajtót, személyiséget vált, és nem tud a Natgeóval újra bemenni? Vagy mi a modelled?


The Crazy One [11:51:25] fogynak a kommentárok.
@atpijkamo50: ilyenkor aztán mi van? Regisztrálsz egy temporary mailre, vagy ezek már be vannak készítve?

Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [11:54:09] gondolom ez ugyanaz a póstás lehet mint amelyik a sötétségmérőt hozza.

Kimoderálva: atpijkamo53 [11:57:44] @The Crazy One: Szkripttel regelek újakat. Egyszerre csak néhányat, mert azt is szereti kilőni, amit még nem használtam. Teljesen zizi. :))

Kimoderálva: milyennőazilyen [12:18:30] @sugargiraffusplumps.: talpas félhomálymérőt :)

The Crazy One [12:24:41] @atpijkamo53: az. Mondjuk szily Laci is csinált hajmeresztő dolgokat, de ez nálam óvodás színvonal...

Kimoderálva: Állandóankitilt [12:34:02] "Egyúttal szeretnénk érdeklődni, hogy hogyan lehet az, hogy
- az előző lakó nevére szóló levelek eljutnak a postaládánkba, talán a krampusz hozza be?"
Nem ugynaz a kézbesítő. Mondjuk ha valahova a Posta ki tudja vinni a cuccot, akkor bárki.

Amúgy lehet, hogy a natgeónak kéne szólni, aztán rendet vágnának. Illetve felmondani az előfizetést, hibás teljesítés miatt.


Kimoderálva: milyennőazilyen [12:50:27] kedves itt jelenlévő facér férfiak, nem csinálná meg valaki?

Kimoderálva: atpijkamo54 [12:58:36] @The Crazy One: Na de tudott egy nap akár 5-6-ot is posztolni, ha volt anyag, nem pedig kidobálni, két szart posztolni, és széttárni a kezit, hogy evvan.

Te meg regelhetsz máris újat. Nem gyümölcsöző hozzám mszólni. :))


Kimoderálva: atpijkamo55 [13:24:38] @The Crazy One: Na de tudott egy nap akár 5-6-ot is posztolni, ha volt anyag, nem pedig kidobálni, két szart posztolni, és széttárni a kezit, hogy evvan.

Te meg regelhetsz máris újat. Nem gyümölcsöző hozzám mszólni. :))

... Illetve így másodszor írva bevalom, regelhettem én. :))


Rosszindulatú Vászka [13:30:52] @milyennőazilyen: osztán nem sikerül és azér is itt vinnyogjon? hogy nem volam eléggé benn, meg nem értem meg, meg külömbe is csak színleltem. Hát ezér én nem fogok ma lábat mosni.

Kimoderálva: atpijkamo55 [13:31:15] @Állandóankitilt: "felmondani az előfizetést, hibás teljesítés miatt."

Ha nem engedem be a házba a kézbesítőt, az ugyan hibás kézbesítés, de rosszindulatúan én okoztam. Ez semmilyen bíróság (vagy Békéltető Testület :)) előtt nem áll meg.


Kimoderálva: Állandóankitilt [13:32:30] @atpijkamo55: A többi bejut, be tudja dobálni a cuccokat? Ne már.

Rosszindulatú Vászka [13:33:38] @atpijkamo55: te most kivel vagy?

Kimoderálva: atpijkamo56 [13:34:12] @Állandóankitilt: "felmondani az előfizetést, hibás teljesítés miatt."

Ha nem engedem be a házba a kézbesítőt, az ugyan hibás kézbesítés, de rosszindulatúan én okoztam. Ez semmilyen bíróság (vagy Békéltető Testület :)) előtt nem áll meg.

(Az előzőt úgyis törli az a buta nő, ezért rögtön kétszer írom.)


Kimoderálva: Állandóankitilt [13:34:27] @atpijkamo55: Mondjuk annyi, hogy a melóhelyére, stb. is kérhetnék az újságot, ha olyan a hely, hogy lehet. De különben az ideiglenes címre se érkezett meg.

Rosszindulatú Vászka [13:37:04] @Állandóankitilt: vagy a benzineskútra.

Kimoderálva: Állandóankitilt [13:43:28] @Rosszindulatú Vászka: De az nem ott van!

Rosszindulatú Vászka [13:44:25] @Állandóankitilt: akkor a másikra, ami ott van, nem oda, ahol nem ott van, amit nem tudunk.

Kimoderálva: atpijkamo57 [13:52:26] @Állandóankitilt: "A többi bejut, be tudja dobálni a cuccokat?"

Akinek van kódja, az bejut, akinek nincs, az nem.

Mondjuk a levélszemét bedobó több pénzt kap, vagy külön sikerdíjat, hogy bejusson, mert neki erősebb ellenállást kell lekűzdenie, és tönbb postaládába dobhat be. Ezért ő jobban igyekszik. A magazinkihordó nincs olyan jól eleresztve, hogy megérje neki egy Natgeóért közelharcot vívnia. Meg nincs is hozz áedződve, őt a normális helyeken simán beengedik.


Kimoderálva: atpijkamo58 [13:52:57] @Rosszindulatú Vászka: "te most kivel vagy?"

Éééén??? Hát a vizilovakkal! :))


Kimoderálva: Állandóankitilt [13:56:13] @atpijkamo57: A magazinkihordót meg a cég miért nem bacca le? Vagy miért nem jelzi, hogy nem tudta bedobni? Hova lesz a cucc, amit visszavisz?
Két hülye találkozása ez a post is, llegjob esetben.


