Best of Homár

Best of Homár

Whereismypacket.jpg

2017. január 10. - atpijkamo

Csokis [14:10:26] Bezzeg a Webox két nap alatt megjött. Igaz, most januárban adták fel.

enrico palazzo [14:11:33] Karácsony és szilveszter között hány munkanap is van? Kellemetlen és megengedhetetlen, de ezt előre lehetett tudni.

És könyörgöm ne nevezze magát senki művésznek, annyira szánalmas, hogy nem tudom elmondani.

Csokis [14:13:06] A poszter egyet tehet: megkéri a feladót, hogy az ottani DHL-nél kérdezzen rá. Ő, mint fogadó még csak nem is panaszkodhat. (Legalábbis anno engem a M. Kir. Posta ezzel pattintott le. Vissza is ment a csomagom a németekhez, fizethettem újra a küldést.)

Tshu-hash [14:13:47] Allamositani kell, Nemzeti Postara atnevezni, es onnantol kezdve minden jobb lesz.

Cycmen [14:17:54] @enrico palazzo: És könyörgöm ne nevezze magát senki művésznek, annyira szánalmas, hogy nem tudom elmondani.

Én az értelmiségitől hányok sugárban!

Terézágyú [14:19:24] @Cycmen:
"És könyörgöm ne nevezze magát senki művésznek, annyira szánalmas, hogy nem tudom elmondani."
"Én az értelmiségitől hányok sugárban! "

Azért a kettő nem ugyanaz...


enrico palazzo [14:20:13] @Cycmen: Ugye!? De annál gázabb, amikor ezt valaki magára mondja...

KaTe [14:20:51] Jól értem, hogy a barátnőd mindössze egy kinyomtatott A4-es lapot (legalább színes/mintás lapra nyomtattad?) kapott tőled karácsonyra? Mondd, hogy azért vettél neki VALAMI mást is :( A történetnek ez a része egyszerűen annyira megható, hogy nem bírtam ki pityegérs nélkül :(

enrico palazzo [14:21:31] @Terézágyú: Az én esetemben pl. mindkettő fennáll, de hányok a gondolattól is, hogy eme szavakat kiejtsem a számon.

The Crazy One 5tös [14:21:57] www.etsy.com/

Művész ám a zapádfasza :)

Terézágyú [14:22:05] @enrico palazzo: @KaTe:

Ejnye már, nem az ügyfélnek adtok igazat?????? Milyen dolog ez???

a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt [14:23:30] @enrico palazzo: "ne nevezze magát senki művésznek, annyira szánalmas"

Életművész. :))

enrico palazzo [14:23:46] @Terézágyú: A lényeg, hogy veled ellentétes véleményt kell megfogalmazni. Itt mindenki erre törekszik és te állod is a sarat.

Terézágyú [14:23:50] @enrico palazzo:
"Az én esetemben pl. mindkettő fennáll,"

Nah, az amcsi himnusz óta én se gondolom, hogy művéc vagy... :)

Gariv [14:23:57] @enrico palazzo: Nem azt mondta, hogy ő a művész, hanem, hogy az oldalon, ahonnan rendelt művészek árulják a cuccaikat (az ő esetében grafikus). Szövegértés egyes, de a fikázás az megy.
De ha tényleg művész lenne a poszter, az miért baj?

Terézágyú [14:25:29] @enrico palazzo:
"A lényeg, hogy veled ellentétes véleményt kell megfogalmazni. "
Csakhogy ebben a posztban én még nem mondtam el, mi a véleményem...

a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt [14:25:52] Ez nem elírás? A DHL átadja a Postának? Miért nem a DHL hozza ki???

Ez olyan, minha elhozná az utcába a csomagot, de bedobja a közeli kanálisba, hogy majd biztos elúszik a házig.