Kimoderálva: Állandóankitilt [14:00:10] @atpijkamo57: A levélszemét-bedobó meg általában nem sokat kap, ez a másik furaság.

Rosszindulatú Vászka [14:06:22] @atpijkamo58: y Azvedo.

Dikusz [14:16:37] @atpijkamo55: ez örök vita tárgya lehet. Panelházban lakom, szoktak csöngetni a kaputelefonon. Nem nyitom ki bárkinek én sem. Ha jönnek hozzánk, akkor arról tudunk, a család ismeri a kapukódot. Ha idegen csenget, akkor kinézek az ablakon (a lakás ablaka a bejárati oldalon van), és ha látom a postás motorját, biciklijét akkor beengedem. Tulajdonképpen még akkor sem lehetek nyugodt, mert a postás lehet, már bent van az előtérben, és ezért bárkit, akár betörőt is beengedhetnék. Ha meg nem látok az ablakból senkit, mert a beállóban áll, ki sem nyitom a kaput. Éppen elég vitára ad okot, hogy lehetetlen ellenőrizni kik jönnek be a házba.
Amúgy azt azért elképzelhetőnek tartanám, hogy a postán leadnak a házból egy olyan kódot, amivel csak a kapun belülre tud jönni a kézbesítő. Ha meg én jönnék be a házba, és a postást látom, hogy benn dobálja be a leveleket a postaládába, akkor nem várom el tőle, hogy kinyissa a kaput. Soha nem is nyitották ki, teljesen jogosan.

Kimoderálva: atpijkamo59 [14:19:22] @Dikusz: "Nem nyitom ki bárkinek én sem."

Valamelyik otthonülő vénasszony úgyis kinyitja.


Dikusz [14:19:38] @Rosszindulatú Vászka: az a "Nincs kettő négy nélkül" filmjükben van. Az egyik legjobb szerintem. Nagyon szerettem a filmjeiket, kellemes kikapcsolódást nyújtanak még ma is. :)

Rosszindulatú Vászka [14:21:23] @Dikusz: badarság. A legjobb filmjük a Bűnvadászok. Meg a N yomás utána. Meg a Kincs ami nincs. Ja, meg a Nincsen kettő négy nélkül. Meg a többi is.

Dikusz [14:22:24] @atpijkamo59: Én szoktam otthon ülni, és nem mindig nyitom ki.
Egyébként otthon ülő alte trottel is kinyithatja, vagy akinek nem arra az oldalra néz az ablaka. Sokan nem törődnek vele, hogy kit engednek be.

Dikusz [14:25:09] @Rosszindulatú Vászka: hát a Kincs ami nincsben a gyagyás amikor mondja, hogy Anulu Papu Mamu - az tiszta röhej. Meg van olyan filmjük is, a minek a zenéje marha jó, azt hiszem a "Különben dühbe jövünk"-ben van, amikor a szaxofonon játszanak.

Kimoderálva: Állandóankitilt [14:33:56] @Dikusz: Aki nagyon be akar menni, az úgyis.

Dikusz [14:38:14] @Állandóankitilt: hát persze, hogy be tud menni aki akar. Biztos van trükkje rá, hogy kell kinyitni a kaput. De legalább nem könnyítem meg a dolgukat, és nyitom ki boldog-boldogtalannak a kaput, ha felcsenget.

lutria [15:15:31] A leveles postásnak van kapukódja és többnyire a csomagosnak is ha a lakóközösség hivatalosan kiadja a postának.(vagy ha a gondnok bizalmasan megsúgja a kódot a régóta ismert postásnak)

Kimoderálva: Freddy a Krüger [15:25:18] @milyennőazilyen: inkább hajtom csapágyasra a teniszkönyököm.

gabors [15:27:14] En minnel hamarabb lemondanam mert ha mar az elso szammal ilyen gondok vannak ... el akarja ezt jatszani 12x ....

Kedves ajandek nem mondom.

Posztolo vedd meg ajandekba minden honapba !!!

gabors [15:32:45] ez mar az evvegi ??? mert nem akarom kitiltatni magam hiaba :-)

Rosszindulatú Vászka [15:33:19] @Dikusz: a zenéje mindnek marhajó. Csaxólnák.

Kimoderálva: gabors [15:35:46] @milyennőazilyen: elromolott a varrogep ???

Kimoderálva: Állandóankitilt [16:04:12] @Dikusz: Én általában inkább lemegyek kinyitni, ha nem tudom, ki az. Aztán ha értelmes, akkor beengedem.
Eddig egy kalapozó képviselőjelöltet nem engedtem be kb., mikor mondta, melyik párttól jött, röhögtem rajta egyet, hogy takarodj anyádba.


Kimoderálva: Állandóankitilt [16:06:01] @Állandóankitilt: Hozzátartozik a dologhoz, hogy általában tényleg csak újságot hoznak, a képvselőjelöltek meg nem sok olyan pártot tudnának mondani, amitől beengedm... Kétfarkút kb., mást nem :D

Aureliano Buendía [16:18:51] @Freddy a Krüger: ncore:)

Aureliano Buendía [16:20:37] @atpijkamo45: és ha a M. Kir. Posta a kézbesítő? Az egyszerre viszi a levelekkel, nekik nincs akadály.

Nekem a Múlt-Kor nem érkezik meg soha rendesen, de ott más a terjesztő. A baj az, hogy mindig írni kell emiatt, és ajánlottan megérkezik, azt már a posta hozza.

Kimoderálva: atpijkamo49 [16:22:37] @Aureliano Buendía: "és ha a M. Kir. Posta a kézbesítő?"

Az lehet, de tuti nem a rendes postás.

"Az egyszerre viszi a levelekkel, nekik nincs akadály."

Látjuk, hogy nem együtt viszi, hisz a leveleket megkapják.


Aureliano Buendía [16:24:46] @atpijkamo49: pedig ezek a levelekkel szokták kihordani.

Kimoderálva: atpijkamo60 [16:30:00] @Állandóankitilt: +++

Kimoderálva: atpijkamo49 [16:31:10] @Aureliano Buendía: Kültem üzit magánba.

Aureliano Buendía [16:50:59] @atpijkamo49: ok, olvastam is.

Lassan lehet készülődni a lerészegedésre.

Kimoderálva: Állandóankitilt [17:03:46] @Aureliano Buendía: Arra készülni kell? :D

Aureliano Buendía [17:08:42] @Állandóankitilt: igen, pl. behűteni a piát, elpakolni mindent a wc-hez vezető útból, nehogy idő előtt érkezzen vissza a kisróka, stb.

Meg persze az önuralom, hogy az első (na jó, harmadik) pohárral megvárd a vendégeket, ilyesmire gondoltam.

ciccmen [17:14:03] Nem elég hogy a barátaimat kitiltod te Hilda engem is bele kellett keverni?

Kimoderálva: Állandóankitilt [17:14:09] @Aureliano Buendía: Ja... :D Nem itthon lesz parti...

gabors [17:14:42] Nem tudom regen 70-es evektol kezdve apam ezt ugy csinalta (es sokan masok is) hogy a postan levo hirlaposnal nyitott "szamlat" aki az elore megallapodott heti/havi lapokat egy dosszieba rakta aztan vagy O vagy en vagy aki eppen arra jart megkapta ... igy volt meg (van is az osszes Artemix es Oblix vagy mi is volt) ez volt Nok Lapja, Elet es Tudomany, IPM (vagy mi) egy darabig a Magyar Ifjusag, Magyar Konyha, Magyaroszag (talan?)

nagy gyujtok voltunk ebben az evben dobtuk ki az evenkent bekotott sorozatokat ... volt ami 30 evre visszamenoleg megvolt .... konyvtarnak nem kellett igy lett belole MEH .... skoda octavia televolt ugy ment mint egy hajo a dunan dupla fektav... feltem is kicsit...

Oszt akkor ott helyben fizetett az ember kis jatt unnepekkor hogy mindig meglegyen a szam ... talan a mai napig igy csinalja az oreg...

ciccmen [17:18:49] @Aureliano Buendía: az első (na jó, harmadik) pohárral megvárd a vendégeket,

Jobb elmenni vendégségbe és bodrányat csinálni! Persze ha sok helyen leszerepelt már az ember akkor törheti a fejét hogy hol nem hányta le még a perzsaszőnyeget!

Aureliano Buendía [17:25:51] @Állandóankitilt: kényelem über alles:)

Kimoderálva: milyennőazilyen [17:28:07] abszintozás van tervbe véve, szép újévnek nézünk elébe :D
közben nézzük a Natgeot, relavánsan


Aureliano Buendía [17:28:37] @rogánantal: úriember társaságban nem rókázik, előtte diszkréten félrevonul. Decens vendég is csak nyilvános helyen okoz közbotrányt. Ha meg kitiltanak egy kocsmából, van még elég sok a Nyugati környékén:)

Kimoderálva: Állandóankitilt [17:30:14] @rogánantal: Te viszed ki a natgeót?
Mondjuk tényleg jobban járnánk, ha a Rogán meg valami szórólapkihordó helyet cserélnének...

@Aureliano Buendía: Nem rókázik ELŐRE. :D

Amúgy meg mi a fenét csinálnánk itt a külvárosban, irány a főtér :)


ciccmen [17:51:03] @Aureliano Buendía: úriember társaságban nem rókázik, előtte diszkréten félrevonul.

Hátatfordít

.@Állandóankitilt: Te viszed ki a natgeót?

Ja :(

Kimoderálva: atpijkamo61 [17:58:26] @The Crazy One: Szkripttel regelek újakat. Egyszerre csak néhányat, mert azt is szereti kilőni, amit még nem használtam. Teljesen zizi. :))

Aureliano Buendía [18:09:25] @Állandóankitilt: milyen külváros?

Kimoderálva: rogánantal [18:59:34] @Aureliano Buendía: milyen külváros?

Tele van cigánnyal!
Belváros: tele van zsidóval
Leninváros teli van Leninnel
Hódmezővásárhely meg értelemszerűen.....


Kimoderálva: Állandóankitilt [19:32:16] Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok, még azoknak is, akiket kitil

@Aureliano Buendía: Sugárzik!


Kimoderálva: Állandóankitilt [19:51:46] @rogánantal: Hóddal, vagy mezővel? Vagy ott mezőt lehet venni?

Na húztam inni, mindenki bekaphatja :D *

*Minden Hilda.