Tshu-hash [14:26:07] Csak, hogy konstruktiv is legyek: a csomag valoszinuleg vamkezelesre var (22EUR ertek felett vam- es/vagy afakoteles minden termek, ez pedig tuti felette lesz), errol majd ajanlott levelben kiertesitik a posztirot. Cserebe bekuldheti majd a PayPal bizonylatot, az alapjan vamoljak a csomagot, aminek a dijat, plusz a posta kozvetitoi dijat (~2500Ft) a kiszallitaskor/atvetelkor fizetve megkapja a rendelt termeket. Ez a folyamat olykor 8-10 munkanapba is beletelhet, ugyhogy nem aggodnek annyira.

Cycmen [14:26:40] @Terézágyú:Azért a kettő nem ugyanaz...

Köszönjük Emese! :)

enrico palazzo [14:27:33] @Gariv: "Mielőtt valaki azt mondja, hogy meggondolatlanul jártam el, egy olyan, egyébként ismert és kipróbált online boltból rendeltem, ahol művészek (az én esetemben egy grafikus) árulják a műveiket ékszerek, bögrék és hasonlók formájában."

Olvasd át újra szerintem.

Bellocska [14:28:31] Az en Nemetorszagbol erkezo csomagom sincs sehol --> info a postakon felhalmozodott csomagok meg valahol Budaors Bermuda haromszogeben vannak az enyem penteken lesz harom hete. (Kifele kiert ) en felajanlottam h segitek de nem a lenyeg hogy annyi csomag bentragadt h ott vannak a depoba es csesznek kivinni ( nalunk a helyi postase is december eleje ota) elvileg inditani lehet keresesi cuccot az indito orszagbol ... szerintem husvetra ideer ...

Terézágyú [14:29:26] @Cycmen:
"Azért a kettő nem ugyanaz..."

Nem úgy érettem, hogy a két szó jelentése nem ugyanaz (persze, hogy nem!), hanem a két szó használata, árnyalata stb.

enrico palazzo [14:29:29] @Terézágyú: De akkor is!

a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt [14:29:31] @Cycmen: Én egy cigány szőke indián rendőr értelmiségi művész vagyok.

Gariv [14:30:27] @enrico palazzo: Tehát: azt mondja ahonnan rendelt művészek árulják a cuccaikat. az ő esetében (vagyis az ő rendelésének esetében) EGY grafikus (a fickó akitől a cuccot vette). Olvasd át újra szerintem.

Bellocska [14:31:34] @a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: a dhl a nemet csomagot is magyar postanak adja hacsak nem ajanlott ...

horex [14:31:47] @enrico palazzo:
Lolvasnád +'1x a posztot?
A Magyar Posta két hete ül egy alig fél kilós csomagocskán,"

Tshu-hash [14:31:51] @a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Nem feltetlen, elo szoktak fordulni ilyen esetek. Nekem volt olyan kulfoldrol FedEx-szel kuldott csomagom, amit odahaza a GLS szallitott ki, de DHL-es nyomkovetost is hozott mar MPL-es auto. A szivas jelen esetben meg annyi, hogy amikor a posta atveszi, akkor sajat ragszammal latja el, amit, ha tudna a posztolo, a nemzeti (ize, magyar) posta oldalan tudna kovetni. Aki meg tudna neki mondani ezt a szamot, az a posta ugyfelszolgalata, de ok csak akkor tudjak megmondani, ha a poszter megmondja, hogy milyen postai azonositoszamu csomagot keres.

Bellocska [14:35:58] @Tshu-hash: az igazsag az hogy az enyimet igy se talaljak( ragszam stb alapjan) .... löttek a nemet ajandek vibratoromnak :((( vagy megse ...;(

a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt [14:37:08] @Tshu-hash: Ez a világ megérett a pusztulásra.

Tshu-hash [14:37:33] @Bellocska: Az otthon unatkozo, es az unnepi idoszakban leterhelt ferjeikre varo postasfelesegeknek szerinted honnan lett karacsonyi ajandek? A te oromodet most valaki mas elvezi.

enrico palazzo [14:38:12] @horex:
"Az eladó szólt előre, hogy karácsonyra valószínűleg nem fog ideérni, mert sok a megrendelése, én viszont nem aggódtam, mert szilveszterkor lett volna rá szükségem. "

igen

Cycmen [14:39:10] @Terézágyú: Nem úgy érettem, hogy a két szó jelentése nem ugyanaz (persze, hogy nem!), hanem a két szó használata, árnyalata stb.