Aureliano Buendía [20:32:32] @Állandóankitilt: Paks!:D

Vajk a Vitéz Várjobbágy [21:20:16] Melyik évezredben él még ez a tahó, ki olvas nyomtatott újságot?

Az ilyen magazin még arra sem jó, amire a férfiaknak Pravda, mamának a Szokol rádió. A postás inkább ha bejut a házba egyszer, verje majd jól meg az ostoba parasztot, hogy elgondolkozzon ezen.

Manyecska [23:55:40] Uccso xd

Dikusz [23:58:16] BUÉK mindenkinek

Kimoderálva: milyennőazilyen [00:19:36] első !!44!!!

Rosszindulatú Vászka [09:25:49] Ma várható:

mérgezett jövedéki termékek utáni felháborodás
baszódj meg KDNP
Póstás terror

Manyecska [09:57:45] @Rosszindulatú Vászka: majd irok jovo heten ortodox kari..remelem megjon a csomag!!??

Jegkoko [10:43:22] Talán ez az újság ilyen beszerezhetetlen, hogy mindenképp csak előfizetéssel lehet csak hozzájutni?

Dikusz [11:05:11] Azt csak egy pszichológus (volt kolléganőm szerint picológus) tudná kideríteni, hogy a poszt olvasása közben miképpen keveredtem el dr Veres Pál-ig. Tíz perce azon gondolkodom, egyáltalán hogy jutott eszembe (lehet nekem is szükségem lenne pszichológus segítségére).
Belehallgattam egyik előadásába, egyszerűen fantasztikus. A fiatalabbaknak javaslom (talán hallottak róla, tudják ki ő), keressenek rá, sokat lehet tanulni tőle. Valamikor az Ifjúsági Magazin (IM) "Orvos Válaszol" rovatában adott tanácsokat fiataloknak.
Hogy ne törlődjön (ugye nem?) ez a kommentem, a NatGeo újság az ő tanácsaihoz képest ketyefesze.

gabors [11:56:28] t

gabors [11:58:32] @Rosszindulatú Vászka:

" Ma várható:"

petartda megolte a kutyat....

cig.....ok nyomtak a zenet 5-ig

spar zarva van

meg nem tudomj

The Crazy One [12:03:38] reggelt kívánok. tehát ez az év végi: elég karcsú, mondhatom. De legalább van egy következetes adminunk. Ja, nem, az sincs…

Rosszindulatú Vászka [12:07:07] @The Crazy One: ez az év eleji. Meg a hétvégi. Légy pozitív, árad a csí

Aureliano Buendía [12:20:25] aztán majd jön Tóni, és mindenkit jól feljelent, a bloghu meg lemegy kiskutyába, és törlik a posztot.

Kimoderálva: atpijkamo62 [14:02:02] .

Kimoderálva: atpijkamo62 [14:03:36] @The Crazy One: @gabors: @Rosszindulatú Vászka: :)) Aszittem, úgyis dögvész van itt. De csak rátoknéztem, és nem hiába.

Kimoderálva: atpijkamo63 [14:12:22] @Vajk a Vitéz Várjobbágy: "Melyik évezredben él még ez a tahó, ki olvas nyomtatott újságot?"

Én. HVG-t. Bárhol lehet olvasni ahol nincs mobilnet, se wifi, nem kell feltölteni, mégsem nem merül le soha. Többen is olvassák a családban. A friss híreket én is a weben olvasom, de szeretem a HVG félig könnyed, félig mélyenszántó cikkeit. De ha megszűnne a nyomtatott verzió, nem biztos, hogy a weben elolvasnám.

A feleségemnek mutattam a legújabb Kindle-t, de nem tetszett neki, csak a nyomtatott könyv jó. (Az irodában egész nap számítógépen dolgozik, szóval nem számítógépellenes alapból.)


igazságos1.. [14:36:02] BUÉK

A vihar előtti csend éve lesz, élvezzétek ki ezt az évet, amíg csak lehet. Igyekezzetek mindent megtenni, amit eddig elmulasztottatok. Utazzatok, érezzétek jól magatokat, ápolgassátok az emberi kapcsolataitokat, vagy javítsatok rajtuk. Felkészülős év lesz az elkövetkező eseményekre, szóval jó év lesz ez az idei, 2016-os év kivételesen, de ne tévesszen meg senkit a jólét és a megtévesztő nyugalom.

Felesleges újságokra ne költsétek a pénzt, szintúgy felesleges dolgokra, csak az igazán fontos dolgokkal foglalkozzatok ebben az évben, ami igazán számít: lelketek gondozására, életörömre, meg úgy a családi, baráti kapcsolatok rendezésével, mindezt úgy, hogy azért nem kell túlzásokba esni az élvezetek kihasználása terén.

Mint minden évben, szoktam jósolgatni, idén sem ússzátok meg, de ez az év kivételesen jó év lesz, majd meglátjátok, ez ritkaságszámba menő év. Azért nem kell elfeledni, még mindig ki fogunk nyiffanni, meg lesz csodaszámba menő esemény, de az még odébb van, 2017-re várom az első pofáraesést, úgyhogy addig csak nyugi és élvezzétek az életet, nem kell a feszkó, majd szólok, mikor lehet pánikolni, de úgy néz ki, sajnos nem kaptunk több haladékot, aminek meg kell történni, az meg fog történni.

Csüggedni nem kell, azét az a bizonyos mumus ott lesz mindenhol, a félelem körülvesz, de most mindenki meg fog nyugodni egy kicsit, ez az év olyan lesz, mintha nyugtatópirulát vennél be.

Persze, ijesztegetnek terrortámadásokkal, de azok valahogy mégis el fognak maradni, igyekeznek megnyugtatni az embereket, hogy nem kell félni. Ez azonban csak ámítás, nem kell bedőlni ennek az állapotnak, mert attól még munkálkodnak az események kidolgozásán a háttérben. Ádernak meg üzenném, nem kell aggódni a magyarokért külföldön, hiába mondom én is, hogy akik Németországba élnek, dolgoznak, azoknak lesz a legrosszabb, de az még odébb lesz.

Felesleges vagyont nem kell összeharácsolni, akinek ki kell nyiffannia, az úgyis kinyiffan. Utazzatok, pótoljatok be mindent, amit csak lehet, töltsétek azzal az időt, amivel korábban szerettétek volna tölteni, csak valamilyen oknál fogva nem tehettétek meg, ne halogassatok semmit, amit lehet, tegyetek meg magatokért. Pénzharácsolás kizárva, nem kell furakodni, nem kell senkit vegzálni, másnak rosszat akarni, most csak magatokkal és a családdal foglalkozzatok, ha nincs, ügyködjetek e téren, lelkiekben, a saját gondolataitokat rendezzétek el, így, utoljára lesz erre lehetőségetek.

Idén nem várható nagyobb ámulás, az időjárás ugyanúgy rosszabbodni fog, azért minden egy fokkal rosszabb lesz, azt nem ússzuk meg. Ez egy nagyon veszélyes év is egyébként, mert hamis illúziókba ringatja a népet, hogy minden rendben lesz, nem nyiffantunk ki, akik óbégatnak, azok meg idióták és elmeroggyantak, igazolva lesz a tézis, miszerint aki mást mond, mint ami van, az komplett őrült.

Ennyi elég a jóslásból, mi várható 2016-ban, de mondom: 2016-ban nem fog leszakadni az ég, semmi extra vagy rendkívüli nem lesz, sőt úgy fog tűnni, mintha jobb lenne az éved a korábbiaknál, egyenesen ez lesz az eddigi legjobb év az elmúlt 20 évhez képest, azonban nem szabad elfeledni: aminek meg kell történni, az meg fog történni, nem szabad hinni a hamis tévképzetekben, aki mást mond, az nem feltétlen hülye. Jó év lesz ez, én mondom. :)

Hildával kapcsolatos viszonyból is ez fog kitűnni, megpróbál itt jópofiskodni, de nem kell neki bedőlni: még mindig azt hiszi magáról, hogy ő valaki, csak mert belerakták 1 pozícióba és lett némi hatalma. Azonban olyan, mint a magyarok 99,99%-a, mihelyt kap egy kis hatalmat, visszaél vele, vagy nem tudja helyesen kezelni, nem tud bánni a hatalommal. Szóval jó éve lesz neki is, ám ő nem fogja megúszni sajnos, neki szomorú sorsa lesz a végén.

Arra én is befizetek, vajon tényleg hülyítik -e itt az embereket meg úgy a világban, egyébként nevetségesnek találom ezt az egész ügyet, meg amiket a világ vezetői művelnek, Ferenc Pápával az élen. Tisztára dilinyósabbak nálam, pedig én se vagyok egy könnyen emészthető egyed, főleg azt a Putyint kéne valahogy eltakarítani, utána meg Merkelt, a csatlósát. Viktornak is szomorú sorsa lesz, hiába hiszi azt, hogy bebiztosította magát, ő egyébként tudja, mi fog jönni, őt felvilágosították róla, de sajnos a végére ő sem ússza meg.

igazságos1.. [14:45:17] 2016-os szuperjó esztendőre fel! :)

Most az egyszer lehet örülni előre az évnek, felhőtlennek lenni, úgy egy kicsit kirúgni a hámból idén. Jólét, fejlődés meg minden, ami kell. Meg kell ismerni ezt a fajta életérzést is a világnak, mert utána annál nehezebben fogják elviselni azt, ami jön.

Biztosra nem fogadunk, az lesz, amit mondok, a mégsem kizárva.

Aureliano Buendía [14:45:59] 100 szónak is egy a vége

lcsaszar [15:03:45] Már mindent megírtak, már mindent lefényképeztek.

Kimoderálva: igazságos1.. [15:34:00] @Aureliano Buendía:

fogadjunk! a törökk még úgyse józanodott ki


Kimoderálva: Aureliano Buendía [15:35:11] @atpijkamo62: mentsél gyorsan, mert az előbbi 102-ből már csak 89 hsz. maradt:)

Kimoderálva: CID. [16:08:28] @Aureliano Buendía: Már csak 72:D Nem nyugszik ez a Hilda...

Kimoderálva: Aureliano Buendía [16:20:14] @CID.: ezek szerint unalmas volt a tegnap estéje:) Vagy ekkora nagy a hivatástudat. Vagy a vodafon kuponokat a törölt hozzászólások darabszáma alapján kapja:D

Kimoderálva: Rosszindulatú Vászka [16:48:32] Ne hisztizzetek, hanem tojjátok gyerekek!

Kimoderálva: atpijkamo64 [16:54:33] @Aureliano Buendía: 1

atpijkamo35 [09:33:49] Ez nagyon csalafinta poszt. Először rokonszenvezni kezdtem a Poszterrel, épkézláb mondatokat írt, nyelvtani hibák nélkül. Aztán kezdett gyanússá válni a dolog ezzel a lépcsőházba be nem jutással. Majd kiakadtam. Többször. Bocs, Zsiráf!

"Antal veszi a fáradtságot"
Könyörgöm, miért modoroskodsz, ha nem tudod, hogy kell? Antal veszi a fáradságot, de túl sokat vállal, és a fáradtság erőt vesz rajta.
"kapukódunk, azt nem fogjuk kiadni egy ismeretlennek"
A kézbesítő diffundáljon át a kapun! Esetleg ügyesen csúsztassa át a kapu alatt, hogy a szemközti falról visszapattanva pont a postaládádban landoljon? Boldog-boldogtalan tudja a kapukódotokat, csak az nem, akinek valóban szüksége lenne rá. Fergeteges.
"a kéretlen reklámkiadványok ... becsempészik a sok szemetet?"
Mi köze a Natgeónak a te levélszemetedhez?

atpijkamo36 [09:54:28] Kedves Péter, ha továbbra se kapod meg az újságot, és az előfizetési díjat se akarják visszaadni, kárigényed érvényesítése érdekében forduljál Békéltető Testülethez, mely ingyenes, és meghallgatásain az adott megyében székhellyel rendelkező vállalkozások a 2015. szeptember 11. után indult eljárásokon kötelesek személyesen megjelenni.

Rosszindulatú Vászka [09:56:52] "Tisztelt Homárék!"

Ez hülye. Vagy megint tréfás poszt, mint a makszos.

atpijkamo43 [10:30:53] @Attila F: Ne haragudj, de nem értelek pontosan. Ott állsz a társasház zárt vasajtaja előtt, reggel 04:50-kor, kezedben a becsomagolt Natgeó szám, kapukódot nem kaptál. Mit teszel?

1. Pajszerral felfeszíted a kaput?
2. Pörgőforgó rúgással berúgod?
3. Random felcsöngeted valamelyik lakót, aztán gyorsan elfutsz a verés elől?
4. Megvárod a hét órát, amikor is valamelyik lakó elmegy dolgozni, és mikor nyitja akaput, mellette lesütött szemmel beslisszolsz?
5. Hagyod a faszba?
He?

atpijkamo45 [10:47:37] @Attila F: Ne haragudj, de nem értelek pontosan. Ott állsz a társasház zárt vasajtaja előtt, reggel 04:50-kor, kezedben a becsomagolt Natgeó szám, kapukódot nem kaptál. Mit teszel?

1. Pajszerral felfeszíted a kaput?
2. Pörgőforgó rúgással berúgod?
3. Random felcsöngeted valamelyik lakót, aztán gyorsan elfutsz a verés elől?
4. Megvárod a hét órát, amikor is valamelyik lakó elmegy dolgozni, és mikor nyitja akaput, mellette lesütött szemmel beslisszolsz?
5. Hagyod a faszba?
He?
(Helga, az istenedet, ezt miért törölted? He?)

atpijkamo48 [10:49:18] Ez nagyon csalafinta poszt. Először rokonszenvezni kezdte
m a Poszterrel, épkézláb mondatokat írt, nyelvtani hibák nélkül. Aztán kezdett g
yanússá válni a dolog ezzel a lépcsőházba be nem jutással. Majd kiakadtam. Többs
zör. Bocs, Zsiráf!

"Antal veszi a fáradtságot"
Könyörgöm, miért modoroskodsz, ha nem tudod, hogy kell? Antal veszi a fáradságot
, de túl sokat vállal, és a fáradtság erőt vesz rajta.
"kapukódunk, azt nem fogjuk kiadni egy ismeretlennek"
A kézbesítő diffundáljon át a kapun! Esetleg ügyesen csúsztassa át a kapu alatt,
hogy a szemközti falról visszapattanva pont a postaládádban landoljon? Boldog-b
oldogtalan tudja a kapukódotokat, csak az nem, akinek valóban szüksége lenne rá.
Fergeteges.
"a kéretlen reklámkiadványok ... becsempészik a sok szemetet?"
Mi köze a Natgeónak a te levélszemetedhez?
(Helga, az istenedet, ezt miért törölted? He?)

atpijkamo51 [11:09:07] Kedves Péter, ha továbbra se kapod meg az újságot, és az előfizetési díjat se akarják visszaadni, kárigényed érvényesítése érdekében forduljál Békéltető Testülethez, mely ingyenes, és meghallgatásain az adott megyében székhellyel rendelkező vállalkozások a 2015. szeptember 11. után indult eljárásokon kötelesek személyesen megjelenni.

(Helga, az istenedet, ezt miért törölted? He?)

atpijkamo53 [11:57:44] @The Crazy One: Szkripttel regelek újakat. Egyszerre csak néhányat, mert azt is szereti kilőni, amit még nem használtam. Teljesen zizi. :))

milyennőazilyen [12:18:30] @sugargiraffusplumps.: talpas félhomálymérőt :)

Állandóankitilt [12:34:02] "Egyúttal szeretnénk érdeklődni, hogy hogyan lehet az, hogy
- az előző lakó nevére szóló levelek eljutnak a postaládánkba, talán a krampusz hozza be?"
Nem ugynaz a kézbesítő. Mondjuk ha valahova a Posta ki tudja vinni a cuccot, akkor bárki.

Amúgy lehet, hogy a natgeónak kéne szólni, aztán rendet vágnának. Illetve felmondani az előfizetést, hibás teljesítés miatt.

milyennőazilyen [12:50:27] kedves itt jelenlévő facér férfiak, nem csinálná meg valaki?

atpijkamo54 [12:58:36] @The Crazy One: Na de tudott egy nap akár 5-6-ot is posztolni, ha volt anyag, nem pedig kidobálni, két szart posztolni, és széttárni a kezit, hogy evvan.

Te meg regelhetsz máris újat. Nem gyümölcsöző hozzám mszólni. :))

atpijkamo55 [13:24:38] @The Crazy One: Na de tudott egy nap akár 5-6-ot is posztolni, ha volt anyag, nem pedig kidobálni, két szart posztolni, és széttárni a kezit, hogy evvan.


Kimoderálva: atpijkamo65 [16:58:41] @Aureliano Buendía: 2

atpijkamo55 [13:24:38] @The Crazy One: Na de tudott egy nap akár 5-6-ot is posztolni, ha volt anyag, nem pedig kidobálni, két szart posztolni, és széttárni a kezit, hogy evvan.

Te meg regelhetsz máris újat. Nem gyümölcsöző hozzám mszólni. :))
... Illetve így másodszor írva bevalom, regelhettem én. :))

atpijkamo55 [13:31:15] @Állandóankitilt: "felmondani az előfizetést, hibás teljesítés miatt."

Ha nem engedem be a házba a kézbesítőt, az ugyan hibás kézbesítés, de rosszindulatúan én okoztam. Ez semmilyen bíróság (vagy Békéltető Testület :)) előtt nem áll meg.

Állandóankitilt [13:32:30] @atpijkamo55: A többi bejut, be tudja dobálni a cuccokat? Ne már.

atpijkamo56 [13:34:12] @Állandóankitilt: "felmondani az előfizetést, hibás teljesítés miatt."

Ha nem engedem be a házba a kézbesítőt, az ugyan hibás kézbesítés, de rosszindulatúan én okoztam. Ez semmilyen bíróság (vagy Békéltető Testület :)) előtt nem áll meg.
(Az előzőt úgyis törli az a buta nő, ezért rögtön kétszer írom.)

Állandóankitilt [13:34:27] @atpijkamo55: Mondjuk annyi, hogy a melóhelyére, stb. is kérhetnék az újságot, ha olyan a hely, hogy lehet. De különben az ideiglenes címre se érkezett meg.

Állandóankitilt [13:43:28] @Rosszindulatú Vászka: De az nem ott van!

Állandóankitilt [13:56:13] @atpijkamo57: A magazinkihordót meg a cég miért nem bacca le? Vagy miért nem jelzi, hogy nem tudta bedobni? Hova lesz a cucc, amit visszavisz?
Két hülye találkozása ez a post is, llegjob esetben.

Állandóankitilt [14:00:10] @atpijkamo57: A levélszemét-bedobó meg általában nem sokat kap, ez a másik furaság.

Állandóankitilt [14:33:56] @Dikusz: Aki nagyon be akar menni, az úgyis.

Freddy a Krüger [15:25:18] @milyennőazilyen: inkább hajtom csapágyasra a teniszkönyököm.

gabors [15:35:46] @milyennőazilyen: elromolott a varrogep ???

Állandóankitilt [16:04:12] @Dikusz: Én általában inkább lemegyek kinyitni, ha nem tudom, ki az. Aztán ha értelmes, akkor beengedem.
Eddig egy kalapozó képviselőjelöltet nem engedtem be kb., mikor mondta, melyik párttól jött, röhögtem rajta egyet, hogy takarodj anyádba.

Állandóankitilt [16:06:01] @Állandóankitilt: Hozzátartozik a dologhoz, hogy általában tényleg csak újságot hoznak, a képvselőjelöltek meg nem sok olyan pártot tudnának mondani, amitől beengedm... Kétfarkút kb., mást nem :D

atpijkamo49 [16:31:10] @Aureliano Buendía: Kültem üzit magánba.

Állandóankitilt [17:03:46] @Aureliano Buendía: Arra készülni kell? :D

Állandóankitilt [17:14:09] @Aureliano Buendía: Ja... :D Nem itthon lesz parti...

milyennőazilyen [17:28:07] abszintozás van tervbe véve, szép újévnek nézünk elébe :D
közben nézzük a Natgeot, relavánsan

Állandóankitilt [17:30:14] @rogánantal: Te viszed ki a natgeót?
Mondjuk tényleg jobban járnánk, ha a Rogán meg valami szórólapkihordó helyet cserélnének...
@Aureliano Buendía: Nem rókázik ELŐRE. :D
Amúgy meg mi a fenét csinálnánk itt a külvárosban, irány a főtér :)

atpijkamo61 [17:58:26] @The Crazy One: Szkripttel regelek újakat. Egyszerre csak néhányat, mert azt is szereti kilőni, amit még nem használtam. Teljesen zizi. :))

rogánantal [18:59:34] @Aureliano Buendía: milyen külváros?

Tele van cigánnyal!
Belváros: tele van zsidóval
Leninváros teli van Leninnel
Hódmezővásárhely meg értelemszerűen.....

Állandóankitilt [19:32:16] Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok, még azoknak is, akiket kitil
@Aureliano Buendía: Sugárzik!

Állandóankitilt [19:51:46] @rogánantal: Hóddal, vagy mezővel? Vagy ott mezőt lehet venni?

Na húztam inni, mindenki bekaphatja :D *
*Minden Hilda.

milyennőazilyen [00:19:36] első !!44!!!

atpijkamo62 [14:02:02] .

atpijkamo62 [14:03:36] @The Crazy One: @gabors: @Rosszindulatú Vászka: :)) Aszittem, úgyis dögvész van itt. De csak rátoknéztem, és nem hiába.


Kimoderálva: atpijkamo66 [17:02:59] @CID.: @Aureliano Buendía: 37 db.

Mikor a butaság szorgalommal párosul. :))


Kimoderálva: atpijkamo67 [17:05:01] @Állandóankitilt: [17:30:14]

"@rogánantal: Te viszed ki a natgeót?
Mondjuk tényleg jobban járnánk, ha a Rogán meg valami szórólapkihordó helyet cserélnének..."

:)) Az a buta nő a legjobbakat törli.


Kimoderálva: Aureliano Buendía [17:12:15] @atpijkamo67: a milyensége szubjektív, de hogy nincs benne rendszer, az tény.

Kimoderálva: Hildamiattszarahomár [18:06:40] De most tényleg banyek, írhat az eber 2 napig egy nickkel, aztán tök mindegy, mit csinál, tiltódik? Ha normálisan kommentel itt valaki, akkor is?
Faszomatmá'


Kimoderálva: Hildamiattszarahomár [18:46:32] @atpijkamo67: Köf! :D

Kimoderálva: Rosszindulatú Vászka [18:53:26] Bannteszt.

Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [18:54:29] @atpijkamo64: papi, baj van. bundinak válaszoltál és az értesítés az én emailcímemre jött. ez így egyre cifrább!

Kimoderálva: Aureliano Buendía [18:55:26] @sugargiraffusplumps.: majd a práterbe kielemezzük:)

Kimoderálva: Aureliano Buendía [18:56:39] @Rosszindulatú Vászka: Imre, haggyad. Nincs ebbe' logika.

Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [18:59:59] @Aureliano Buendía: pfffff.

Kimoderálva: atpijkamo68 [19:00:22] @Hildamiattszarahomár: "írhat az eber 2 napig egy nickkel, aztán tök mindegy, mit csinál, tiltódik?"

Hát a szerencsésebbek. Ez a buta nő naponta legalább kéccer idejön, és az enyimeket különös élvezettel törölgeti.


Kimoderálva: atpijkamo69 [19:01:24] Ezt végképp nem értem, miért kellett törölni. Talán a felkijáltójelet hiányolta a végén??? A GVTI nemszakértők pont ugyanezt írták minden posztjukban. Barom Hilda, ezt nem tudod megvédeni.

"atpijkamo51 [11:09:07] Kedves Péter, ha továbbra se kapod meg az újságot, és az előfizetési díjat se akarják visszaadni, kárigényed érvényesítése érdekében forduljál Békéltető Testülethez, mely ingyenes, és meghallgatásain az adott megyében székhellyel rendelkező vállalkozások a 2015. szeptember 11. után indult eljárásokon kötelesek személyesen megjelenni."


Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [19:05:57] @atpijkamo69: én neked drukkolok!!

Kimoderálva: atpijkamo70 [19:11:25] @sugargiraffusplumps.: Neked tuti biztos nem írtam. Má nem tudom mit írtam. Küldd vissza, vagy küldd tovább! Köszi!

Kimoderálva: atpijkamo71 [19:12:58] (B+ még a blogmoci is ellenem van.)

Kimoderálva: atpijkamo73 [19:13:47] @sugargiraffusplumps.: :)) Tőlled ez különösen szívetmelengető.

Kimoderálva: atpijkamo72 [19:14:42] Legalább nem kell egy percet várnom két komment közt. :))

Kimoderálva: Rosszindulatú Vászka [19:22:11] @atpijkamo70: vagy vigye vissza a póstára mi?

Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [19:26:40] @atpijkamo70: ez a kommancs jött nekem az emailcímemre, miszerint választ kaptam tőled :@atpijkamo64:

Kimoderálva: Aureliano Buendía [19:59:22] @sugargiraffusplumps.: én meg várom az aptij100-as nikket

Kimoderálva: sugargiraffusplumps. [20:01:34] @Aureliano Buendía: majd az atpijkamo1999-nél adunk neki valami kitüntetésfélét is!

Kimoderálva: Aureliano Buendía [20:06:13] @sugargiraffusplumps.: a kitartása mindenképp értékelendő:)

...

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr358226476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atpijkamo97 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.01.02. 22:26:27

@Rosszindulatú Vászka: :)) Igen, Hilda kudarca. Pedig én megmondtam, hogy kerülje el. Posztoljon sokat és jókat, és sok ontopok komment lesz. És azt is megmondtam, hogy ne moderáljon, mert nem fog neki menni, nagyon nehéz jól csinálni. Igzam volt.

atpijkamo97 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.01.03. 21:30:55

@Rosszindulatú Vászka: Igen. Ez Hilda kudarca.

De nem Hildának csináltam, hanem magunknak, hogy zavartalanul el lehessen olvasni a kommenteket.
süti beállítások módosítása