Az értelmiségiről Farkasházy bandája ugrik be, a művészről Michel Wilde.

Tshu-hash [14:39:47] @a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Eleg csak a budaorsi logisztikai kozpontot, illetve a repteri nemzetkozi postakicserelot szanalni.

Terézágyú [14:41:26] @Cycmen:
"Az értelmiségiről Farkasházy bandája ugrik be, a művészről Michel Wilde. "

Az már a te bajod...

Kimoderálva: Bellocska [14:43:44] @Tshu-hash: ahhh pedig szoros volt ( ilyen sincs itthon ) sebaj majd bosszut allok a kinai star wars klon kardommal :))) ket unnep kozott a dhl csavo a jeghideg teherautoban tudta csak elvezni ;))

Amugy a logisztikai kozpontban vannak es varjak a gazdajukat ;)) reszkessetek betorok helyett reszkessetek postasok ,?


Kimoderálva: Manyecs [14:43:55] @Bellocska: remélhetőleg nem egy nyugdíjasotthonba kézbesítették véletlenül!

Kimoderálva: Bellocska [14:45:10] @Cycmen: akkor regi motoros lehetsz semmi VV vagy big braner ,?;)

Kimoderálva: Bellocska [14:47:31] @Manyecs: nepszeru ajandek ... az ajcsi dvd ( pucer ferfivel) akkor kozkincs lett nembaj uj nezoi kategoriat igy kell megcelozni :)

Kimoderálva: Tshu-hash [14:49:19] @Bellocska: Nem lehet, hogy bekapcsolt a csomagban? A postasok meg azt hittek levelbomba, kihivtak ra a tuzszereszeket, es felrobbantottak?

Kimoderálva: Cycmen [14:49:55] @Manyecs: remélhetőleg nem egy nyugdíjasotthonba kézbesítették véletlenül!

Miiit? A vibrit? :)))
Ha belegondolok hogy mennyi fityma mintás sütit készített valamelyik öreglány az új rezgő sodrófával.....


Kimoderálva: Manyecs [14:52:18] @Tshu-hash: aszitték drón!! és kibontották..:D lehet a nyugdíjasok is assziszik és azóta próbálják reptetni!

Kimoderálva: Bellocska [14:52:52] @Tshu-hash: igen lehet h beizzitotta magat mert fazott es semlegesiteni kelllett :)) odafele azert nem kapott a barinom piros paprikat nehogy felreertsek a nemetek oda ist ert a csomag ( kifele egy het alatt)

Kimoderálva: Manyecs [14:53:25] @Cycmen: bizti lehet vele tojáshabot verni is de ha belerax egy duracellt talán még a biciklipumpát is működtetheted!?? :DD

Kimoderálva: Cycmen [14:53:57] @Terézágyú: Az már a te bajod...

Hogy lehetsz ennyire indolens!
Különben meg így érzem jól magam, beeeee!


Kimoderálva: Bellocska [14:54:32] @Cycmen: jo hosszu vibri igazi sodrofa ;))) ez van kenytelen leszek elo pasit szerezni helyette ...

enrico palazzo [14:55:01] @Gariv: Hadd legyek formabontó! Igazad van, benéztem, innom kell valami koffeint.

A művész megnevezésért ettől függetlenül faszkorbács bárkinek.

Terézágyú [14:56:22] @Cycmen:
nem akartam politizálással elrontani bimbózó kapcsolatunkat...

Kimoderálva: Bellocska [14:56:32] @Manyecs: fiuk hogy gerjedtek a temara :))) nem ellopni a csomagomat :)

Kimoderálva: Bellocska [14:57:42] @Manyecs: dronkent reptetni ez nem gesa golyo :)) azt lehet reptetni ;)

Kimoderálva: Cycmen [14:59:08] @Terézágyú: nem akartam politizálással elrontani bimbózó kapcsolatunkat...

Bimbó???? Ne izgass! :))))


Kimoderálva: Manyecs [14:59:30] @Bellocska: mondjuk bizti gyorsan megkel a tészta ha azzal sodorja.....

Kimoderálva: Terézágyú [15:01:33] @Cycmen:
"Bimbó???? Ne izgass! :)))) "

Ilyen könnyű téged...?


Kimoderálva: Bellocska [15:02:39] @Cycmen: bimbozo kapcsolat a vibrimmel napersze :)))

ghck [15:03:14] www.posta.hu/aktualitasok/a_magyar_posta_egyuttmukodik_a_deutsche_post_dhl_parcel_europe_halozataval

Kimoderálva: Cycmen [15:03:47] @Terézágyú: Ilyen könnyű téged...?

Ja! Botanikus vagyok! :))))


Kimoderálva: Bellocska [15:03:47] @Manyecs: a sodras a keles ket kulon fogalom mint az ismerkedes fazisaban a kezfogas vagy szajjal valo kolcsonhatas :)

Kimoderálva: Bellocska [15:06:11] @ghck: azert jon a csomagom harom hete ( amugy osszel a kis nemet pornosztarom konyve 5 napig jott nemet-magyar deszztinacioba ) tuti a posta kozpontban ket napot azert dekkolt mert lemertek neki ;))) most kuldtek volna a vibris verziojat :)

hagyma [15:08:36] en poszterparti vagyok altalaban, de hogy a picsaban lehet szilveszterkor karacsonyozni?
jo, akkor en holnap husvetot tartok Maryvel
kenytelen less sonkat sutni

Terézágyú [15:08:37] @Cycmen:
Elég annyi, hogy binebó?
rügy?
fásszár?... :)

Kimoderálva: Tshu-hash [15:09:29] @Manyecs: Aztan amikor megreptettek, ugy allt bele a foldbe, mint a gerely. :)

Kimoderálva: Bellocska [15:12:39] @Tshu-hash: ;))))) gerely a földbe ... harder ...faster ....

Meg szerencse hogy nem kis hörcsögöt varok a csomagban :)


Kimoderálva: Tshu-hash [15:19:31] @Bellocska: Az idojarast figyelve az is kemenyre fagyott volna. Es meg szoros is... :)

Kimoderálva: Manyecs [15:20:42] @Bellocska: :))) egy jó vastag hörcsög sosem jön rosszul!! :D @hagyma: jajj jut eszembe a párom olyan hagymás sertéscombot csinált mind a tíz ujját megnyaltam utána /meg előtte is bár akkor nem a konyhában voltunk/!! OFF

Kimoderálva: Bellocska [15:23:02] @Manyecs: vastag hörcsög ... hmmmm utoküldést kerek :))

Kimoderálva: Manyecs [15:24:12] @Tshu-hash: lassan odarezeg neki, házhoz..önjáró!

Kimoderálva: Bellocska [15:25:20] @Tshu-hash: és ujjaeleszthetem miutan megkapom h`a`at nem értek a(z) (kis)`allatokhoz sajnos :((

Kimoderálva: Bellocska [15:26:50] @hagyma: fött vagy fagyott toj`assal ... egy adag palacsintaval be tudok sz`allni a h`usvétba :)

Kimoderálva: Tshu-hash [15:28:20] @Manyecs: Sot! Masnap reggel kavet foz, es agyba viszi a reggelit.

Tehetséges ugandai buzi [15:49:10] Hm! Hova tűnt húsz hozzászólás?

Tshu-hash [15:51:28] @Tehetséges ugandai buzi: Valaki biztos elkuldte a postaval, es most nem talaljak.

Bellocska [15:51:30] @Tehetséges ugandai buzi: ize biztos nagykoru tartalmat tartalmazott az eltunt csomagom :(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofhomar.blog.hu/api/trackback/id/tr3812115883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása